• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Henüz mix aroma çalışması konusunda çok acemiyim, hesap kitap şaşabiliyor, daha notalarını bilmediğim tonlarca aroma var. Sadece TFA çalışıyorum.

Ama bu evyap işinde kararlıyım, premium likitlerin içerisinde gereksiz miktarlarda aroma ve efektör var, çok sağlıksız. Tribeca klonunda bile %5 ap var hatırladığım kadarıyla. YÜZDE BEŞ. Canınıza yazık.

Yerli likitler ise malum, klasik reçetelere farklı isimler uydurmak, hile hurdaya karışıp efektörle günah örtmeye çalışmak, iki üç tekil tütünü karıştırıp yok efendim parliament yok efendim bu izmarit, yok yok bu resmen küllük diye pazarlama yapmaktan ibaret.

Kafasına esen olur da reçeteleri denemek isteyen birileri vardır (ki bu işle uğraşmak çok keyifli), reçetelerden beğendikleri çıkar da hem ekonomik hem de tıbbi açıdan minimum zararla keyifle buharlar diye tüm reçeteleri paylaşacağım.
Yerli likit üreticilerinden de bu işi hakkıyla yapanlar var, çok genellemişsiniz hocam ;)
Misal örnek ver derseniz de şu anda aktif olmayan Pxylab (Eski adıyla Arion) derim.
Tabi sizin tarifinize uyanlar da var maalesef o ayrı ????

Harika bir başlık. Elimiz biraz hafiflesin, kampanya yoğunluğunu atlatalım bu başlık ya da soru cevap başlığı altında güzel bir sohbet edelim. Madem aranıza geldik biraz sohbet edip kaynaşalım :)
Anlik sohbet zamani kararlastirilip, bir duyuru ile yayinlanip o saatte sohbet odasi aktif edilir; guzel anlik sohbet keyfimiz olur. Ne dersin degerli @Koba ????

Bu arada, yeni reçete çalışmaları için toplamda 170 ml tekil aroma edindim. Toplamda 7 farklı reçetenin tester likitleri demleniyor????
Testerların demlenme süreci tamam. Yarın denemelere başlıyorum canım expromizer v1.4 ile????

@AromaBurada hocam madem geldiniz, reçeteler için fikirlerinizi bekliyoruz????

edit: kabul ederseniz özelden bayağı darlayacağım sizi haberiniz olsun????

Geri