üstat dx graham eksik, onu da eklemek lazım????Şu başlıktaki,
Şu not aklımda kalmıştı,
Fırsat bulunca bir şeyler yazarım diye düşünmüştüm.
Efektör kavramının, takip edebildiğim kadarıyla, Türkiye esigara kullanıcıları arasında bir korku malzemesi olarak —özellikle satıcılar tarafından— yayıldığını düşünenlerdenim. Kavram demiş olsam da, içeriği olmadığını düşünüyorum. Bir örnek vereyim.
Ekli dosyayı görüntüle 62012
Bu efektör diye geçiyor sanırım kullanıcılar arasında. Aroma satan yabancı sitelerde geliştirici veya katkı aroması diye adlandırıldığını hatırlıyorum. Korkmalı mıyım? Kaçınmalı mıyım? Hem evet hem hayır derdim; ve en doğrusunun haberdar olmak olduğunu eklerdim. Vanillin üzerinden bir örnekle devam edeyim. Aşağıya üç farklı TPA/TFA Graham Cracker için içerik listelerini paylaşayım,
Graham Cracker DX
Ekli dosyayı görüntüle 62014
Graham Cracker Flavor
Ekli dosyayı görüntüle 62015
Graham Cracker Clear
Ekli dosyayı görüntüle 62016
Pek parlak durmuyorlar? ????
Onlarca benzer örnek vermek mümkün. Korkmak yerine haberdar olmak ve gerekiyorsa kaçınmak cidden en makul yaklaşım derdim.
ayrıca bir ara aldehit bahanesi ile likitlerdeki zararlı maddeler konusunu masaya yatırsak mı ki?
batum disposable pod işine öyle alışmış ki arkadaş sigara alacak (50tl paketi) kadın normal cigarette diye soruyor... içindeki likitin içeriği hakkında iddia edebileceğim tek şey efektör, efektörler olmadan o tat yakalanamaz çok açık...