foruma kedi girdi yineAna sayfadaki yazılarmı küçüldü yoksa benim gözlermi gitti ????
Yok trafo kediye girmiş????foruma kedi girdi yine
???? Kek var yenirmisin????sesimde güzel değilki. aç kalcam açççççç
???? Kek var yenirmisin????
Sen ben yine iyiz be, gençler bizim yaşımıza geldiklerinde inşallah tırtlamazlar????50 inç tv.na bağladım bilgisayarı. öyle bile zor görüyom yazıları
Ver mehteri vur kırbacı @comandante komutanım????????Sen ben yine iyiz be, gençler bizim yaşımıza geldiklerinde inşallah tırtlamazlar????
Estg abi ne demek ya @comandante abimin de dediği gibi hem bilgi hem muhabbet olmazsaUla hangi sayfaya giriyorsak orayı çorba ediyoruz. Likit hazırlama kılavuzunuda çorba etmeden susayım ben. Pardon???? @MoNoT10
Abi kimin gozu kaldiysa artik fazla sıktım şişeyi tıpa cikti yarisi dokuldu ,neyse bi tanklık kurtardımguzel likit tel pamuk kararsın,degisiriz, baba meslegi nasil olsaoncelikle afiyet olsun diyeyim ama sonrasinda tel ve pamuga gecmis olsun dileklerimi sunarim ????
haydaaaa geçmiş olsun kardeşim yaaa. sen beğen ben sana 1 lt yaparımAbi kimin gozu kaldiysa artik fazla sıktım şişeyi tıpa cikti yarisi dokuldu ,neyse bi tanklık kurtardımguzel likit tel pamuk kararsın,degisiriz, baba meslegi nasil olsa
Şişeye uzun uzun bakınca galiba benim gözler senin şişeyi düşürdü????Abi kimin gozu kaldiysa artik fazla sıktım şişeyi tıpa cikti yarisi dokuldu ,neyse bi tanklık kurtardımguzel likit tel pamuk kararsın,degisiriz, baba meslegi nasil olsa
Portlemis sise, nazar cikmis diyelimŞişeye uzun uzun bakınca galiba benim gözler senin şişeyi düşürdü????
@comandante komutana verdiğin pambığada kesin bişey olacak????
Baktım baktım????Portlemis sise, nazar cikmis diyelim
Pamuga da mi baktin abi ????
Sagol abi daha deneyecegim 15 tane daha hediyen var,artik tanka koymadan resim atmam ,ders olsunhaydaaaa geçmiş olsun kardeşim yaaa. sen beğen ben sana 1 lt yaparım
Yaktırma adamım pamugunu,getiricem birkac daha ay sonu gibi,bi tane de sana sozum olsunŞişeye uzun uzun bakınca galiba benim gözler senin şişeyi düşürdü????
@comandante komutana verdiğin pambığada kesin bişey olacak????