Arcturus
Community
hocam o eskidendi, ama akılda öyle kaldılar????Doğru diyorsun komutanım, İlke önceden bindirmez. İlke ezelden beridir bindirir. Zaten piyasanın çok çok üstünde satar. Böyle özel günlerde falan da insafa gelirse indirim adı altında piyasa fiyatından satarlar.
Bizim Wogens'imiz, Venn Kimya'mız var. Saydığınız firmalar gereksiz pahalı olanlar. Maalesef hala istikrarlı şekilde bindirim uygulayan firmalar, sadece uzun süredir böyle olduğu için insanlar fiyatları normalleştirdi.hocam o eskidendi, ama akılda öyle kaldılar????
carlo merck merck 6mg
ilke 660
turkbuhar 640
alev 810????
bide ilke %15 yaparsa 29 ekim için, muhakkak 2litre alırım yıllık demler geçerim heralde
Hatırlamazmıyız. Güzel insanlar her zaman hafiza da kalır. Unutulmazlar????İyidir üstat bi yaramazlık yok, buralardayım aslında ama okuyucu olarak kaldım uzun zamandır
Ayrıca teşekkür ederim hatırlanmak güzel ????????
Selam Hocam
Hankisi olsun onu da deseydin geldin mademiyi günler
ne güzel gizli gizli takılıyoruz yav şimdi olcak iş mi bu
şaka bi yana iyi şükür üstad umarım sende iyisindir. valla iş güç derken biraz uzak gibi kaldık ama aslında buralardayım sadece bende okuyucu olarak takılıyorum
hatırlanmak güzel çok teşekkür ederim. görüşmek gülüşmek dileğiyle
her zaman ki önce sağlık huzur ve mutluluk sonrasında da bi miktar para sizinle olsun
Hankisi olsun onu da deseydin geldin madem
Milyon milyor min yen sterlin dolares ????
Hoşgeldin sefalar getirdin ????
Aynı zamanda bidonu olan ????????????????dolares deme dolares deme westworld nerde kaldım acaba aklıma geldi yine o şaçma dizi
bide ısrarla 2-3 sezonda seyrettim
sorunun cevabına gelince bana milyon yeter ama ismi lazım değil bazı arkadaşlar var polemik olmasın yaşlı ve huysuz diyim sen anlarsın heralde ona sterlin falan vermek lazım kefenin cebi yok ama nereyi dolduruyorsa
@yobb @sihirbaz @sotw bak bi geldiniz ortalık şenlendi. Arada yazın yahu.????iyi günler
ne güzel gizli gizli takılıyoruz yav şimdi olcak iş mi bu
şaka bi yana iyi şükür üstad umarım sende iyisindir. valla iş güç derken biraz uzak gibi kaldık ama aslında buralardayım sadece bende okuyucu olarak takılıyorum
hatırlanmak güzel çok teşekkür ederim. görüşmek gülüşmek dileğiyle
her zaman ki önce sağlık huzur ve mutluluk sonrasında da bi miktar para sizinle olsun
kaç para vercen ???? neyse konuyu goygoya bağlamadan veriyorum kolanın formülünü yazın
3 br vanilla bean ice cream
2 br hangi meyveli likiti istiyorsan onun aroması ( kavun - çilek vb.)
1 br graham clear
tüm meyvelilerde içilebilir işe yarar bir likit olur
indirim haberi geldi
Ekli dosyayı görüntüle 61807
@vez dostuma sürecin başından beri yanımda olduğu için teşekkür ediyore????
normalde 6-8 mg içen adamım 14 mg boğaz yanması yapmadı. yani preminyon likitlerdeki "nikotini fazla gelmiştir" olayı full yalan.