mehmetcinar06
Community
Tek sistemde beklemede kalsın. bugün yola çıksa da, bir iki güne bizde bi buharlasaydık iyiydi ????Benimkide beklemede. Bugun yogun olacagi icin aksama kadar kargolar ciksa bile bekelemede olarak kalir bence
Tek sistemde beklemede kalsın. bugün yola çıksa da, bir iki güne bizde bi buharlasaydık iyiydi ????Benimkide beklemede. Bugun yogun olacagi icin aksama kadar kargolar ciksa bile bekelemede olarak kalir bence
Ben de not düşüyorum şimdi listeye.@onepuffman
@Uzi Mods
Sıra no 266
1279 ve 1384 nolu siparişlerim için toplam 285₺ ödeme yaptım, ancak parayı ATM’den gönderdiğim için açıklama kısmına sipariş noları yazmam mümkün olmadı. Özel mesaj ve mail ile bilgilendirmede bulundum. İşleme alınırsa sevinirim.
Elinize sağlık sizide cok yordukBen de not düşüyorum şimdi listeye.
Sizin elinize, emeğinize sağlık asıl, benim ki %1'i sizin emeklerinizinElinize sağlık sizide cok yorduk
Harbi sende hakkını helal et bizler için emek verdin teşekkürler.Sizin elinize, emeğinize sağlık asıl, benim ki %1'i sizin emeklerinizin
Adam diye yazılır, Uzi usta diye okunur, ailecek seviyoruzKusura bakmayın mesajlara dönemiyorum ödemesi sabah herkesin düşmeye basladı sırayla paketliyoruz cevap veremedigim için ozür dilerim bir yanlışlık olursa paketlerde sorumluluk bize ait arkadaşlar telafisi hemen yapilır kimsenin aklında soru işareti kalmasın. Bugün sizin siparişleriniz tamamlanana kadar dışarı stok girmiycem
Adamın dibisin Ramazan hocam senin gibi esnaf çok azdır stok tahminen saat kaç gibi açılırKusura bakmayın mesajlara dönemiyorum ödemesi sabah herkesin düşmeye basladı sırayla paketliyoruz cevap veremedigim için ozür dilerim bir yanlışlık olursa paketlerde sorumluluk bize ait arkadaşlar telafisi hemen yapilır kimsenin aklında soru işareti kalmasın. Bugün sizin siparişleriniz tamamlanana kadar dışarı stok girmiycem
Yok hayır herkese satışa çıkacak. SBTV'de ön talep listesi oluşturulmuştu, üretimin hacmi oluşsun diye, bu sebeple asıl satış öncesi önsatış açıldı foruma. Bildiğim kadarıyla bugün tekrar açılırsa bile kargolar çıktıktan sonra akşam üstü açılır satışa tekrar ya da yarın.Arkadaşlar sadece ön siparişler mi gönderiliyor nasıl alınıyor bu alet .