• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kendin Yap | E-Likit Likit Mutfağı...Master Evyap⚡️

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kanthal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu aralar ben yine aromalara sardım. Umarım aromaları alıp, kolileri yine doldurmam????
Kontrol edemiyorum diye limit koymuştum geçen sene; limiti aştığı gibi direkt çöpe gidiyordu —bir saniye düşünmeden ???? Kotayı kaldırdım????

çok gizli alıyorsun ama gözümden kaçmıyor. :cool::cool: ufak tefek detaylarda kendini ele veriyon eyyyy @#ff0000 ???? ???? ????
Ah bi’ de kendi tariflerimi yapabilsem???? Klonlayacağım diye debelendiğim çok şey oluyor —ama elim hep boş genelde!

Kontrol edemiyorum diye limit koymuştum geçen sene; limiti aştığı gibi direkt çöpe gidiyordu —bir saniye düşünmeden ???? Kotayı kaldırdım????

Ah bi’ de kendi tariflerimi yapabilsem???? Klonlayacağım diye debelendiğim çok şey oluyor —ama elim hep boş genelde!
İyi bari en azından sen denemeler yapıyorsun. Bense 1-2 denemeden sonra, yatışa geçiyorum aromalara elimi bile sürmüyorum????

İyi bari en azından sen denemeler yapıyorsun. Bense 1-2 denemeden sonra, yatışa geçiyorum aromalara elimi bile sürmüyorum????
Ne yaparsam yapayım, muhakkak solo test yapıyorum. İşin bu kısmı epey vakit alıyor. Kullanayım diyorum, başka solo test serisi geliyor???? Eskiden reddit aroma yorum formatında yazıyordum bir de???? Şimdi şu son deneylerimi yapıp tarif yapmayı öğrenmem lazım yavaştan.

Ne yaparsam yapayım, muhakkak solo test yapıyorum. İşin bu kısmı epey vakit alıyor. Kullanayım diyorum, başka solo test serisi geliyor???? Eskiden reddit aroma yorum formatında yazıyordum bir de???? Şimdi şu son deneylerimi yapıp tarif yapmayı öğrenmem lazım yavaştan.
Abe niye bu kadar kafanı yoruyorsun. Sende benim gibi azcık şundan azcık bundan koy salla gitsin????

Ben hic klon pesine gitmedim, gerci cok cok kendi tarifim olsun derdinde de degilim. daha once de yazmistim. yedigim ve keyif aldigim seyler icin "acaba olur mu" diye yola ciktim. mesela cevizli dondurmayi cok severim. buharlayinca nasil olur diye dusunup (ice cream yoktu) cevizle kremayi karistirdim, nuans lazim, findik atayim dedim, onu da ekledim. biraz kavruk olsun diyip graham ile denedim baska bir karisimda.
ne bileyim boylesi daha keyifli geliyor. madem damak tadi degisken ve herkesin duyusu farkli. kendimize gore yapmamiz lazim.

Abe niye bu kadar kafanı yoruyorsun. Sende benim gibi azcık şundan azcık bundan koy salla gitsin????
Az kaldı benim de o yola girmeme????
Ben hic klon pesine gitmedim, gerci cok cok kendi tarifim olsun derdinde de degilim. daha once de yazmistim. yedigim ve keyif aldigim seyler icin "acaba olur mu" diye yola ciktim. mesela cevizli dondurmayi cok severim. buharlayinca nasil olur diye dusunup (ice cream yoktu) cevizle kremayi karistirdim, nuans lazim, findik atayim dedim, onu da ekledim. biraz kavruk olsun diyip graham ile denedim baska bir karisimda.
ne bileyim boylesi daha keyifli geliyor. madem damak tadi degisken ve herkesin duyusu farkli. kendimize gore yapmamiz lazim.
Dipsiz kuyu işte????‍♂️ Çok fazla seçenek ve yol var????‍♂️

Şöyle bir deneme yaptım. Tamamen sallamasyon???? bakalım nasıl sonuç çıkacak. İnşallah çöp olmaz.????
%2 Fw Graham Cracker
%5 Fw Butter Pecan
%1 Tfa Penaut Butter
%1,5 Chem Sweet Cream
%0,5 Tfa Dulce de leche
5 Damla Fa Mts Wizard
10 gün sonunda denedim. anlatırken aromalara dans ettiremem????
Baymayan güzel bir tad olmuş. Penaut butter tadını alamadım. Dulce de leche nasıl bir şey tadı nasıl bilmiyorum. Likite etkisi varmı çözemedim????
Graham craker ve butter pecan tadını
Alabiliyorum
Ama likit güzel olmuş beni baymadı, bi 10 gün daha bekliyeyim.

Benden anlatım bu kadar. Dans yok vals yok????

Baymayan güzel bir tad olmuş. Penaut butter tadını alamadım. Dulce de leche nasıl bir şey tadı nasıl bilmiyorum. Likite etkisi varmı çözemedim????
Alabiliyorum

Dulce de leche icin baktim, sutten yapilmis seker diyor. sekerli sutu kisik ateste uzun sure pisirip yapiyorlarmis.
belki sonraki tarifte biraz daha fazla kullanabilirsin.

baska bir kurgu da boyle birsey olabilir belki

%6 Fw Butter Pecan
%1 Chem Sweet Cream
%2 Tfa Dulce de leche (az once baktim maximum %2 koyun diyorlar. Acetoin & Acetylpropionyl varmis bir de)
%1 Fw Graham Cracker

ekleme: parantez ici

Son düzenleme:
Alabiliyorum

Dulce de leche icin baktim, sutten yapilmis seker diyor. sekerli sutu kisik ateste uzun sure pisirip yapiyorlarmis.
belki sonraki tarifte biraz daha fazla kullanabilirsin.

baska bir kurgu da boyle birsey olabilir belki

%6 Fw Butter Pecan
%1 Chem Sweet Cream
%2 Tfa Dulce de leche (az once baktim maximum %2 koyun diyorlar. Acetoin & Acetylpropionyl varmis bir de)
%1 Fw Graham Cracker

ekleme: parantez ici
@qersnc abi oyle deme gayet güzel anlatmissin,senden tek ricam 10 gun sonra tekrar bir yorumlarsan iyi olur biliyorsun bende mix islerine basladim tekrar bu yuzden yorumun bence degerli ????
@murcix hocam
Dulce de leche????
Sut receli bildin mi????????????heh iste tam olarak o ????????????
Edit: boyle yazarak aratip bakarsan bu aromanin görüntüsü muhtemelen karşına çıkacaktır ????

Son düzenleme:
@qersnc abi oyle deme gayet güzel anlatmissin,senden tek ricam 10 gun sonra tekrar bir yorumlarsan iyi olur biliyorsun bende mix islerine basladim tekrar bu yuzden yorumun bence degerli ????
@murcix hocam
Dulce de leche????
10 gün sonra tekrar bi yorum yaparım. Bende merak ediyorum 10 gün sonra nasıl bir değişiklik olacak

@murcix hocam
Dulce de leche????
Edit: boyle yazarak aratip bakarsan bu aromanin görüntüsü muhtemelen karşına çıkacaktır ????
Bende yemedim ondan, anamiz yapmamis biz napak :ROFLMAO:

bilmedigin seyi ne koyuyon sende @qersnc :LOL:
benim yaptigim pecan/kremali likitler 10 gun ila 3 ay pek farkli tat yaratmadi. graham biraz sure isteyebilir belki ama 10 sonra da vals yok bence :p

Bende yemedim ondan, anamiz yapmamis biz napak :ROFLMAO:

bilmedigin seyi ne koyuyon sende @qersnc :LOL:
benim yaptigim pecan/kremali likitler 10 gun ila 3 ay pek farkli tat yaratmadi. graham biraz sure isteyebilir belki ama 10 sonra da vals yok bence :p
Üstat sizlere afiyet..... benim hanim yapar valideyi geçtim bizim tatli cadiyla kahvaltida tek kaseyi bitiririz cogu zaman ertesi güne kalmaz bile ????????????tabi aroma mixi olayinda ayni etkiyi yakalamak pek mümkün olmuyor orasi da ayri bir konu????????????

@murcix hocam
Dulce de leche????
Sanırım penaut butter yerine
Toasted Almond daha iyi olur gibi.
Tabi bu benim azcık ondan azcık bundan çorba yapıp karıştırmamla alakalı tahminim????????

Sanırım penaut butter yerine
Toasted Almond daha iyi olur gibi.
Tabi bu benim azcık ondan azcık bundan çorba yapıp karıştırmamla alakalı tahminim????????
İkisi cok farkli kategoriye giren aromalar abi aslinda likit formunda destekleyen tatlar ile karakter değişimi iyi olabilir haklısın
Ama benim de bildigim bisi var
Olduysa fazla bızıklama ????????????

Dans yok vals yok????
Kilodandır: Dans için biraz hafifletmek gerekebilir ???????? İşin şakası bir yana, gövde-yoğun ve koyu bir likit olmuş gibi anladım ben, yorumu okuyunca. Krema ve Dulce doku kısmını güçlendirmenin yanında bel bölgesini yağlandırmış —gibi???? TFA Peanut Butter‘ın benzer etkisi var bence. Hafifletmek, yani likit kompozisyonuna biraz nefes aldırmak, belki işe yarar????‍♂️ Parlak, keskin olan, ve, tabii. FW B. Pecan’a benzer tatlar/aromalar kullanılabilir belki.

Kilodandır: Dans için biraz hafifletmek gerekebilir ???????? İşin şakası bir yana, gövde-yoğun ve koyu bir likit olmuş gibi anladım ben, yorumu okuyunca. Krema ve Dulce doku kısmını güçlendirmenin yanında bel bölgesini yağlandırmış —gibi???? TFA Peanut Butter‘ın benzer etkisi var bence. Hafifletmek, yani likit kompozisyonuna biraz nefes aldırmak, belki işe yarar????‍♂️ Parlak, keskin olan, ve, tabii. FW B. Pecan’a benzer tatlar/aromalar kullanılabilir belki.
Bana üyle ağır bir likit gelmedi. Tabi bu benim damak tadım.
Dvarw'ın tankını ful doldurdum, hala buharlıyorum, öyle beni bayan bir tad almadım, güzel güzel içiyorum. Bazı likitler vardır bilirsin, ilk başta bir kaç pufta aboo bu ne harika tad deriz,???? sonra bi bayar. Bunda böyle bişey yaşamadım şimdilik

Edit: belki vape wizard likiti hafifletip dengelemiştir. Bol bol buharda cabası????

Bana üyle ağır bir likit gelmedi. Tabi bu benim damak tadım.
Dvarw'ın tankını ful doldurdum, hala buharlıyorum, öyle beni bayan bir tad almadım, güzel güzel içiyorum. Bazı likitler vardır bilirsin, ilk başta bir kaç pufta aboo bu ne harika tad deriz,???? sonra bi bayar. Bunda böyle bişey yaşamadım şimdilik

Edit: belki vape wizard likiti hafifletip dengelemiştir. Bol bol buharda cabası????
Ağır değildir zaten, gövde kısmı yoğun gibi anladım yorumu okuyunca. Kilolu ve bel bölgesi derken bunu kastediyordum ???? Hareketli, hafif aromalar —genelde— kayboluyor gövdeye vurgu çok olunca. Vals yerine zeybek oluyor????

Lanet nikotinim gelmedi, gelemedi bi’ türlü.????‍♂️Gelseydi ben de aktif olarak katılırdım bu tarifi geliştirme işine.

Geri