• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Öneri İstiyorum? | E-Sigara Kusursuz Atomizer’in Peşinde!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Joe Doe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Joe Doe

Community
1. Soğuk buhar veren (+1 puan)
2. Çok parçası olmayan (+1 puan)
3. Besleme sorunu olmayan (+1 puan)
4. Akıtma yapmayan (+1 puan)
5. Aromayı iyi veren (+1 puan)
6. Yumuşak içimi olan (+1 puan)
7. Üstten doldurulabilen (+1 puan)
8. Yapısı sağlam (+1 puan)
9. Pahalı olmayan (+1 puan)
10. Boyu uzun olmayan (+1 puan)
11. Likit kontrolüne sahip (+1 puan)
12. Sökmeden hava ayarı yapılabilen (+1 puan)
13. Cam tankı olan (+1 puan)
14. Alyan anahtar ile vidaları sıkılabilen (+1 puan)
15. Bobin sarımı kolay (+1 puan)
16. Terleme yapmayan (+1 puan)
17. Bacasında likit biriktirmeyen (+1 puan)
18. 3 milim üstü tank kapasitesine sahip (+1 puan)
19. O-ring’leri sağlam (+1 puan)
20. Sub-OHM’da ısınmayan (+1 puan)
21. Temizliği kolay (+1 puan)
22. MTL ve sıkı MTL olarak performans verebilen (+1 puan)
23. Hem tütün hem meyve likitlerinde başarılı (+1 puan)
24. 316L ya da Titanyum (+1 puan)
25. Hafif olan (+1 puan)
26. Fokurdama yapmayan (+1 puan)
27. Sessiz (+1 puan)
28. Tedariği kolay (+1 puan)
29. Yedek parçası bulunan (+1 puan)
30. Tank doluyken coil’e müdahale edilebilen (+1 puan)
31. Şekli güzel olan (+1 puan)
32. Yenilikçi olan (+1 puan)
33. Parçalarının bir biriyle uyumu yüksek (+1 puan)
34. DL’ye dönüştürülebilen (+1 puan)
35. Bacası hareketli (+1 puan)
36. Micro, super micro vb. çeşitli sarımlara izin veren (+1 puan)
37. 22mm/23mm seçenekleri olan (+1 puan)
38. Renk opsiyonları olan (+1 puan)
39. Tank kapasitesi değiştirilebilen (+1)
40. Food/Pharma Grade sertifikasına sahip (+1 puan)
41. Pamuklaması pratik (+1 puan)

Bir atomizer var mı bildiğiniz?

Çok teşekkürler.

Gelen Öneriler;

1. Flash-e-Vapor: 3 Kişi

Oyla 0
Benim için öncelik vurum ve aroma ikisi de en az ortalama olsun. Ondan sonra diğer şıklar seçenek haline gelir. Bu ikisini de sağlayan atolar çok fazla yok benim zevkime göre. Mesela majorun bu kadar çok sevilmesini buna bağlıyorum. Benim favorim gus serisidir. Aroma ön planda olmasına rağmen vurumu da bana yeterli geliyor. Diğerlerini sayacak olursam fev serisi, taifun serisi, major, expromizer tüm serilerini kullanmadım v2.1 ve v4 ilk aklıma gelenler. Bunların yanında boyut ve kullanım gibi diğer maddeleri katınca gus vazgeçilmezim oluyor.

Konu güncelleme zamanı geçtiği için güncelleyemedim, sistem izin vermedi.
Açarken konuyu zorlaştırmak adına gelen önerileri harmanlıyordum.

Açtığım konu tavsiye istiyorum başlığı değil, anket formundaydı. Yoksa mantıken hem DL olsun hem sıkı MTL olsun, düzenli bir kullanıcının girişmeyeceği bir aksiyon.

Tüm doğa koşullarına uygun Bear Grylss bir atomizer sanırım kartuşlu/coilli bir atomizer olarak karşımıza çıkacaktır.

İyi bayramlar.

Üstad o atomizerden de zor...
İçine koyduğumuz atomizer,damak tadı farkı, demlenme süresi, açıldıktan sonra bekleme süresi ve şartları...
Coca-Cola gibi her şişede aynı tadı vereni gormedim...
Aynı seride, kendi yaptığım evyaplar da dahil...
Yine de kolay gelsin size...
Aradığım tadı asla bulamayacağım gibi :D Neyse şimdilik önceliğimi atomizere vermiştim onu çözdüm gibi :D

Blitzen kullanıyorum aroma ve buhar konusun da başarılı bi atomizer akıtma sorunu yaşamadım daha 2 hafta oldu kullanmaya baslayalı

Natilus 5 ml hazır coilli tam yazdıklarına uyann biraz daha zorlarsan kayfun prime. Bazı şeylerden fedakarlık yaparım diyorsan patipulumm

Tüm parçalar demonte halini saymazsak benim için kayfun v4 tütün, pastane, meyve farketmez hepsini orta üstü verir.Boğaz vurumu yeterli Decke ulaşmak için sadece tankı sökmek yeterli,komple temizlik için 3 parça, buharı serin, kurulum basit,1 mm mtl kitle sıkılık iyi fokurdaması akarı kokarı yok ve sessiz buhar kalitesi ve yoğunluğu başarılı diamond bellcaple boyut bir nebze hallediliyor, malzeme kalitesi çok iyi özenli kullanımda öldüremezsin oring ihtiyacı bile duymazsın safkan mtl bir atomizer bir mtl ciye istediğini verir, arkasındanda flash 17 vs gelir benim için oda safkan mtl dir bir mtl ciye istediğini verir. Hem kısa olsn, hem serin buhar olsun, hem aroması çok iyi olsun, hem küçük olsun, hem sıkı olsun benim için öyle bir dünya yok olması pek mümkün değil en azından şu sistemlerle ????en iyi diye birşey yoktur kullanıcının zevkine göre en sevdiği, ona en uygun atomizer vardır. Dl hakkında yorum yapmak istemiyorum ????????Sevgiler...

Tecrübeli arkadaşlar,

-boğaz vurumu olsun
-sıkılık yeteri kadar olsun
-pamuklaması kolay
-akmayan,fokurdamayan
Aroma olmasa da olur nbase içtiğimden dolayı ve nispeten soğuk buhar versin
_emekli dostu :)

böyle bir ato arıyorum.

Tecrübeli arkadaşlar,

-boğaz vurumu olsun
-sıkılık yeteri kadar olsun
-pamuklaması kolay
-akmayan,fokurdamayan
Aroma olmasa da olur nbase içtiğimden dolayı ve nispeten soğuk buhar versin
_emekli dostu :)

böyle bir ato arıyorum.
Acil ise FEV 23 mm klonu ve üzerine sonradan 0.9 veya (bence) 1.0mm hava pimi almak.
Acil değil ise Majör üretimini beklemek.

Acil ise FEV 23 mm klonu ve üzerine sonradan 0.9 veya (bence) 1.0mm hava pimi almak.
Acil değil ise Majör üretimini beklemek.
Acil değil hocam 2.5 yıldır aynı atoları kullanıyorum zaten. :)
majöre yazıldım bekliyoruz bakalım biraz daha bekleyelim o zaman.
sizlerin majör sahifesinde yazdıklarınıza dayanarak iki adet ön siparişe yazılmıştım.

DL tarzında çift coil'li bir RTA olarak Reload Vapor USA'in Reload RTA'i kusursuza oldukça yakın bir ürün. Yine aynı tarzda tek coil'li bir RTA olarak OFRF'in Gear RTA'i kusursuzdan uzak olsa da oldukça başarılı bir ürün.

Geri