• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Doğru diyorsun komutanım, İlke önceden bindirmez. İlke ezelden beridir bindirir. Zaten piyasanın çok çok üstünde satar. Böyle özel günlerde falan da insafa gelirse indirim adı altında piyasa fiyatından satarlar.
hocam o eskidendi, ama akılda öyle kaldılar????
carlo merck merck 6mg
ilke 660
turkbuhar 640
alev 810????
bide ilke %15 yaparsa 29 ekim için, muhakkak 2litre alırım yıllık demler geçerim heralde

hocam o eskidendi, ama akılda öyle kaldılar????
carlo merck merck 6mg
ilke 660
turkbuhar 640
alev 810????
bide ilke %15 yaparsa 29 ekim için, muhakkak 2litre alırım yıllık demler geçerim heralde
Bizim Wogens'imiz, Venn Kimya'mız var. Saydığınız firmalar gereksiz pahalı olanlar. Maalesef hala istikrarlı şekilde bindirim uygulayan firmalar, sadece uzun süredir böyle olduğu için insanlar fiyatları normalleştirdi.

edit:moralim cok bozuktur, dokanmaağn bana????

Son düzenleme:
hocam üretim yerlerini görmediğim, beyannamelerini incelemediğim için iyidir kötüdür diyemem, kaçak sigarada bile kapalı kartonun geçtiği süreç tek paketin geçtiği süreçle bir değil (adamın donundan paket çıkıyor, birileri içiyor bunu, çakmanın çakması mallara hiç girmiyim)
markete gidince eti vs. çikolata alırım, şehrin iyi namlı kasaplarına giderim, her yerden yemek yemem, amazondan migrostan vazgeçmem... kinetix de ayakkabı skechers de ayakkabı diyemiyorum ben, bütçesi olmayan elbet başka yerden alamaz ona da bişey diyemem...
nbase alırken litrede 100-200tl aramam 17şişe en az yaparım 60lık 1litreden
şişe başı 20lira fark bile olsa günde 2lira etmiyor, aklımı kurcalayacağına peşinen öderim...
venn kimya 500tl yazmış sigma merck merck 6mg için çok aman aman ucuz değil, ilke %15 yaparsa 60tl fark olacak eh o kadar kusur kadı kızında da olur:)
ha 18mg 3M 60/40 için fark 50tl düşüyor (%15 yaparsa ilke venn'den ucuz oluyor inanılmaz bir durum, vape tarihimizde ilk olur), bu firmalar belki ucuzdu belki pahalı ama şuan hepsi bir piyasa fiyatı tutturmuşlar gibi...

@sihirbaz @yobb @sotw siz nerdesiniz be. Hiç sesiniz çıkmıyor. Her şey yolundamı, sıhat sağlık yerindemi?. Umarım herşey yolundadır????

iyi günler :D
ne güzel gizli gizli takılıyoruz yav şimdi olcak iş mi bu :D
şaka bi yana iyi şükür üstad umarım sende iyisindir. valla iş güç derken biraz uzak gibi kaldık ama aslında buralardayım sadece bende okuyucu olarak takılıyorum
hatırlanmak güzel çok teşekkür ederim. görüşmek gülüşmek dileğiyle
her zaman ki önce sağlık huzur ve mutluluk sonrasında da bi miktar para sizinle olsun :D

@sihirbaz @yobb @sotw siz nerdesiniz be. Hiç sesiniz çıkmıyor. Her şey yolundamı, sıhat sağlık yerindemi?. Umarım herşey yolundadır????
Selam Hocam ✋
Hatırlanmak , unutulmamak ne kadar güzelmiş yaw :D Bende sizleri unutmadım tabiki de , günde birkaç sefer girip yazılanları okuyorum..
Ne oldu ise pandeminin o ilk günlerinden sonra oldu, koptuk resmen ,
Ama herzaman bir Ö.M. kadar yakınım !
Başta size ve tüm forum ahalisine , sağlık , sıhhat , afiyet diliyorum. Buharınız bol ve doygun olsun millet ... :D

şaka bi yana iyi şükür üstad umarım sende iyisindir. valla iş güç derken biraz uzak gibi kaldık ama aslında buralardayım sadece bende okuyucu olarak takılıyorum
her zaman ki önce sağlık huzur ve mutluluk sonrasında da bi miktar para sizinle olsun :D
Hankisi olsun onu da deseydin geldin madem
Milyon milyor min yen sterlin dolares ????
Hoşgeldin sefalar getirdin ????

Hankisi olsun onu da deseydin geldin madem
Milyon milyor min yen sterlin dolares ????
Hoşgeldin sefalar getirdin ????

dolares deme dolares deme westworld nerde kaldım acaba aklıma geldi yine o şaçma dizi
bide ısrarla 2-3 sezonda seyrettim
sorunun cevabına gelince bana milyon yeter ama ismi lazım değil bazı arkadaşlar var polemik olmasın yaşlı ve huysuz diyim sen anlarsın heralde ona sterlin falan vermek lazım kefenin cebi yok ama nereyi dolduruyorsa :D

dolares deme dolares deme westworld nerde kaldım acaba aklıma geldi yine o şaçma dizi
bide ısrarla 2-3 sezonda seyrettim
sorunun cevabına gelince bana milyon yeter ama ismi lazım değil bazı arkadaşlar var polemik olmasın yaşlı ve huysuz diyim sen anlarsın heralde ona sterlin falan vermek lazım kefenin cebi yok ama nereyi dolduruyorsa :D
Aynı zamanda bidonu olan ????????????????

@yobb @sihirbaz @sotw bak bi geldiniz ortalık şenlendi. Arada yazın yahu.????
Hepinizin iyi olmasına sevindim????
Parnaklarınız ağırsa bile bazen yazın. Bilelim burdadınız diye????

@yobb @sihirbaz @sotw bak bi geldiniz ortalık şenlendi. Arada yazın yahu.????
Hepinizin iyi olmasına sevindim????
Parnaklarınız ağırsa bile bazen yazın. Bilelim burdadınız diye????

kaç para vercen ???? neyse konuyu goygoya bağlamadan veriyorum kolanın formülünü yazın

3 br vanilla bean ice cream
2 br hangi meyveli likiti istiyorsan onun aroması ( kavun - çilek vb.)
1 br graham clear

tüm meyvelilerde içilebilir işe yarar bir likit olur :)

Gelişmeler var, 15 günlük demlenme sürecinden sonra dayanamayıp 1 tank doldurdum. %6 gibi ufak bir oran kullanmış olsam da yaptığım reçetenin çoğu yerli likitçiden iyi olduğunu hissettim, belki de ben yaptım diye öyle geliyordur bilemiyorum????

Velhasıl kelam, CubaCracker test aşaması tamamlandı????

tarif aşağıdaki bağlantıdadır:

not: v1 olarak paylaşıldı, çünkü ileri dönemlerde reçeteye ekleme yapılabilir.

@vez dostuma sürecin başından beri yanımda olduğu için teşekkür ediyore????

@
vez
vez dostuma sürecin başından beri yanımda olduğu için teşekkür ediyore????

sadece mental destek verdim. bana son halinden önceki testerı gönderdi. normalde 6-8 mg içen adamım 14 mg boğaz yanması yapmadı. yani preminyon likitlerdeki "nikotini fazla gelmiştir" olayı full yalan.

geleyim yorumlamaya. bence tütün, kraker ve vanilyanın çok güzel bir karışımı olmuş. bendeki son hali değildi. eminim son hali çok daha güzeldir.

"sat bunu" dedim kabul etmedi. gönlü genişmiş. eline, emeğine sağlık.

Geri