• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakmayın mesajlara dönemiyorum ödemesi sabah herkesin düşmeye basladı sırayla paketliyoruz cevap veremedigim için ozür dilerim bir yanlışlık olursa paketlerde sorumluluk bize ait arkadaşlar telafisi hemen yapilır kimsenin aklında soru işareti kalmasın. Bugün sizin siparişleriniz tamamlanana kadar dışarı stok girmiycem

Özelden kendisine de yazdım ama buradan da yazmak istedim.

Hazırladığı bu liste ve listenin güncel olması, hem üreticiyi o kadar rahatlattı hem de forumdaki krizin aşılmasını sağladı.
Artık kimse düşünmüyor acaba karışıklık olur mu diye.
@onepuffman gönülden teşekkürler üzerinize vazife olmadığı halde krizin aşılmasında verdiğiniz emekler için

@Uzi Mods üstat karışıklık olursa bile kimse art niyet aramaz.
Hatanın telefi edileceğinden buradaki herkes emindir.

Son düzenleme:
Kusura bakmayın mesajlara dönemiyorum ödemesi sabah herkesin düşmeye basladı sırayla paketliyoruz cevap veremedigim için ozür dilerim bir yanlışlık olursa paketlerde sorumluluk bize ait arkadaşlar telafisi hemen yapilır kimsenin aklında soru işareti kalmasın. Bugün sizin siparişleriniz tamamlanana kadar dışarı stok girmiycem
Adam diye yazılır, Uzi usta diye okunur, ailecek seviyoruz :love:

Adamın dibisin Ramazan hocam senin gibi esnaf çok azdır stok tahminen saat kaç gibi açılır

Arkadaşlar sadece ön siparişler mi gönderiliyor nasıl alınıyor bu alet .
Yok hayır herkese satışa çıkacak. SBTV'de ön talep listesi oluşturulmuştu, üretimin hacmi oluşsun diye, bu sebeple asıl satış öncesi önsatış açıldı foruma. Bildiğim kadarıyla bugün tekrar açılırsa bile kargolar çıktıktan sonra akşam üstü açılır satışa tekrar ya da yarın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri