• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cok tesekkurler CmZ. 21700 kullanmadim ama mini ile arasindaki yukseklik farki 1-2 mm gibi gorunuyor, fark daha cok en ve kalinlikta. 21700 daha uzundur diye dusunuyorum p*l boyutundan dolayi.
21700 kullandım üstadım. Hatta şöyle diyeyim dani sbs çok fazla almayı düşünüyor idim. 21700 kullandıktan sonra bana uymayacagını fark ettim boyut ve agırlık olarak rahatsız etti beni mini gibi olmasını isterdim.
Setup ınız bi harika görünüyor. Bende bir setup daha kurdum yaklaşık 1/2 haftaya elimde olur ☺

edit: konunun ilk mesajlarında (3. sayfa idi sanırım) paintte yapmış olduğum bir resim var misal ortada dani sbs nin esamesi dahi yok iken yapılmış bir resim

Son düzenleme:
Simdi gordum ciziminizi, sbs biraz daha enli ekran tarafinda, ato tarafiysa cok daha kisa sizin cizimdekinden. Bence mini boyutunda yapmayi denemislerdir pil ayni oldugu icin ama cip vs sigmamis anlasilan.

Ergonomiye alismak derken elim minideki tus yerini ariyor, sadece aliskanlik, kalinlik rahatsiz etmiyor acikcasi. Gayet kullanisli bir ato olmus diye dusunuyorum cunku surekli kullandigim taifun gtr ve integradan cok daha buyuk bu flash. Extreme v3 ve dani minide minare gibi olacakti, kanguru mod baya azaltiyor yuksekligi.

21700 kullandım üstadım. Hatta şöyle diyeyim dani sbs çok fazla almayı düşünüyor idim. 21700 kullandıktan sonra bana uymayacagını fark ettim boyut ve agırlık olarak rahatsız etti beni mini gibi olmasını isterdim.
Setup ınız bi harika görünüyor. Bende bir setup daha kurdum yaklaşık 1/2 haftaya elimde olur ☺

edit: konunun ilk mesajlarında (3. sayfa idi sanırım) paintte yapmış olduğum bir resim var misal ortada dani sbs nin esamesi dahi yok iken yapılmış bir resim

Geri