Çıkar çıkar. Güzel çıkayım bari????Pool long, Poolbeca, Pool reserve ve daha niceleri geliyor. ana haber bultenine cikartayim mi seni
Orjinalleri kullanmadim abi hic icinden tavsiye edecegin biri varmi meselaOrginale beya. İlke kimya orginale black note aromalare????
Orginale beya. İlke kimya orginale black note aromalare????
hiç merak etme sana göre değilOrjinalleri kullanmadim abi hic icinden tavsiye edecegin biri varmi mesela
Ben genelde pipoya kacmayan hafif tatli olan tutunleri severim
Edit:
Bi tane sipariş verip deneyeyim
Valla ben kentucky, oriental ve cavandish beğendimOrjinalleri kullanmadim abi hic icinden tavsiye edecegin biri varmi mesela
Ben genelde pipoya kacmayan hafif tatli olan tutunleri severim
Edit:
Bi tane sipariş verip deneyeyim
Realcig ve 555 denedim epeydir almiyordum alayimparlamentçiyim bende biliyorsun. real cig 555 soho rich pipe, w.churrchil denemediysen denemeni tavsiye ederim.
Almak sart oldu o zmnsoho benim damak tadıma göre hafif tatlı bir tütün.
hatta içtiğimde evdekiler pişmaniye kokusu gibi demişlerdi. ben severek tüketiyorum.
hatta soho+RY4 çok güzel oluyor
blend tabacıda ben denemedim işte
Aldim inceyi eyw abi ????????????birde öğrendiğim birşey var.
her likiti (özellikle mix) ilk üreticisinden alacaksın. sonradan benzetilerek yapılanlardan almayacaksın.
diğerlerinde de ilkeli davranmak en güzeli
gitmez @comandante, @qersnc abim ya bana da demliyodur ya da bana aroma ayırmıştır daha kahve içeceğiz onla sanırım bende kendime bir elektrikli cezve alacağım ????@blackohm koş koş aromalar gidiyo. yakalaaaaa ???? ???? ???? ????
oncelikle afiyet olsun diyeyim ama sonrasinda tel ve pamuga gecmis olsun dileklerimi sunarim ????