• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@onepuffman
24.sıra dadaş
sipariş no 1394 : 2 adet cam ilave ederek güncelleme istiyorum , cam siparişi 1 adet verdirdi ben 2 adet lazım olacağı için ödemesini 2 adet olarak gönderdim
toplamda 660 TL ödeme yapıldı , burada gösterdiğin emek için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum ..

@onepuffman
24.sıra dadaş
sipariş no 1394 : 2 adet cam ilave ederek güncelleme istiyorum , cam siparişi 1 adet verdirdi ben 2 adet lazım olacağı için ödemesini 2 adet olarak gönderdim
toplamda 660 TL ödeme yapıldı , burada gösterdiğin emek için de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum ..
Tamamdır not düśüyorum. Siz de Ö.M ve mail ile bildirebilir misiniz Uzimods'a?

Üretici arkadaşa da mesaj attım ama cevap alamadım. Siparişi verdim ödemeyi yaptım ama iki gündür ödeme onaylanmadı beklemede görünüyor sizlerde de durum bu şekilde mi bir anormallik mi var ki bilemedim

Bu durumlarda bende biraz sabirsizimdir ancak cok yogun olduklarini tahmin ediyorum. İnşallah kargolar bugun cikar. Simdi hepimiz sessizce bekleyecegiz sadece.????

Bu durumlarda bende biraz sabirsizimdir ancak cok yogun olduklarini tahmin ediyorum. İnşallah kargolar bugun cikar. Simdi hepimiz sessizce bekleyecegiz sadece.????
Bence 2 güne dağılır en azından forum siparişleri. Teyitlenenler bugün çıkar, karışıklık olan, değişim olan v.b. gibiler Salı gününe kalır sanki. Salı - Çarşamba'ya da kalabilir. Sağ salim gelsin de, geç gelsin :)

Ramazan üstada ulaşabilen oldu mu ? Ödemeyi atm üzerinden yaptım ne açıklama opsiyonu verdi ne de fiş.
@Uzi Mods üstad sana öm ile durumu bildirdim bilginize :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri