Gazi
Community
Yerli likit üreticilerinden de bu işi hakkıyla yapanlar var, çok genellemişsiniz hocamHenüz mix aroma çalışması konusunda çok acemiyim, hesap kitap şaşabiliyor, daha notalarını bilmediğim tonlarca aroma var. Sadece TFA çalışıyorum.
Ama bu evyap işinde kararlıyım, premium likitlerin içerisinde gereksiz miktarlarda aroma ve efektör var, çok sağlıksız. Tribeca klonunda bile %5 ap var hatırladığım kadarıyla. YÜZDE BEŞ. Canınıza yazık.
Yerli likitler ise malum, klasik reçetelere farklı isimler uydurmak, hile hurdaya karışıp efektörle günah örtmeye çalışmak, iki üç tekil tütünü karıştırıp yok efendim parliament yok efendim bu izmarit, yok yok bu resmen küllük diye pazarlama yapmaktan ibaret.
Kafasına esen olur da reçeteleri denemek isteyen birileri vardır (ki bu işle uğraşmak çok keyifli), reçetelerden beğendikleri çıkar da hem ekonomik hem de tıbbi açıdan minimum zararla keyifle buharlar diye tüm reçeteleri paylaşacağım.
Misal örnek ver derseniz de şu anda aktif olmayan Pxylab (Eski adıyla Arion) derim.
Tabi sizin tarifinize uyanlar da var maalesef o ayrı ????