comandante
Council
Yooohh bahçede havuz var havuza boşaltıyorum nbase aroma, öyle demlüyorum????sen küvette demlemiyormuydun
zenginlik işde. napçen. arada çımıyosundur sen orda. ben isdemiyom likit filan senden. ne bilim çöğdürürsün filan.Yooohh bahçede havuz var havuza boşaltıyorum nbase aroma, öyle demlüyorum????
???????????????? heyallaaam nerden de aklina gelio bah bah yayuwwwwzenginlik işde. napçen. arada çımıyosundur sen orda. ben isdemiyom likit filan senden. ne bilim çöğdürürsün filan.
aman aman vazcaydım ???? ???? ????
Ben anlamadım ki bişeey komutan @comandante aromalarıma mı çökmek istiyor mu ne????????@comandante az biraz goygoydan kactim buldun yine beni burda
Kokumu mu aliosun sen allasen
@qersnc abi sat kurtul derler ya hani ver kurtul abi sen de raat et bizde ????????????
bize heryer GG bilmeyonmu@comandante az biraz goygoydan kactim buldun yine beni burda
@qersnc abi sat kurtul derler ya hani ver kurtul abi sen de raat et bizde ????????????
istemiyom dedim yaBen anlamadım ki bişeey komutan @comandante aromalarıma mı çökmek istiyor mu ne????????
Onun aklindan geceni bilmek icin muneccim şeys...pardon muneccim olmak lazimBen anlamadım ki bişeey komutan @comandante aromalarıma mı çökmek istiyor mu ne????????
İstemem yan cebime koyhhhh.????istemiyom dedim ya
aklıma takıldı. sen kokuyonmu. deoorant yollim ben sana boşver likit filan@comandante az biraz goygoydan kactim buldun yine beni burda
havuz probleminden sonra vazcaydım didim yaİstemem yan cebime koyhhhh.????
Ne istiyon söyle????
Bilmem mi abi oyle tabi forum senin canim abim ????????????bize heryer GG bilmeyonmu
düşün hep bilgi hep bilgi. sıkılır insan ya. az öğren az gül. ne güzel işteBilmem mi abi oyle tabi forum senin canim abim ????????????
yok be abim ben o işleri çoktan bıraktım. fırsat olunca deniyom da pek beğendiğim çıkmıyo. bende seke devam ediyorum. bi merakım kalmadı pek likitte.Cdd icenir misin yada black note oriental, ucundan acıcık koklatırım beya????????
Haklısın gerçekten ????düşün hep bilgi hep bilgi. sıkılır insan ya. az öğren az gül. ne güzel işte
Şaka bir yana yollarım. Aramızda lafımı olur kalp kalpyok be abim ben o işleri çoktan bıraktım. fırsat olunca deniyom da pek beğendiğim çıkmıyo. bende seke devam ediyorum. bi merakım kalmadı pek likitte.
çok teşekkürler
Pool long, Poolbeca, Pool reserve ve daha niceleri geliyor. ana haber bultenine cikartayim mi seniYooohh bahçede havuz var havuza boşaltıyorum nbase aroma, öyle demlüyorum????
Oricinal mi yogsam o ????????????Cdd icenir misin yada black note oriental, ucundan acıcık koklatırım beya????????