comandante
Council
sendemi burutusŞey komutanım zayfuncular karıştırma ????
Bir zayfuncu kolay yetişmiyor siz gedin majorle fevcilere bakın ????

sendemi burutusŞey komutanım zayfuncular karıştırma ????
Saygısızlık olmasın lite plus bile bahsettiniz atolardan iyi ????sendemi burutus![]()
X denemedim daha. yorum yapamam.Saygısızlık olmasın lite plus bile bahsettiniz atolardan iyi ????
X hepsinden ????
Ben fazla kayfuna laf edemiyom dukkan sahibi de k(z)ayfuncu ????????????Şey komutanım zayfuncular karıştırma ????
exp 1.4 ile hem de ????Anlaşıldı, tek başıma tüm ????çulara karşı mücadele vereceğim????????
X denemedim daha. yorum yapamam.
ne zaman istersen kamutanım.
Besinci gunun safaginda disleri elime almayacak olsaydim geri vermezdim ????????X hepsinden
Aynen abi takip ediyorum sana gelmez ????Besinci gunun safaginda disleri elime almayacak olsaydim geri vermezdim ????????
Tabii siz de haklısınız, süper lig şampiyonunun 3. lig takımıyla maçta işi ne????exp 1.4 ile hem de ????
Aynen abi takip ediyorum sana gelmez ????
Konu zayfun???? fev???? major???? muhabbeti açıldığından beri murdar zaten abi????Bu konu da murdar oldu (bence mundar ama)
250 dereceye soğuk diyenlerin atosu zayfun ????
Denedim ben yaw cok guzeldi aromasi ama sicaklik sorun cidden ????????Aynen abi takip ediyorum sana gelmez ????
Hazırladığım 7 test reçetesinden ilki hüsranla sonuçlandı, diğer gelişmeleri paylaşacağım...Testerların demlenme süreci tamam. Yarın denemelere başlıyorum canım expromizer v1.4 ile????
@AromaBurada hocam madem geldiniz, reçeteler için fikirlerinizi bekliyoruz????
edit: kabul ederseniz özelden bayağı darlayacağım sizi haberiniz olsun????
O zaman sizi yeni açtığımız başlığa alalım. Hem tarifinizi yazın bizde bir bakalım elden geçirelimHazırladığım 7 test reçetesinden ilki hüsranla sonuçlandı, diğer gelişmeleri paylaşacağım...
Sürpriz olacaktı direkt son ürünü paylaşacaktık ama, geliştirelim beraber çok hoş olacak????????O zaman sizi yeni açtığımız başlığa alalım. Hem tarifinizi yazın bizde bir bakalım elden geçirelim![]()
Yeni recete icin umutlar tukeniyor, neredeyse tum kombinasyonlarin sonucu corba halinde.. Bavarian Cream agirlikli ilerlemeye karar verdim????Sürpriz olacaktı direkt son ürünü paylaşacaktık ama, geliştirelim beraber çok hoş olacak????????
umudunu kaybetme hocam, bu işler böyledirYeni recete icin umutlar tukeniyor, neredeyse tum kombinasyonlarin sonucu corba halinde.. Bavarian Cream agirlikli ilerlemeye karar verdim????