Kanthal
Council
Teşekkür ettim not için %1(aksanda ne iş yapar)/3(solo)/5 (limitleri zorlayayım) şeklinde teste alayım bunuÜzerinde yazan orana takilma, %3'un altına inmemeye çalışırsın, %5'e kadar gideri var.
Teşekkür ettim not için %1(aksanda ne iş yapar)/3(solo)/5 (limitleri zorlayayım) şeklinde teste alayım bunuÜzerinde yazan orana takilma, %3'un altına inmemeye çalışırsın, %5'e kadar gideri var.
kobrayı salmışsın ???? ????Kompleks tarif bekleyenler icinde surprizler var tabi ????
Masallah senin gozler de kartal gibikobrayı salmışsın ???? ????
Bunu bu gün tekrar tanka doldurup denedim. Sanki aromalar biraz daha oturmuş, penaut butter tadı az biraz daha hissedilir olmuş. Kendi karışımım olduğu için demiyorum ama güzel olmuş keyifle buharlıyorum. Benim için All day vape olur baymıyor, keyifli içimi var.Şöyle bir deneme yaptım. Tamamen sallamasyon???? bakalım nasıl sonuç çıkacak. İnşallah çöp olmaz.????
%2 Fw Graham Cracker
%5 Fw Butter Pecan
%1 Tfa Penaut Butter
%1,5 Chem Sweet Cream
%0,5 Tfa Dulce de leche
5 Damla Fa Mts Wizard
Deneye gerek kalmadı yani. Teşekkürümü ettim ve tarif listeme ekledim ????Bunu bu gün tekrar tanka doldurup denedim. Sanki aromalar biraz daha oturmuş, penaut butter tadı az biraz daha hissedilir olmuş. Kendi karışımım olduğu için demiyorum ama güzel olmuş keyifle buharlıyorum. Benim için All day vape olur baymıyor, keyifli içimi var.
Not: Aromalara Vals yaptıramadığım için afola????????
Tabi hepimizin bildiği üzere bu benim damak tadım. Benim sevdiğmi, başkası sevmeyebilir. Damak tadına uymaz. ????Deneye gerek kalmadı yani. Teşekkürümü ettim ve tarif listeme ekledim ????
Abi valsi boşver ???? unutmayip degerlendirdigin icin teşekkürler ????Bunu bu gün tekrar tanka doldurup denedim. Sanki aromalar biraz daha oturmuş, penaut butter tadı az biraz daha hissedilir olmuş. Kendi karışımım olduğu için demiyorum ama güzel olmuş keyifle buharlıyorum. Benim için All day vape olur baymıyor, keyifli içimi var.
Not: Aromalara Vals yaptıramadığım için afola????????
Sağol abicim.Elimden geldiğince değerlendirdimAbi valsi boşver ???? unutmayip degerlendirdigin icin teşekkürler ????
Yeni tariflere yelken açma vakti o zaman ????Sağol abicim.Elimden geldiğince değerlendirdim
Benden Ancak bu kadar
Bakıcaz artık. Nasıl yeni çorba yapabilirim diye ????Yeni tariflere yelken açma vakti o zaman ????
En güzeli, en eğlencilisi kendi karışımların. Klon o kadar heyecan vermiyor. Bende denedim klon demlemeyi, ama beğenmedm????O metotla ben de bir iki şey düşünüyorum şu aralar???? Aroma siparişi vermem lazım yine???? Gözüme bir de Castle Long klon işini kestirdim. Tamamen yabancı olduğum bir profil, ama eğlenceli olur belki dedim. ????
Ekli dosyayı görüntüle 46487
yapamadigin icin isteEn güzeli, en eğlencilisi kendi karışımların. Klon o kadar heyecan vermiyor. Bende denedim klon demlemeyi, ama beğenmedm????