• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evimin çok yakınına kadar geldi ama söndürüldü hocam sağ olun.
Eş , dost , tanıdıklarda çok kayıplar var.
Nefes almak için gidip güzel zaman geçirdiğimiz yerler hep mahvoldu.
Dün merak ettiğim bir bölge vardı gittim.
O bölgeyi çok da severdim.
Her yer yanmış.
Dayanamadım ağladım.
Haberlerde görünenlerden çok daha fazla yandı ve bazı bölgeler yanmaya devam ediyor
Ülkemin yaşadığı durum karşısında kelimeler kifayetsiz kalıyor Allah vatanımızı ve Türk milletini korusun. Çok geçmiş olsun @KeaSH07 kardeşim

Aviator Mods G Mod
,
İtalyan 1 sene önce ortaya çıkan bir firma.

Ekli dosyayı görüntüle 52921Ekli dosyayı görüntüle 52922
Boyutlar: 80/50x 50 x 25mm
Ağırlık: 84 / 63g Kasa
malzemesi: paslanmaz çelik + plastik
Güç kaynağı: 1 x 18650/18350
Yonga seti: bilinmeyen
Çıkış gücü: 1 - 60W
Çalışma modu: VW, TC (NI200, SS, TI ), BYPASS
Sıcaklık aralığı: 200 ℉ - 600 ℉ / 100 ℃ - 315 ℃
Desteklenen direnç: 0,1 - 3,0Ω
Koruma: düşük / yüksek direnç, aşırı ısınma, kısa devre, ters polarite, aşırı şarj
Konektör tipi: çelik 510, pim altın kaplama , yaylı
Ekran / diyagonal: tek renkli, 0,69 "
Mikro USB bağlantı noktası / şarj:yok

Ekli dosyayı görüntüle 52923Ekli dosyayı görüntüle 52924

Ekli dosyayı görüntüle 52925Ekli dosyayı görüntüle 52926

Ekli dosyayı görüntüle 52927Ekli dosyayı görüntüle 52928

www.facebook.com/pg/aviatormods/posts/

Hafif şarj girişi olaydı........
Arkadaşlar telegramda 720TL ye buldum. Ama yerli kullanıcı yorumu yok. Yabancılardan da pek bir şey anlamadım. Bu mod alınır mı ?
Hafifliğine tav olabilirim.
@murcix fikriniz var mı ? Belki sizin oralarda kullanan vardır?

Kizoku kullanımım hakkında bir kaç detay paylaşmak istiyorum...

şekil, tasarım ve ergonomi olarak çok başarılı buldum...
pil kapağını açmak-kapamak biraz meşakkatli ancak sorun edilecek bir durum değil...
pil tüketimi enteresan bir şekilde iyi... kullanım şeklinde değişim olmamasına rağmen günde 1 pilden biraz fazla tüketiyorum diyebilirim
flash ve ion tam oluyor ancak flashın altındaki tırtıklı bölüm hafif eğimli döndürürseniz sürtüyor
atomizerin denk geldiği pil tarafındaki duvarda sürtünmeden dolayı boya atması oluyor... (çizik şeklinde)

gelelim kullanımda garip olan noktaya: ohm okuma konusu...
elimde flash ve ion var sadece... yaptığım sarımlar genelde 0,95 - 1,05 arasıdır (gerçi son iki sarımım 1,15-1,20) kizokuda sarım zor geldiği için tarot nano da sarıyorum... ohm okuması bekleme durumundayken ionda +0,10 flashta +0,03 ateşeleme esanısında okuduğum ohm üzerinden ionda -0,08 flashta +0,03 bu da ionda stabil bir içim sunmuyor... flash iona nazaran daha stabil...

Kizoku kullanımım hakkında bir kaç detay paylaşmak istiyorum...

şekil, tasarım ve ergonomi olarak çok başarılı buldum...
p*l kapağını açmak-kapamak biraz meşakkatli ancak sorun edilecek bir durum değil...
p*l tüketimi enteresan bir şekilde iyi... kullanım şeklinde değişim olmamasına rağmen günde 1 pilden biraz fazla tüketiyorum diyebilirim
flash ve ion tam oluyor ancak flashın altındaki tırtıklı bölüm hafif eğimli döndürürseniz sürtüyor
atomizerin denk geldiği p*l tarafındaki duvarda sürtünmeden dolayı boya atması oluyor... (çizik şeklinde)

gelelim kullanımda garip olan noktaya: ohm okuma konusu...
elimde flash ve ion var sadece... yaptığım sarımlar genelde 0,95 - 1,05 arasıdır (gerçi son iki sarımım 1,15-1,20) kizokuda sarım zor geldiği için tarot nano da sarıyorum... ohm okuması bekleme durumundayken ionda +0,10 flashta +0,03 ateşeleme esanısında okuduğum ohm üzerinden ionda -0,08 flashta +0,03 bu da ionda stabil bir içim sunmuyor... flash iona nazaran daha stabil...
İçimde yüzde ikilik ohm farklılıklarını ayırt edebiliyorsanız ne mutlu size ben onda ikileri bile farketmiyorum.aynı atoyu Draga taktığımda 1.2o veriyor Tesla 1.05 ,, 13 Wat içimde hic bir fark görmüyorum mesela.
Her çhipin bir yoğurt yiyişi var.ben şimdiye dek aynı değerleri veren farklı chiplere denk gelmedim misalen ,takmamak lazım.????

Son düzenleme:
İçimde yüzde ikilik ohm farklılıklarını ayırt edebiliyorsanız ne mutlu size ben onda ikileri bile farketmiyorum.aynı atoyu Draga taktığımda 1.2o veriyor Tesla 1.05 ,ben 13 Wat içimde hic bir fark görmüyorum mesela.
Her çhipin bir yoğurt yiyişi var.ben şimdiye dek aynı değerleri veren farklı chiplere denk gelmedim misalen ,takmamak lazım.????
aslında içimde şöyle farklılık var üstad eğer ateşelemedeki değere göre watt basarsam fazla geliyor beklemedeki değere göre watt basarsam az geliyor... tabii bu ionda böyle flashı daha stabil okuyor... flash la devam ederim bu modda nasıl olsa...

tarot nano, centaurus, aegis solo hemen hemen 0,01 - 0,04 +- farkla okuyordu... aslında standard çiplerdeki tedirginliğim bu yüzdendi... dediğinize katılıyorum her çipin yoğurt yiyişi farklı o yüzden dicodes ve dna gibi çipleri beğeniyorum ????????????

Geri