qersnc
Council
Bende içinde neler var, neler karıştırdım diye düşünmekten strese girdim.????Strese girdim okurken???? Çorbacılar sizi! ????
Ama güzel olmuş ha.
En azından piyasadan hep denediğimiz, aldığımız tadlar değil. ????
Bende içinde neler var, neler karıştırdım diye düşünmekten strese girdim.????Strese girdim okurken???? Çorbacılar sizi! ????
Tam çorbacı işi ! ???? Bi’ an gaza gelip acaba ben de mi böyle yapsam dedim???? Cık, ı-ıı, olmuyor, plansız oturamam karışıma????Bende içinde neler var, neler karıştırdım diye düşünmekten strese girdim.????
Ama güzel olmuş ha.
En azından piyasadan hep denediğimiz, aldığımız tadlar değil. ????
Abe planlı yaptığım likitlerin çoğu çöpe gitti. Eminim seninde planlayıp yaptığın likitler çöpe gitmiştir.????Tam çorbacı işi ! ???? Bi’ an gaza gelip acaba ben de mi böyle yapsam dedim???? Cık, ı-ıı, olmuyor, plansız oturamam karışıma????
Master Evyapa fazla geliyor senin tariflerin üstat. senin için yeni konu başlığı açmak lazımAbe planlı yaptığım likitlerin çoğu çöpe gitti. Eminim seninde planlayıp yaptığın likitler çöpe gitmiştir.????
Plansız, doldur, çalkala, beklet ve gör ????????
Ben iyim böyle????Master Evyapa fazla geliyor senin tariflerin üstat. senin için yeni konu başlığı açmak lazım
Çaylak Evyap -( çorbacıların buluşma noktası ) ???? ????
Ben iyim böyle????
Kelle paça çorba içermisin????
Bu ne anasını satayım. Okumak için dürbün lazım????çok çok özel ve gizli tarifimi vereyimmi sana
% 60 vg - % 34 pg - % 6 nic
gizli didik ya baştan ???? ???? ???? ????Bu ne ******* satayım. Okumak için dürbün lazım????
Devlet sırrı mübarek????gizli didik ya baştan ???? ???? ???? ????
Çorbacıyız ya hani. Konuyu'da çorba ettik????????????
% 60 vg - % 34 pg - % 6 nic
Dökme evresi ayrı bi’ güzel, yalan yok???? Eskiden heyecanla hazırlardım, ve sonu çoğu zaman lavabo olurdu???? Son bir senedir sadece yazıyorum, ardından bekliyorum: fikirleri demliyorum???? Başarı oranım arttı epey????????Abe planlı yaptığım likitlerin çoğu çöpe gitti. Eminim seninde planlayıp yaptığın likitler çöpe gitmiştir.????
Plansız, doldur, çalkala, beklet ve gör ????????
Son bir senedir sadece yazıyorum, ardından bekliyorum: fikirleri demliyorum????
Aklıma geldi şimdi, meyveleri şekere dönüştürme maceralarım???? WF serisi çalışmıştım, pasparlak gittiler lavaboya???? Seneye bir daha denerim şansımı????Parlak noktalarda epey iyidir ama koyuya gittikce sanki performansi azalir diye dusunuyorum. Peki bogaz vurumu, buhar niteligi? ????
kuru ve serin yerde saklanabiliyor mu bari ????
@qersnc tam 12 den vurmuş seni ???? ????Çorbacılar için güzel site????????
En sonunda analı kızlı çorba likiti yapıp vape camiasının Oskar'ını SBTV'ye getireceğim. Ha, sonrasında tüm kartlar yeniden dağıtılabilir, uyarmış olayım ????????????Ekli dosyayı görüntüle 47551@murcix de az değil???? Beni de çorbacı yapacaklar en sonunda!????