• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Kullanıcı Konusu Major RTA Siparişi İle İlgili - Teyit Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dostlar ben siparişi cuma günü geçtim. Sabaha üyelikle girem bakam dedim hata verdi girmiyor. Maile gelen iban numarasına eft mi yaptım açıklamaya sipariş numarasını yazdım. Fakat hala üyelikle girilmiyor. Mailde de ödeme onaylandı veya kargoya verildi diye bir otomatik mail gelmedi. Öyle beklıyoruz ne zaman çıkar bu kargolar bilgi verilir bilgisi olan varmı?

Dostlar ben siparişi cuma günü geçtim. Sabaha üyelikle girem bakam dedim hata verdi girmiyor. Maile gelen iban numarasına eft mi yaptım açıklamaya sipariş numarasını yazdım. Fakat hala üyelikle girilmiyor. Mailde de ödeme onaylandı veya kargoya verildi diye bir otomatik mail gelmedi. Öyle beklıyoruz ne zaman çıkar bu kargolar bilgi verilir bilgisi olan varmı?
Ben de aynı durumdayım :) Siteye giremiyorum, mesaj da gelmedi ama gelir elbet.

@HuQQa listeye 2 kere yazılmışsınız 179 ve 190. 179'a siparişinizi yazmıştım, ilave olur ise yine 179'a eklerim. 190. sıraya siparişini tamamlamış forum üyesi @Mehayfi yazıyorum. Bilginize...

Bana da sms falan yok henüz :/ Halbusi cuma sipariş, c.tesi ödeme yaptıydım enpara ile. Ama ne siteye girebiliyorum ne sms geliyor :eek::eek::eek::eek: Yoksa...

Bana sürat kargo dan en geç 18:53 te mesaj gelmiş, geçmiş kargolardan..
Demek ki 2 saat daha bekleyip, beklemeye devam edeceğiz [emoji23][emoji23][emoji23]

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri