sari serum
Community
Kızılay ve gittigidiyor bende de var, hadi banka da benimki vakıf ama h.koçyiğitin ikamesi yok...
Bu gün sürat olsun hocam. Gerisi sonra da olur.
Kızılay ve gittigidiyor bende de var, hadi banka da benimki vakıf ama h.koçyiğitin ikamesi yok...
Vay arkadaş taktiğe bak. Göndereni E. Musk yapıp su arıtma cihazlarında indirim diye mesaj atmak gibiHocam H.kocyogit görünce bi elim ayağım titremedi degil hani. Ama aromavadisiymis kendileri . %25 de indirim varmis 2020 yazana
mesaj gelmeyenler kulübüne beni de yazınızBana mesaj gelmedi. Endişelenmelimiyim ????
Beklemede yazıyorMesaj gelen arkadaşlar, uzimods sitesindeki siparişler bölümünde hala beklemede mi yazıyor bir bilgi verebilirler mi ????
Beklemede yazıyor
Üye olmadan sipariş verdim, ilk satışa açıldığında alıp aynı banka ile havale yaptım ki hemen karşı hesaba geçsin diye. Herhangi bir ödeme onayı olmadığı için aklımız kalıyor açıkcasıMükemmel olur idi cumartesi gece 1 gibi satın alıp ödeme yaptım. ne ses var ne seda..
Rica ederim dostum. Ne demekTeşekkürler dostum bize mesaj gelmedi yarına yada sonraki güne yada başka bir bahara kaldı