CmZ
Community
Çok şık olmuş ama fiyat çok fazla olmuş Başındaki 1 fazla olmuş gibi odunun kilosu kaç para sankiYeni Stratum Balance stabwood klonları çıkmış, hemde çüş fiyatına ????
Çok şık olmuş ama fiyat çok fazla olmuş Başındaki 1 fazla olmuş gibi odunun kilosu kaç para sankiYeni Stratum Balance stabwood klonları çıkmış, hemde çüş fiyatına ????
Allahtan önlem olsun diye yılan savar almışım.
PockeX'i görünce ahanda hafif kanguru mod sonunda çıkmış dedim ama bu da gol değilAspire PockeX Box kit
Ekli dosyayı görüntüle 54003
Boyutlar: 86,4 x 50,9 x 26,5 mm
Ağırlık: 149,8 g Gövde
Malzemesi: Plastik + Paslanmaz Çelik
Güç: Dahili 2000mAh
Yonga Seti: ASP
Kartuş Kapasitesi: 2.0ml Buharlaştırıcı
Direnci: 0.6 / 1.2Ω
Çıkış Gücü: Bilinmiyor
Çalışma modu: Bypass
Desteklenen direnç: bilinmiyor
Koruma: düşük / yüksek dirence karşı, aşırı ısınmaya karşı, kısa devreye karşı, aşırı şarja / aşırı deşarja karşı
Ekran / diyagonal: sağlanmaz
Micro-USB bağlantı noktası / şarj: Type-C, şarj akımı 2A
Renk: bkz. aşağıdaki fotoğraf
Ekli dosyayı görüntüle 54004Ekli dosyayı görüntüle 54005
Ekli dosyayı görüntüle 54006
Ekli dosyayı görüntüle 54007Ekli dosyayı görüntüle 54008
Ekli dosyayı görüntüle 54009Ekli dosyayı görüntüle 54010
Ekli dosyayı görüntüle 54011Ekli dosyayı görüntüle 54012
www.aspirecig.com/
Aspire çoştu.............
????Mesela ben buna bu parayi verecegime illusa mech alirim. ????????????
Konuyu cok kirletmeyeyim ama ion mech aegis solodan daha cok keyif verdi. Dna color serisinin yeri ayri tabik. Yalniz gunde 3 pil harcamak dikeni sanirim ???????????? %50 oldu mu degistirmek zorundayim.????
Fena değil o da, ama ikisi de mek —yani, meh. ????????
Mehometremdeki değerler çıldırdı!????????gunde 3 pil harcamak
Cildirmasin ustad pillerimin mah degerleri tutmuyordur ya da efest dandiktir bilemedim ????Mehometremdeki değerler çıldırdı!????????
Evimin çok yakınına kadar geldi ama söndürüldü hocam sağ olun.Geçmiş olsun @KeaSH07 kardeşim.umarım bu belayı en az zarar ile atlatmışsinızdır.????