• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Kusursuz Atomizer’in Peşinde!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joe Doe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Joe Doe

Community
1. Soğuk buhar veren (+1 puan)
2. Çok parçası olmayan (+1 puan)
3. Besleme sorunu olmayan (+1 puan)
4. Akıtma yapmayan (+1 puan)
5. Aromayı iyi veren (+1 puan)
6. Yumuşak içimi olan (+1 puan)
7. Üstten doldurulabilen (+1 puan)
8. Yapısı sağlam (+1 puan)
9. Pahalı olmayan (+1 puan)
10. Boyu uzun olmayan (+1 puan)
11. Likit kontrolüne sahip (+1 puan)
12. Sökmeden hava ayarı yapılabilen (+1 puan)
13. Cam tankı olan (+1 puan)
14. Alyan anahtar ile vidaları sıkılabilen (+1 puan)
15. Bobin sarımı kolay (+1 puan)
16. Terleme yapmayan (+1 puan)
17. Bacasında likit biriktirmeyen (+1 puan)
18. 3 milim üstü tank kapasitesine sahip (+1 puan)
19. O-ring’leri sağlam (+1 puan)
20. Sub-OHM’da ısınmayan (+1 puan)
21. Temizliği kolay (+1 puan)
22. MTL ve sıkı MTL olarak performans verebilen (+1 puan)
23. Hem tütün hem meyve likitlerinde başarılı (+1 puan)
24. 316L ya da Titanyum (+1 puan)
25. Hafif olan (+1 puan)
26. Fokurdama yapmayan (+1 puan)
27. Sessiz (+1 puan)
28. Tedariği kolay (+1 puan)
29. Yedek parçası bulunan (+1 puan)
30. Tank doluyken coil’e müdahale edilebilen (+1 puan)
31. Şekli güzel olan (+1 puan)
32. Yenilikçi olan (+1 puan)
33. Parçalarının bir biriyle uyumu yüksek (+1 puan)
34. DL’ye dönüştürülebilen (+1 puan)
35. Bacası hareketli (+1 puan)
36. Micro, super micro vb. çeşitli sarımlara izin veren (+1 puan)
37. 22mm/23mm seçenekleri olan (+1 puan)
38. Renk opsiyonları olan (+1 puan)
39. Tank kapasitesi değiştirilebilen (+1)
40. Food/Pharma Grade sertifikasına sahip (+1 puan)
41. Pamuklaması pratik (+1 puan)

Bir atomizer var mı bildiğiniz?

Çok teşekkürler.

Gelen Öneriler;

1. Flash-e-Vapor: 3 Kişi

Oyla 0
Sevgili ustadım mevcut siralamaniz genel olarak amerika ve avrupada kabul edilebilecek bir siralama cidden. Benim ozellikle soylemeye calistigim sey kullanicilarinda asiri gereksiz bicimde, yani cokda hakim olmadan x atomizeri cesitli acilardan aslinda olmadigi olcude tarif etmesi ornegin aromasi benzersiz vs gibi, bu nedenle cok para kaybettim dogrusu baskalarinin basina gelsin istemem. Soz meclisten disari akli selim insanlar artik forumlarda yoklar gibi bir serzenis var yazilarda genelde belki ondandir benim 1.5 yilda yasadiklarim yeni kullanicinin hevesini kiran durumlar, yoksa mutlak mukemmel atomizer herkese gore elbette yoktur ama bir göz izan vardir. Elinize saglik guzel liste olmus
Sure zarfinda cyclone mods citadel rda ile onlardin dna 60 bf modunu edinmeti planliyorum bf olayinada giriyorum biraz ne dersiniz onu sorayim

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum benim. Ben kullandığım atomizerleri size sıraladım. Benim kullanmadığım dl ve mtl atomizer kalmadı. Bilgi amaçlı size söylemek istedim. Herşey görecelidir ve zevk meselesidir. Ben yaklaşık 7 senedir kullanıcıyım. Denemediğim atomizer kalmadı yeni çıkan atomizerler hariç. Sizi bilgilendirme amaçlı fikrimi açıklama gereksinimi duydum. Saygılarımla. ????

Eliniz dokunmusken bir single coil dl rta, rda siralamasi, dual coil rta siralamasi, mtl rda siralamasi rica edeyim:)

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
DL Single RTA dersek

Wick'd RTA
Haku Riveria RTA
Monarchy RTA

DL RDA İse

Haku Venna RDA
Skyfall RDA
Kaonashi RDA
Hellfire RDA
Narca RDA
Narda RDA
Armor Engine RDA
Wick'd RDA
Hussar Legacy RDA
Monarchy RDA
Armor S RDA

Mtl RDA
Sirius Vega RDA Türk yapımıdır. Tavsiye ederim.
Parvum RDA
Skyfall RDA hem dl hem mtl olarak kullanabilirsiniz. Benim kullandıklarım bunlar üstadım. Saygılarımla. ????

MTL'de Tüm yerliler (Majör V1 hariç) + tüm Kayfun'lar (Five Pawns hariç) + tüm Taifun'lar + Tilemahos + Brunhilde + Berserker + Dram + Russian + Flash 4.5 + adını hatırlamadıklarım arasından:

Aroma (tütün) + ergonomi + yumuşak ve sıkı içim + kolay dolum + likit kapasitesi + fokurtu/tıslama/terleme/beslemesizlik yapmayan + malzeme kalitesi - sarım kolaylığı - fiyat: Kayfun Prime

Aroma (tütün) + sert ve yumuşak, sıkı, soğuk içim + kolay dolum + likit kapasitesi + fokurtu/tıslama/terleme/beslemesizlik yapmayan + malzeme kalitesi + sarım kolaylığı - fiyat - boyut ve ağırlık: Flash 4.5 (23mm)

Mümkünse orjinal, değilse iyi bir klon + düzgün oringler ile alınabilir ikisi de. Vurum sevmiyorsanız Prime kesinlikle ideal, vurumcuysanız Fev (sarım şeklinize göre vurumsuz da çok vurumlu da olabiliyor). "0" Fev bulamadım, klon kullanıyorum 2 tane. Fakat yukarda yazdığım diğer tüm atomizerleri orjinal 1. ya da 2. el olarak aldım. Orjinal Prime'ımı 3-4 aydır kullanıyorum, klon Fev'lerim 1-2 aylık. Diğer 25 kadar atomizerimi dağıttım hemen hemen hepsini. Majör V2'lerimi bazen kullanıyorum :) Bilginize.

Son düzenleme:
Bence gtr, tütünü de pastaneyi de iyi ( güzel yada çok güzel demiyorum) oranda veriyor bogaz vurumu da var

Bogaz vurumu istemiyorsanız prime, sıkılıkta olsun derseniz mtl kiti ile

Ben türün için fev ve Major, pastane içinde gtr ve md mtl kullanıyorum

Kolay atomizer olduğu için doğrudur üstadım. Geçmiş olsun üstadım. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. ????
Geçmiş olsun ???? çabucak iyi olman dileğiyle
Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Geçmiş olsun, konum yakınsa diğer atolari sarmaya gelelim ???? yardımımız dokunur.

Sağolun abiler. 3 hafta daha böyle devam edecegim.
Allah razı olsun ????????????

Kusursuz atomizer denince aklıma İntegra geliyor.
Aroması çok iyi. Pastane veya tütün seçmez. Kurulumu kolay. Likiti hortum gibi tüketmez (Kayfun v5, Project x gibi.). Sıkılık ayarlaması bence harika ,Mtl den Mtdl kadar içim sıkılığı alabiliyorum. Mtl olarak çok çok sıkı bir içim sunmuyor. Akıtma ,fokurdama veya terleme yapmaz. Ve atomizer yapı olarak orta büyüklükte sayılır.
Kötü yanları ; bulunabiliriliği az ve fiyatının tuzlu olması.

Kusursuz atomizer peşine düşersen ölürsün, her aldığın atomizerden sonra, aaaa o nasıl acaba, bu nasıl acaba, onun aroması nasıl, sıkımı, boğaz vurumu varmı derken, bi bakmışsın çoğunu denemişsin 70 yaşına gelmişsin ama hâla kusursuz atomizer peşindesin ????

Kusursuz atomizer peşine düşersen ölürsün, her aldığın atomizerden sonra, aaaa o nasıl acaba, bu nasıl acaba, onun aroması nasıl, sıkımı, boğaz vurumu varmı derken, bi bakmışsın çoğunu denemişsin 70 yaşına gelmişsin ama hâla kusursuz atomizer peşindesin ????

Amaç yolculuk be üstadım, durunca da 70 oluyor insan kaza, bela, hastalık denk gelmezse :) Ha bir hobi için ömür vakfedilmez bence de, ama bir süre kovalamak da güzel, bir süre aynıları kullanıp ne çıkmış, ilana ne düşmüş hiiiç sallamamak da, sonra "anaa çok uzak kaldım ortama" deyip, panik yapıp tekrar eşe dosta danışmak da ayrı bir güzel, 6-7 yıllık bir atoyu bir tanıdıktan bulup "yahu bu adamlar tee o zaman nasıl böyle güzel bir makina yapmışlar" deyip, keyifli keyifli pöfürdetmek de apayrı güzel... Bu vape kafasını seviyorum ben galiba moddan da atodan da likitten de öte. Bir de keyifli forum sohbeti, gerisi boş. ????

Amaç yolculuk be üstadım, durunca da 70 oluyor insan kaza, bela, hastalık denk gelmezse :) Ha bir hobi için ömür vakfedilmez bence de, ama bir süre kovalamak da güzel, bir süre aynıları kullanıp ne çıkmış, ilana ne düşmüş hiiiç sallamamak da, sonra "anaa çok uzak kaldım ortama" deyip, panik yapıp tekrar eşe dosta danışmak da ayrı bir güzel, 6-7 yıllık bir atoyu bir tanıdıktan bulup "yahu bu adamlar tee o zaman nasıl böyle güzel bir makina yapmışlar" deyip, keyifli keyifli pöfürdetmek de apayrı güzel... Bu vape kafasını seviyorum ben galiba moddan da atodan da likitten de öte. Bir de keyifli forum sohbeti, gerisi boş. ????
Vape'de ki yolculuğu bende seviyorum. Bu yolculuğa çıkmasaydım, güzel insanları da tanıyamazdım. Hiç görüşmediğimiz, tanışamadığımız dostlarımız, ürün gönderiyor al abi bunu dene kullan,keyfine bak diyen güzel insanlar. Tabi ki vape'de ki maceralar bitmez. Bindik bir trene gidyoruz????

Vape'nin keyfi'de başka, dostlarla sohbet etmekte başka bir keyif. Yeni çıkan ürüne gözleri bi heyecanla dikiyoruz. Bunların keyfi hep başka bir güzel.

Ama gel gelelim kusursuz atomizer varmı.????
Gus minimo var mesela, bu minimo böylese gusların diğer atılarını gelde merak etme????????
Saygılar Hürmetler????

DL dual coil Fatality 28,Reload 24 rta.
İkiside kusursuza yakın.
DL single coil Pharaoh rta,Ofrf Gear rta iyi'nin üstü.
***DL dual coilde Scottua v3,v4 için kullananlar,kusursuz en iyi ato diyorlar ama atoya ulaşıp temin etmek imkansız.***
Screenshot_20210727-164031~2.png

Son düzenleme:
Geri