• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Kusursuz Atomizer’in Peşinde!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joe Doe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Joe Doe

Community
1. Soğuk buhar veren (+1 puan)
2. Çok parçası olmayan (+1 puan)
3. Besleme sorunu olmayan (+1 puan)
4. Akıtma yapmayan (+1 puan)
5. Aromayı iyi veren (+1 puan)
6. Yumuşak içimi olan (+1 puan)
7. Üstten doldurulabilen (+1 puan)
8. Yapısı sağlam (+1 puan)
9. Pahalı olmayan (+1 puan)
10. Boyu uzun olmayan (+1 puan)
11. Likit kontrolüne sahip (+1 puan)
12. Sökmeden hava ayarı yapılabilen (+1 puan)
13. Cam tankı olan (+1 puan)
14. Alyan anahtar ile vidaları sıkılabilen (+1 puan)
15. Bobin sarımı kolay (+1 puan)
16. Terleme yapmayan (+1 puan)
17. Bacasında likit biriktirmeyen (+1 puan)
18. 3 milim üstü tank kapasitesine sahip (+1 puan)
19. O-ring’leri sağlam (+1 puan)
20. Sub-OHM’da ısınmayan (+1 puan)
21. Temizliği kolay (+1 puan)
22. MTL ve sıkı MTL olarak performans verebilen (+1 puan)
23. Hem tütün hem meyve likitlerinde başarılı (+1 puan)
24. 316L ya da Titanyum (+1 puan)
25. Hafif olan (+1 puan)
26. Fokurdama yapmayan (+1 puan)
27. Sessiz (+1 puan)
28. Tedariği kolay (+1 puan)
29. Yedek parçası bulunan (+1 puan)
30. Tank doluyken coil’e müdahale edilebilen (+1 puan)
31. Şekli güzel olan (+1 puan)
32. Yenilikçi olan (+1 puan)
33. Parçalarının bir biriyle uyumu yüksek (+1 puan)
34. DL’ye dönüştürülebilen (+1 puan)
35. Bacası hareketli (+1 puan)
36. Micro, super micro vb. çeşitli sarımlara izin veren (+1 puan)
37. 22mm/23mm seçenekleri olan (+1 puan)
38. Renk opsiyonları olan (+1 puan)
39. Tank kapasitesi değiştirilebilen (+1)
40. Food/Pharma Grade sertifikasına sahip (+1 puan)
41. Pamuklaması pratik (+1 puan)

Bir atomizer var mı bildiğiniz?

Çok teşekkürler.

Gelen Öneriler;

1. Flash-e-Vapor: 3 Kişi

Oyla 0
Herkesin beklentileri farklı olduğu için kusursuz atomizer diye birşey mantıken olamaz bana göre zaten ama kişiye özel kusursuz atomizer olabilir ancak

DL tarzında çift coil'li bir RTA olarak Reload Vapor USA'in Reload RTA'i kusursuza oldukça yakın bir ürün. Yine aynı tarzda tek coil'li bir RTA olarak OFRF'in Gear RTA'i kusursuzdan uzak olsa da oldukça başarılı bir ürün.
Benim ammit 22 artık babaaa sal beni demeye başladı. Hava ayarının ayarı yok serbest dönüyor o eski tık-tık ayarı hak getire. Beslemeyi açıp kapamak çok kolaylaştı. O kadar kolaylaştı ki deck ile chimney arasındaki yer boşluk kalıp terleme yapmaya başladı. İki atomizer arasında kaldım. İntake ve gear. Vakti zamanında Serpent miniden istediğini bulamayıp ammit e geçen birine hangisini tavsiye edersiniz hocam ? Ammit 22 full hava kanalı açık kullanıyorum sıkılık bana göre mükemmel. Öyle diyeyim size ne dersiniz hocam ?

Benim ammit 22 artık babaaa sal beni demeye başladı. Hava ayarının ayarı yok serbest dönüyor o eski tık-tık ayarı hak getire. Beslemeyi açıp kapamak çok kolaylaştı. O kadar kolaylaştı ki deck ile chimney arasındaki yer boşluk kalıp terleme yapmaya başladı. İki atomizer arasında kaldım. İntake ve gear. Vakti zamanında Serpent miniden istediğini bulamayıp ammit e geçen birine hangisini tavsiye edersiniz hocam ? Ammit 22 full hava kanalı açık kullanıyorum sıkılık bana göre mükemmel. Öyle diyeyim size ne dersiniz hocam ?

Benim için cevabı çok zor soru bu. :rolleyes: Intake RTA'e hiç sahip olamasam da incelemesini yazacağım diye hatırı sayılır bir süre bende kaldı ve bende kaldığı süre boyunca doldurup doldurup içtim öyle söyleyeyim. Çok keyifliydi bana göre. O garip sıkılık hissiyatı falan,

Her ikiside nev-i şahsına münhasır atomizer'lar bana kalırsa ve yaşattıkları deneyim farklı. Gear'da daha bir RDA tadında deneyim yaşıyorken Intake'de... garip ve güzel bir deneyim yaşıyorsunuz.

Yine de Serpent Mini'den aradığınızı bulamayıp Ammit'e geçtiyseniz vaktiyle, Intake'in de size sıkılığıyla hitap etmeme durumu var. O yüzden ibre sizin için daha çok Gear RTA'den yana görünüyor. Ancak mutlaka ikisini de bir yerde denk gelirseniz denemeye çalışın hocam. Hiç belli olmaz yani.

Atmizoo Tripod RTA her şeyiyle güzel 2 gün kullandım. @Electro Vape kardeşime söz verdiğim için ona verdim. Kendisi tarif ederse daha makbul olur. Saygılarımla. ????
O kadar basit ve bi o kadar kompleks ki atomizer., ne desem bilmiyorum. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Geniş çaplı denemelerim bitince bir yorum yazacağım tabi :) bu arada atomizere kavuşmamdaki @Pleasewait kankimin emekleri yadsınamaz. Kendisine sonsuz kere teşekkürler :)

O kadar basit ve bi o kadar kompleks ki atomizer., ne desem bilmiyorum. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Geniş çaplı denemelerim bitince bir yorum yazacağım tabi :) bu arada atomizere kavuşmamdaki @Pleasewait kankimin emekleri yadsınamaz. Kendisine sonsuz kere teşekkürler :)
Gönüllerimiz bir olsun kardeşim. Birbirimize yardımcı olduktan sonra sırtımız yere gelmez canım kardeşim. Ağzımızın tadı bozulmasın. ????????????

Mtl konusunda düşe kalka kabaca ne nedir öğrendim birseyler ama dl konusunda tek bildigim drop rda, gene yorumlari okudum olctum bictim reload rta hepsini dover gibi bir sonuc cikti turkiyedeki kullanicilardan. Yurtdisinda artik cok bahsedilmiyor gordugum kadariyla yorumlarda iyidir denilip gecilmis ama dl atolarin efendisi budur dememis kimse.
Bende mtl de oldugu gibi is basa dustu diyerek verdim bir kisim siparis, aksilik olmazsa elimde drop yanina fatality 25, blotto 25, goon 25, profile unity mesh sure zarfindada reload lotus ve asgard ekleyerek bu konuda ilk kez alacaklarin yada yeni bir ato arayisinda olanlarin faydalanacagi birseyler yazabilmeyi umuyorum
Atomizer konusu her ne kadar goreceli olsada genel hatlariyla dahi net bilgi bulamiyorum malesef

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mtl konusunda düşe kalka kabaca ne nedir öğrendim birseyler ama dl konusunda tek bildigim drop rda, gene yorumlari okudum olctum bictim reload rta hepsini dover gibi bir sonuc cikti turkiyedeki kullanicilardan. Yurtdisinda artik cok bahsedilmiyor gordugum kadariyla yorumlarda iyidir denilip gecilmis ama dl atolarin efendisi budur dememis kimse.
Bende mtl de oldugu gibi is basa dustu diyerek verdim bir kisim siparis, aksilik olmazsa elimde drop yanina fatality 25, blotto 25, goon 25, profile unity mesh sure zarfindada reload lotus ve asgard ekleyerek bu konuda ilk kez alacaklarin yada yeni bir ato arayisinda olanlarin faydalanacagi birseyler yazabilmeyi umuyorum
Atomizer konusu her ne kadar goreceli olsada genel hatlariyla dahi net bilgi bulamiyorum malesef

Siz kendi adınıza mtl bir atomizerde zirvenizi buldunuz mu hocam?

Atomizerler zevke göredir. Dl ve mtl kullanıcısı olarak benim önereceğim atomizerler bellidir. Dual coil RDA sıralaması yapayım sana üstadım.

Kennedy RDA
Asgard RDA
Redemption RDA
Apocalypse RDA
Carnage RDA
Recoil RDA
Daha da var denemenizi tavsiye ederim. ????

Atomizerler zevke göredir. Dl ve mtl kullanıcısı olarak benim önereceğim atomizerler bellidir. Dual coil RDA sıralaması yapayım sana üstadım.

Kennedy RDA
Asgard RDA
Redemption RDA
Apocalypse RDA
Carnage RDA
Recoil RDA
Daha da var denemenizi tavsiye ederim. [emoji4]
Sevgili ustadım mevcut siralamaniz genel olarak amerika ve avrupada kabul edilebilecek bir siralama cidden. Benim ozellikle soylemeye calistigim sey kullanicilarinda asiri gereksiz bicimde, yani cokda hakim olmadan x atomizeri cesitli acilardan aslinda olmadigi olcude tarif etmesi ornegin aromasi benzersiz vs gibi, bu nedenle cok para kaybettim dogrusu baskalarinin basina gelsin istemem. Soz meclisten disari akli selim insanlar artik forumlarda yoklar gibi bir serzenis var yazilarda genelde belki ondandir benim 1.5 yilda yasadiklarim yeni kullanicinin hevesini kiran durumlar, yoksa mutlak mukemmel atomizer herkese gore elbette yoktur ama bir göz izan vardir. Elinize saglik guzel liste olmus
Sure zarfinda cyclone mods citadel rda ile onlardin dna 60 bf modunu edinmeti planliyorum bf olayinada giriyorum biraz ne dersiniz onu sorayim

Siz kendi adınıza mtl bir atomizerde zirvenizi buldunuz mu hocam?
Dünya üzerinde aynı kalan tek şey, değişimin değismezliği olacaktir bence. Dolayisiyla mutlak mukemmel atomizer aramadim 150 eu para verirken bununla ilgili yorumlarin belli olculerde gercegi yansitmasini istemistim kendi adima faydalanamamisim diyeyim :) forumlardan. Sorunuza cevap olarak her zaman daha iyisi vardir ama bana birisi atomizerle ilgili soru sordugunda kafasinda objektif anlamda ciddi bir cikarima ulastiracak bilgi verebilirim soran kisiye:). Bunu bulamadim ben o yuzden bu laflari soyluyorum orjinal atolar elde patlayinca:D

Mtl Atomizerlerin içime göre bağlıdır. Boğaz vurumu mu yoksa aromamı uzun tipmi yoksa kısa tipmi sıcak buhar mı soğuk buhar mı hangisini tercih edersen yardımcı olalım. [emoji4]
Eliniz dokunmusken bir single coil dl rta, rda siralamasi, dual coil rta siralamasi, mtl rda siralamasi rica edeyim:)

Sevgili ustadım mevcut siralamaniz genel olarak amerika ve avrupada kabul edilebilecek bir siralama cidden. Benim ozellikle soylemeye calistigim sey kullanicilarinda asiri gereksiz bicimde, yani cokda hakim olmadan x atomizeri cesitli acilardan aslinda olmadigi olcude tarif etmesi ornegin aromasi benzersiz vs gibi, bu nedenle cok para kaybettim dogrusu baskalarinin basina gelsin istemem. Soz meclisten disari akli selim insanlar artik forumlarda yoklar gibi bir serzenis var yazilarda genelde belki ondandir benim 1.5 yilda yasadiklarim yeni kullanicinin hevesini kiran durumlar, yoksa mutlak mukemmel atomizer herkese gore elbette yoktur ama bir göz izan vardir. Elinize saglik guzel liste olmus
Sure zarfinda cyclone mods citadel rda ile onlardin dna 60 bf modunu edinmeti planliyorum bf olayinada giriyorum biraz ne dersiniz onu sorayim

Citadel RDA likit denemelerinde kullandığım minnak bir ato(bf olarak kullanmıyorum),aroması güzel ama zincir çekimde çok ısınıyor. Pei cap ve biraz büyük bir driptip de alın. Kutu içeriğiyle orijinal almaya değmeyecek bir ato,klon alınırsa üzmez. Biraz daha fikir vermesi açısından Citadel'in iki kardeşiyle karşılaştırması https://vapingunderground.com/threa...-citadel-triple-rda-review-by-kingpin.465344/

Geri