• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haydaa, konya alerjisi mi tuttu komtanım???? adamlar yan sanayi yapıyorsa bile güzel yapıyorlar şu mereti, vazgeçemiyorum????

ilk başladığımda senin gibi düşünüyordum bende. 6 ay sonra değişik firmalardan nbase ler denemeye başladım. yaklaşık bi 6 ayda öyle geçti.
sonra hem base çeşidini değiştirdim hemde firmayı sabitledim. dediğim gibi herşey kişisel.

IOI-Basf-Chem başladım ilk. sonra 3Chem i denedim. yaklaşık 8-9 ay sonra CMM ye başladım ve 3 yıldır öyle devam ediyorum.
nbase tedarikimde ilk sırada ilke alternatif olarakta bear var. denemelerim bana bunu gösterdi.
o bahsettiğin diğer tedarikçilerdende en az 1 sefer base almışımdır ;)

unutmuşum ekleyeyim 12 mg olarak başladım. önce 9 mg a düşürdüm. 3 yıldır da 6 mg içiyorum :)

IOI-Basf-Chem başladım ilk. sonra 3Chem i denedim. yaklaşık 8-9 ay sonra CMM ye başladım ve 3 yıldır öyle devam ediyorum.
nbase tedarikimde ilk sırada ilke alternatif olarakta bear var. denemelerim bana bunu gösterdi.
o bahsettiğin diğer tedarikçilerdende en az 1 sefer base almışımdır ;)

unutmuşum ekleyeyim 12 mg olarak başladım. önce 9 mg a düşürdüm. 3 yıldır da 6 mg içiyorum :)
Bütçe olunca firma denemeleri düşünüyorum ben de, şu anki karışım 14mg 3chem, düşürücez inşallah????

konya taraflarından mal almam. şahsi fikrim ????
Arkadaşa katilmamak elde değil. Ben mesela alayına güvenmem neden derseniz chemnovatic firması ile görüşmelerimizde Türkiye'den hiç bir müşterisi olmadığını retail dahi bakın burası krakerli badem şehri Konya'dan wogens kullanan arkadaşlar bence doğru seçim yapmissiniz gerçekten kimya ürünleri var öyle soradan arkasına kimya eklenmiş değil. Bkz sirke kimya ???? bu arada nbase önemli arkadaşlar oyuzden dikkat edin firmanın adamı değilim ama beni bulur fonlarlarsa soz sizede pay veririm (y)

Geri