• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
INW Flue Cured için burnum beni yanıltmıyorsa —ki hep yanıltır????—bundan bir şeyin klonu çıkar. Gelen tütün, brown sugar (?), ve garip bir diacetyl’li krema (??) kokusu...çok tanıdık. %4INW F. Cured: %1 INW Biscuit karışımı geldi aklıma. Tahmin sadece.

Likit neydi acaba, hatırlasam da klonlanmak için alsam dedim şimdi ????‍♂️

8 farkli tarif uzerinden biri ile baslangic yapmış olayim aslinda en basiti de diyebilirim

30 ml icin
Tfa ry4 double 2.5 ml
Tfa cream fresh 0.8 ml
Tfa vanilla swirl 0.8 ml

cok hafif bir tütün tadi arayanlar icin guzel ve birazcik ta tatli sayilabilecek cok kolay bir reçete
-ben 20.gunde denedim biraz daha beklese iyi olacak gibi bu hali ile de gayet içilebilir
-diger tariflerin icerisinde iki tarif icin kullandigim bir aroma marka olarak uymadi bunlarda ufak bir revizyon olacak ancak geriye kalanlari da önümüzdeki haftalarda bir aksilik olmazsa buradan paylaşmış olacagim

-yine su an paylastigim tarifte söyle bir deneme yapmayi düşünüyorum
30 ml icin bir damla seyrelmis tobacco absolute ile,unutmaz yaparsam o haliyle ilgili de yorum eklerim

afiyet olsun ????

Not:tarifi uygulayacaklar icin dusuk miktarda yapmak iyi olacaktir,beğeni goreceli bir durumdur sonuçta...
Kompleks tarif bekleyenler icinde surprizler var tabi ????

Son düzenleme:
Şöyle bir deneme yaptım. Tamamen sallamasyon???? bakalım nasıl sonuç çıkacak. İnşallah çöp olmaz.????
%2 Fw Graham Cracker
%5 Fw Butter Pecan
%1 Tfa Penaut Butter
%1,5 Chem Sweet Cream
%0,5 Tfa Dulce de leche
5 Damla Fa Mts Wizard
Bunu bu gün tekrar tanka doldurup denedim. Sanki aromalar biraz daha oturmuş, penaut butter tadı az biraz daha hissedilir olmuş. Kendi karışımım olduğu için demiyorum ama güzel olmuş keyifle buharlıyorum. Benim için All day vape olur baymıyor, keyifli içimi var.

Not: Aromalara Vals yaptıramadığım için afola????????

Bunu bu gün tekrar tanka doldurup denedim. Sanki aromalar biraz daha oturmuş, penaut butter tadı az biraz daha hissedilir olmuş. Kendi karışımım olduğu için demiyorum ama güzel olmuş keyifle buharlıyorum. Benim için All day vape olur baymıyor, keyifli içimi var.

Deneye gerek kalmadı yani. Teşekkürümü ettim ve tarif listeme ekledim ????:coffee:

Abi valsi boşver ???? unutmayip degerlendirdigin icin teşekkürler ????

O metotla ben de bir iki şey düşünüyorum şu aralar???? Aroma siparişi vermem lazım yine???? Gözüme bir de Castle Long klon işini kestirdim. Tamamen yabancı olduğum bir profil, ama eğlenceli olur belki dedim. ????‍♂️
Ekli dosyayı görüntüle 46487
En güzeli, en eğlencilisi kendi karışımların. Klon o kadar heyecan vermiyor. Bende denedim klon demlemeyi, ama beğenmedm????

Geri