qersnc
Council
Offff bi kokladım Mis mis????Lemon Cream Wafer! Kokusu çıkıyordur o şişeden.????
Offff bi kokladım Mis mis????Lemon Cream Wafer! Kokusu çıkıyordur o şişeden.????
Abi umarım mango da almışsındır yanına ???????????? tarifi uygulamani tavsiye ediyorum ????Offff bi kokladım Mis mis????
Cdd mango vardı bitmiş beaAbi umarım mango da almışsındır yanına ???????????? tarifi uygulamani tavsiye ediyorum ????
aslinda henüz gec kalmis sayilmazsin yakinlarda bir sipariş planin varsa mangoyu ekle uc güne hazir zaten sonrasi ikisini bire bir karistirmak....Cdd mango vardı bitmiş bea
Valla bu pioneer varya bu pioneer çok iyi bea????aslinda henüz gec kalmis sayilmazsin yakinlarda bir sipariş planin varsa mangoyu ekle uc güne hazir zaten sonrasi ikisini bire bir karistirmak....
Pioneer ile ne gider namissiz ????????
faiz lobisi yengeçmi olmuşAyibettin abii,adresini ver ben vereyim senin oraya siparişi
Yan gitme meselesine gelince yalniz degilsin bende duz yuruyemiom daha 36 yasina geldik ogrenemedik ????????????
Sağol abimAyibettin abii,adresini ver ben vereyim senin oraya siparişi
Yan gitme meselesine gelince yalniz degilsin bende duz yuruyemiom daha 36 yasina geldik ogrenemedik ????????????
Sadece dl icin çalışmışlar sanırım.Biz mtl ciler icin dişe dokunur bi tarifleri yok mu üstat bunlarin ????Sweetener kullanımına dair, endüstri içerisinden, bir örnekle (daha) karşılaştım. Kapanan bir firma tariflerini reddit’te paylaşmış,
“We ran a small batch premium eliquid company for 4 years. We recently closed down so have decided to release our recipes.
WATERGRAPE
- Fa grape concord 3%
- Cap double watermelon 3%
- Fa red summer 1.25%
- Cap sweet strawberry 4%
- Inw raspberry 0.1%
- Cap super sweet 1%
SUCKLE MY MELONS
- Cap cantaloupe 2%
- Tpa honeydew II 0.5%
- Flv wild melon 0.25%
- Fa pear 0.5%
- Tpa strawberry ripe 1%
- Cap super sweet 0.8%
- Cap double apple 0.25%
- Fa red summer 2.5%
- Tpa honeysuckle 0.5%
- Cap cucumber 1%
BLUE PEACH
- Cap juicy peach 3%
- Inw peach 0.7%
- Flv peach 0.7%
- FW blueberry 7%
- Cap super sweet 1%
- Fa pear 0.3%
- Fa blackcurrant 0.6
- Tpa cotton candy 1%,
GOLDEN BERRY
- Cap golden pineapple 8%
- Fa kiwi 3%
- Flv pineapple 1%
- Cap super sweet 0.8%
- Fa juicy strawberry 2%
- Tpa dragonfruit 0.7%
- Cap sweet strawberry 3%
- Inw cactus 0.3%
- Fa lime Tahiti cold pressed 0.3%
RCT
- Fw Razzleberry 3%
- Fa raspberry 2%
- Fa bergamot 0.75%
- Inw raspberry 0.3%
- Cap super sweet 0.5%
- Cap lemon lime 1%
- Flv boysenberry 0.75%
Elder Mango
- Tpa phillipine mango 3%
- Flv mango 2%
- Flv peach 1%
- Cap super sweet 0.6%
- VTA shisha mango 1.5%
- Flv elderflower 0.75%
- Fw blueberry 2%
[...]” (u/Tvstymixes)
Yok gibi???? Biraz bakınayım yine de. Kapanma ve tarif olayının bahsi geçmişken, Ahlusion’dan bir şeyler gelir diye umuyordum. Likitlerini aroma şeklinde satmayı seçmişler.????Sadece dl icin çalışmışlar sanırım.Biz mtl ciler icin dişe dokunur bi tarifleri yok mu üstat bunlarin ????
Hazır coili, temiz NET serileri için kullanacaktım sözde.???????? Hala almadım; gerçi, bir seri de daha henüz satışa çıktı.????
La Tabaccheria 4pod serisi ve Azhad’ın Clean serisi aklıma gelen. Likit olarak, LT en son blackline serisini satışa çıkardı. Stixx Mixx kullanmadım hiç, ama olumsuz yorum okuduğumu hatırlıyorum. ????Temiz net mi? Hani nerede, göster hadi göster ????
Bugün 10 çeşit üzeri aroma sipariş edecektim ama PayPal azizliğine uğradık. Kart yanımda değildi. Varmış bir sebebi. Hani nerede temiz net ????
Stixx mixx aroma denedin mi bir de?
ne oldu kullubecakendi mixlerimi yapiyorum ziyadesiyle kremali cerezli karamelli tütünleri tuketmek daha güzel geliyor favorim tribeca bunu da kendim mixliyorum her daim elimin altinda