• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ağır değildir zaten, gövde kısmı yoğun gibi anladım yorumu okuyunca. Kilolu ve bel bölgesi derken bunu kastediyordum ???? Hareketli, hafif aromalar —genelde— kayboluyor gövdeye vurgu çok olunca. Vals yerine zeybek oluyor????

Lanet nikotinim gelmedi, gelemedi bi’ türlü.????‍♂️Gelseydi ben de aktif olarak katılırdım bu tarifi geliştirme işine.
Benim yerime çok güzel ve Doğru yorumlamışsın valla. Ben acemiyim. Sen bu işe girişirsen daha güzel sonuç alırsın.
Paylaşırsın bizimle, gizli tutma????

Benim yerime çok güzel ve Doğru yorumlamışsın valla. Ben acemiyim. Sen bu işe girişirsen daha güzel sonuç alırsın.
Yorumdan yola çıktım, merak da ediyordum sonucu ????:coffee: Bir de bu tarif işlerinin muhabbeti hoşuma gidiyor: ortak düşünme, gırgır, diyalog —keyifli işler. Acemilik gibi şeyler yok yani bence. Nikotin gelsin ben de deneme yapayım bu tarif üzerinden????

Yorumdan yola çıktım, merak da ediyordum sonucu ????:coffee: Bir de bu tarif işlerinin muhabbeti hoşuma gidiyor: ortak düşünme, gırgır, diyalog —keyifli işler. Acemilik gibi şeyler yok yani bence. Nik* gelsin ben de deneme yapayım bu tarif üzerinden????
Aynen bende seviyorum, gırgır sohbet güzel oluyor. Birde bu işler benim için güzel bir uğraş????

Abi acik konus, senin/benim gibi corbaci evyapcilar bu alinti yapitigim mesajdan ⬇ ne anladik :)
hadi konus, dinliyorum :ROFLMAO::coffee:

gövde-yoğun ve koyu bir likit olmuş gibi anladım ben, yorumu okuyunca. Krema ve Dulce doku kısmını güçlendirmenin yanında bel bölgesini yağlandırmış —gibi???? TFA Peanut Butter‘ın benzer etkisi var bence. Hafifletmek, yani likit kompozisyonuna biraz nefes aldırmak, belki işe yarar????‍♂️ Parlak, keskin olan, ve, tabii. FW B. Pecan’a benzer tatlar/aromalar kullanılabilir belki.

Affetmemiş???? O boyutta daha aroma almadım henüz ???? Kıyamet gibi deney yaptığım üç dört aroma var(dı), anca o kadar etmiştir belki şimdiye kadar.

Kullanışlı, rahat aromalar FW’nin o serisi. Yanlış bilmiyorsam endüstriyel kullanımı da epey yaygın, TPA ile birlikte.

Aslinda ilk kez fw pecan alip deneyince dedim ben bunu cooook gomerim. alayim 3-4 sise daha. tam siparis verdigim donem karantinaya denk geldi. kargolar falan yavasladi. benim siparis 10 gun gecti gelmedi.

firmaya yazdim kargo gelmedi tekrar yollayin diye.
onlar da aldiklarinin bazilari stok disi kaldi (cok sevdigim bir tutun aromasi var kokunu kazimisim da :) ). yeniden siparis ver dediler.
iste o zaman dedim 50ml alayim, karantina ne kadar surecek belli degil :) herkes gibi can derdindeyken ayrica pecan derdine dustum yani :)
vesselam o siparis geldi. ustune birkac gun sonra eski siparisim de geldi. Firmaya yazdim eskiler de geldi, birsey olmusmudur diye. dene begenirsen kullan, hediye ettik dediler.

benim pecan stok olayi boyle gelisti. epey kullandim konu basindaki tariflerimle. su an eskisi kadar degil kullanimim. tutunlere fena takmis durumdayim. elimde sanirim 15 cesit ustu tutunlu aroma/likit var. 3-5 cesitte siparis edecegim bu hafta. yarin muhtelemen de yeni base'im gelecek. corbaya az ara verip, tekil devam edecegim. bazilarini begenmeyip yada kendimce eksik bulunca pecanla desteklerim ama affetmem :ROFLMAO:

Abi acik konus, senin/benim gibi corbaci evyapcilar bu alinti yapitigim mesajdan ⬇ ne anladik :)
hadi konus, dinliyorum :ROFLMAO::coffee:
????Bir iki gününüzü alır bu dili kullanmak.
Valla benim anladığım @#ff0000 aromalara vals yaptırıyor????????????

Ne vals ama???? Lavaboya gidiyor yaptığım likitler????‍♂️ Demişken...Düşündüm de sizin tarifte kahve türevi bir şey kullansam nasıl olur???? Hafifler belki tarif????

????Bir iki gününüzü alır bu dili kullanmak.

Ne vals ama???? Lavaboya gidiyor yaptığım likitler????‍♂️ Demişken...Düşündüm de sizin tarifte kahve türevi bir şey kullansam nasıl olur???? Hafifler belki tarif????
az bisey de bulasik deterjani ilave et, madem lavoboya gidiyor, on hazirlik olur :p

@qersnc bak abi corbacilarin tarifleri de corbaci damagina uygun. ne kadan mutluyuk :LOL: tey tey

Geri