ikisi arasında kalsam puro tütününe eklemek için sanırım swirl olanı seçerdimElimde bir adet de french vanilla var yine TFA'dan. Vanilla Swirl ile karıştırıp risk alsam mı diye düşünüyorum şu an.
ikisi arasında kalsam puro tütününe eklemek için sanırım swirl olanı seçerdimElimde bir adet de french vanilla var yine TFA'dan. Vanilla Swirl ile karıştırıp risk alsam mı diye düşünüyorum şu an.
French pipe hakkında kısa bi yorum alabilir miyim, kaçıncı günden sonra tavsiye edersiniz mesela.
Fe grubundan French Pipe, 555, Cherry Cigar, Cohiba ve RY4 demledim. Açıkçası çok merak ediyorum ve hemen içilebiliyor diye biliyorum ama yinede danışmak isterim. Bu beşli arasında şununla şunu tank içerisinde karıştırıp veya düşük hacimde karıştırıp içebilirsin diyeceğiniz bir kombinasyon var mı?SC’nin epik aromalarından biri bana göre. Doğrudan tütün demek belki yanlış olabilir. Pipo tütününü aromalandırmak için kullanılan bir aroma (türüne benzer) demek daha makul. Kullanılan dozaja, PG/VG oranına veya bekleme süresine göre farklı tanımlamalar çıkabilir —kompleks bir aroma. Meyve kulvarına yakın ve biraz keskin parfümümsü bulsam da uyumlu bir aroma eğer karışım için kullanılacaksa. Yabancı platformlara bakarsanız bu aromayı solo ve adv şeklinde kullanan/kullanmış olanların notlarına rastlayabilirsiniz de.
Dozaj ve bekleme süresini Türkiye’de satılana göre öğrenmek daha mantıklı. Eğer karanlıkta kalırsa soru, %1-3 solo ve 2-3hafta bekleme süresi denebilir belki.
Fe grubundan French Pipe, 555, Cherry Cigar, Cohiba ve RY4 demledim. Açıkçası çok merak ediyorum ve hemen içilebiliyor diye biliyorum ama yinede danışmak isterim. Bu beşli arasında şununla şunu tank içerisinde karıştırıp veya düşük hacimde karıştırıp içebilirsin diyeceğiniz bir kombinasyon var mı?
Cohiba,555,ry4 tekil tuketin. Karisim icin uygun olan 555, o da real cig ile. 555 menthol ile de karistirilabilir. Cherry cigari hic bir sey ile karistirmazdim Ben hiç bir tutun aromasini 1 aydan once bozmam. Sahsi fikirlerimdirFe grubundan French Pipe, 555, Cherry Cigar, Cohiba ve RY4 demledim. Açıkçası çok merak ediyorum ve hemen içilebiliyor diye biliyorum ama yinede danışmak isterim. Bu beşli arasında şununla şunu tank içerisinde karıştırıp veya düşük hacimde karıştırıp içebilirsin diyeceğiniz bir kombinasyon var mı?
Solo içmek galiba daha iyi olacak, öğrenmiş oldum teşekkürler ry4 diğer ry4’lerin daha bol tütünlü versiyonudur diye düşünüyorum.Hemen içebilirsin (5-7 gün) ve asla beklemeden içilmez (>3-4 hafta) diyen iki gurup var. ???? Denemekten zarar gelmez bence. FE ve CDD kısmına yabancı olduğum için yanlış yönlendirme yapmak istemem.
555-Cohiba, French Pipe-Cherry Cigar ve French Pipe-Cohiba için sadece bir ‘belki’ derdim. Bu şekilde yaklaşmamıştım çünkü. Tahmin şansım olsa: Ağırlıkta olması istenen üç birim, diğeri bir birim? Belki.???? 3-4ml’lik bir deneyin ötesine geçmezdim. Kendileri solo içilebilir olduğu için hiç dokunmamak da bir seçenek.
Bu arada, RY4 alışıldık RY4’ten farklı ve ötekilerle bağı yok diye hatırlıyorum.
Cohiba,555,ry4 tekil tuketin. Karisim icin uygun olan 555, o da real cig ile. 555 menthol ile de karistirilabilir. Cherry cigari hic bir sey ile karistirmazdim Ben hiç bir tutun aromasini 1 aydan once bozmam. Sahsi fikirlerimdir
üstat coğrayfa kaderdir diyebiliyorum ancak@pantera SC bu skala işini iyi sunan aroma gruplarından biri: Ortak bir noktayı yoğunluğuna göre sıralamalarının yanında, köprü aromaları da eklemişler mesela. Ne kadar doğru bir tabir olur bilemiyorum fakat kardeş ve kuzen aromalar bulunuyor. French Pipe mesela… Pek bilinmese de, bunun bile köprü/geçiş aroma kuzeni var. Aroma şişesi açıldığında koku %100 French Pipe, likit olarak olgunlaştığında ise bambaşka bir şey —gibi. ????
bizde belli başlı markaların bazı aromaları geliyordu ki artık o da kalmadı cdd no1 bile yok başı çeken sitelerde, tfa tütünler yok, tobacco absolute yok...
bizim durumumuz yoktu kendimiz fe ile öğrendik sc aromaları???? cdd fe harici zaten getirilmedi hiçÜzüldüm şimdi! ???? Kötüye gitmiş piyasa resmen.
SC ismini kullanmamın sebebi ana satışı yapan yere göre farklılıkların olması. Çin’den temin ediliyor ve yeniden etiketleniyor bu seri. Keyfi ve standart olmayan bir durum var(dı) hatırladığım kadarıyla. Aromayı üreten firma iddiasında bulunanlar bile var(dı). ???? İki, üç seri tamamlamıştım herhalde envanteri tamamlarken. ???? Adı, tadı, bekleme süresi farklı durumlarla karşılaşmıştım. NET’lerle tanışınca da defteri tamamen kapattım. Captain, Black Fire, Black Devil gibi aromaları arada eserse kullanıyorum.
Bu arada, bu SC işinde krediyi Türkiye’den bir arkadaşa vereyim. Hem karışım mantığını hem eşleşme dinamiğini, zamanında, bir arkadaş öğretmişti bana.
üstat ben %10 tütün aroması olmaz mantığındayım, keşke fiyatı bi tık artsa ama %5 felan kullansak...Şu yukarıdakini paylaştıktan sonra acaba diyerek bakayım dedim. Popüler bir satıcının sayfasındaki fiyatı ekliyorum,
Ekli dosyayı görüntüle 61644
Bu da kur,
Ekli dosyayı görüntüle 61645
Pahalı aromalar kimse almaz diyorduk fakat €9.51 zaten Azhad, Tabaccheria, TVGC, vs. bandı demek. ???? Biraz şaşırdım. Şunu da ekleyeyim: Avrupa’da satılan NET aromaları indirim dönemlerinde %20-30 indirimle almak da mümkün. Cidden tuhaf geldi şimdi.
Farklı bir boyutu da var bu olayın. Black Note ürünleri kaliteli ve tutarlı olsa da İtalya çıkışlı NET’lerle arasında hem tat hem de dozaj olarak fark da var. Tat kısmı kişisel tercihe girdiği için bir şey diyemem. Dozaj Black Note %10 gözüküyor. Bu oran yüksek ve sonuç olarak pek de ekonomik değil.
Keşke farklı markalar da giriş yapsa da şurada muhabbeti dönse diyorum her seferinde.
üstat ben %10 tütün aroması olmaz mantığındayım, keşke fiyatı bi tık artsa ama %5 felan kullansak...
black note aroma bana pahalı gelmiyor ama artık
10ml alsam 3.5ml olarak üçe bölsem 3tane salt likit basarım 30ml, 240tl 100ml salt base 36lık desek 180 aroması
şişesi 140ye geliyor...
Dozaj Black Note %10 gözüküyor. Bu oran yüksek ve sonuç olarak pek de ekonomik değil.
üstat ben %10 tütün aroması olmaz mantığındayım