• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dipsiz kuyu ! ???? Listeye SC French Pipe gibi olmazsa olmazlardan birini eklemenizi önerirdim. Sentetik tütünlüler için PhD gibi bir şey o.????
Aslında standart aromacı ürünü değil aldığım tütünler. Bazıları tek tür olsa da çoğunluğu zaten mix. Dün akşam demlenmemesine rağmen 5ml kadar ayırıp nik ilave edip denedim yenilerden bir tanesini. Virginia ve pipo tütünü karışımı. İlginç sentetik bir koku aldım önce ama kullanım esnasında hiç kötü bir durum yaratmadı. Pipo ilk kez deniyorum ve ona bağladım yoksa her türlü Virginia türünü gömerim affetmem ????

Umarım guzel bir sonuç çıkartırsınız
Bende şu sıra tribeca üzerine çalışıyorum;cok sevdiğim için ????
Hicbir tarifte olmayan bir aroma ile denemem var bakalim nasil sonuçlanacak ancak şöyle bir durum var versiyon halinde deneme yapıyorum bu da benim icin 4,5 aylik bir süreç demek malum hem maddi hem imkan bakimindan kısıtlı halde birseyler yapmak epey zaman istiyor.eger tutturabilirsem bir iki tutun daha ilave ile mix işinden tamamen kopup kendi sevdigim uc,bes recete ile devam etmek planım
Beğenirsem buraya da paylasim yapmayı seve seve isterim ????
Kendimi alintilayip varan 1 diyeyim şimdiden... ancak tam olgunlasmis hali ile tekrardan alinti yapicam
Tribeca denemeler adli çalışmam ????
İsmini Küllübeca koydum ????
Coming soon ????

Kendimi alintilayip varan 1 diyeyim şimdiden... ancak tam olgunlasmis hali ile tekrardan alinti yapicam
Tribeca denemeler adli çalışmam ????
İsmini Küllübeca koydum ????
Coming soon ????
Süper haber, start verildi yani!???? Bol şans tekrardan:) Nikotinim gelsin ben de çok oturmak istiyorum karışım için masaya???? Aklımdayken...@qersnc de Chem Lemon Cream Wafer’la denemeler yapıyormuş —diyorlar????️‍♂️

Süper haber, start verildi yani!???? Bol şans tekrardan:) Nikotinim gelsin ben de çok oturmak istiyorum karışım için masaya???? Aklımdayken...@qersnc de Chem Lemon Cream Wafer’la denemeler yapıyormuş —diyorlar????️‍♂️
Evet evet chem aromaların tamamını neredeyse aldım ama denemelere daha bsşlamadım. Allah büyük, 200 aromam olduktan sonra denemeler yaparım belkide yapmam????????????

Geri