• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben reborn kullanmıştım çip olarak çok başarılı buluyorum aslında. Dna nın bir altı yihiden üstün bana göre. Ama mod kalitesi cok düşük hen boya atması oluyor, 510 yuvası oynamaya, pin tam oturmamaya başlıyor. Yani çipi alıp lost vape e versen ya da başka firmaya o kadar başarılı mod olur ki tadından yenmez. Bir de adamlar ne zamandır mod çıkarmıyor yeni. Amighty modeli 2 - 3 yıllık

Neye baktığına göre değişir. Therion paranormal, Vt75d, vt75 gibi modları da kullandım uzunca.. Yihi de karar kıldım. Sonra Colossal da Kaldım. Bana göre de dna evet özelleştirme yazılım desteği çok iyi ama amacına uygun işlerde başarısız. Yihi desen üstüne power mod yok ama herşey bam bam da değil. Ayrıca elimdeki colossal da 510 da hiç oynamadı. Boya da atmadı. Nasıl kullandığınıza göre değişir.. Değişmeden onunda 2 3 yılı vardır, aynı duruyor..

Neye baktığına gmre değişir. Therion paranormal, Vt75d, vt75 gibi modları da kullandım uzunca.. Yihi de karar kıldım. Sonra Colossal da Kaldım. Bana göre de dna evet özelleştirme yazılım desteği çok iyi ama amacına uygun işlerde başarısız. Yihi desen üstüne power mod yok ama herşey bam bam da değil. Ayrıca elimdeki colossal da 510 da hiç oynamadı. Boya da atmadı. Nasıl kullandığınıza göre değişir.. Değişmeden onunda 2 3 yılı vardır, aynı duruyor..
Therion da asmodus cip bence cok guzel olurdu. Ama mumkunse 510 yuvasi theriondaki gibi arkada olacak. ???? 510 cipe yakin olsun diye rebornu arkaya uzatmislardi garip geliyordu gozume

Ekli dosyayı görüntüle 53069
Ikisi birden ???? ama kizoku benim için önde.
Hakikaten paramour cok tipsiz kaldi tech in yaninda ???? good kizoku ????
Abi şu kangerler den sonra sbs işine hiç bulaşmadım resimler 2018 senesi 3 yıl olmuş.. Üzerinde colossal almışım bana. Ml class sattırdı biliyorsun her yerde derim.

Asmodusun yerine mod koyamıyorum. İnşallah beni tatmin eder..

Hiç demiyorsun kardeşime ayarlıyalım bitane sbs die, öle denemeye olmaz. Mod işi neyse de, sizi görsem iyi olurdu, muhabbetine..
Kizoku Hallettim şimdi Inşallah yarın kargoda gelir biran önce..

Ekli dosyayı görüntüle 53073Ekli dosyayı görüntüle 53074Ekli dosyayı görüntüle 53075Ekli dosyayı görüntüle 53076
Ben yazsam mi diye dusunurken hemen yazmışsın hocam az farkla kacirdim kizoku yu ????

ehpro 101 modun fonksiyonel hale getirilmiş modeli gibi bu conventer.
zamanında kullandım ve beğenmeyip sattım.
@roadless üstat bunun benzerini handmade kendisi yaptı.
birkaç başka tanıdığım da 101 i keserek yapmayı denedi. 3d printer ile yuvalarını yaptıranlar filan oldu.
ve 80 $ yüksek bir meblağ.
aynı paraya hatta altına alınabilecek çok daha güzel modlar var.
az daha ilave et dovpo college al mesela
çokta önemsemedim o yüzden ;)

ehpro 101 modun fonksiyonel hale getirilmiş modeli gibi bu conventer.
zamanında kullandım ve beğenmeyip sattım.
@roadless üstat bunun benzerini handmade kendisi yaptı.
birkaç başka tanıdığım da 101 i keserek yapmayı denedi. 3d printer ile yuvalarını yaptıranlar filan oldu.
ve 80 $ yüksek bir meblağ.
aynı paraya hatta altına alınabilecek çok daha güzel modlar var.
az daha ilave et dovpo college al mesela
çokta önemsemedim o yüzden ;)
Sevgili abim, peki benim SB modu devşirme işine ne diyorsun? Kasayı stabwood yapacağım ve DNA 60 çip ekleyeceğim. Yaklaşık 1000-1200 arası bir maliyet çıkacak.

Sevgili abim, peki benim SB modu devşirme işine ne diyorsun? Kasayı stabwood yapacağım ve DNA 60 çip ekleyeceğim. Yaklaşık 1000-1200 arası bir maliyet çıkacak.
dna çipi büyük diye yazmıştı @roadless üstat. uyacakmı stabwood kasanın içine. :unsure:
eldeki hazır ve kullanışlı bir modu bozup, 50-100 tl arasındaki parçasına 1000 küsur ekleyip benzer bi mod elde etmek ne kadar uygun çözemedim.
sadece kasasını yapacağım desen neyse. o fiyata yukarıda linkini verdiğim dna 60 hazır sbs var sanki ;)
ama her türlü gelişim ve girişime her zaman desteğim yinede :love:

ekleme yapayım. dovpo college modu şu an @Elvis kardeşim kullanıyor. kullanıcı yorumu yapar belki :)

dna çipi büyük diye yazmıştı @roadless üstat. uyacakmı stabwood kasanın içine. :unsure:
eldeki hazır ve kullanışlı bir modu bozup, 50-100 tl arasındaki parçasına 1000 küsur ekleyip benzer bi mod elde etmek ne kadar uygun çözemedim.
sadece kasasını yapacağım desen neyse. o fiyata yukarıda linkini verdiğim dna 60 hazır sbs var sanki ;)

ekleme yapayım. dovpo college modu şu an @Elvis kardeşim kullanıyor. kullanıcı yorumu yapar belki :)
Benzer bir moddan ziyade benzersiz olacak ???? stabwood mod istiyom ben. dani SBS de getiremiyonuz bana !!! Napim eldeki imkanlar buna çıkıyor.

Ben Dna75c ve 75c için SBS kasaya uyması çok zor demiştim abi, dna40 ve dna60 tam SBS modlara göre. Keşke evolv Dna75c chipi bir kaç parça halinde çıkarsa diyeceğim de işlerine gelmiyor sanırım, en son evolv pod için yeni bir chip dizaynı yapmıştı, stok pod satışları bittikten sonra chip satışına geçebilir.

Ben Dna75c ve 75c için SBS kasaya uyması çok zor demiştim abi, dna40 ve dna60 tam SBS modlara göre. Keşke evolv Dna75c chipi bir kaç parça halinde çıkarsa diyeceğim de işlerine gelmiyor sanırım, en son evolv pod için yeni bir chip dizaynı yapmıştı, stok pod satışları bittikten sonra chip satışına geçebilir.
namazda gözü olmayanın ezanda kulağı olmazmış ????
benimkide o misal. ısı kontrolü ile ilgim yok. neyleyim dna yı ???? ???? ????

1619896021632.png1619896058412.png

1619896077218.png1619896088805.png

1619896109933.png1619896140916.png

Body is 3D printed from Colored Nylon PA12, that gives to the body necessary strenght and light weight. You can choose from different color variations.
Spring loaded stainless steel DLC coated 510 connection with brass pin can fits perfectly any RTA atomizers.
Fits up to 24mm diameter atomizer, from 510 to the top of the mod is 48mm. Compatible also with Cthulhu Genius Squonking system.
Battery tube design allows fast battery changing.
Incorporated genuine DNA60 with big screen including temperature control system and Escribe features or Dicodes BF60 board.
Charging is whit 1Amp microUSB.

Size H: 86.5 mm

L: 48 mm

W: 24 mm
Weight : 84gr (no atomizer, no battery

€200.00Price

Bunu hayal edip gözünü burda açacaksın yoksa sıkıntı büyük...........................????????????????????????????????????????????????????

MX1 DIY

1619896804424.png1619896813568.png

1619896828152.png1619896836469.png

The body is 3D printed from Nylon PA12, that gives the body the necessary strength and lightweight.

Genuine Moddog Glitch 510 connection with a brass pin can fit perfectly any RTA atomizers.

Fits up to 24mm diameter atomizer, from 510 to the top of the mod is 48mm. Compatible also with the Cthulhu Genius Squonking system.
Incorporated genuine DNA60 with a big screen including temperature control system and Escribe features. Charging is whit 1Amp micro USB.
Kit includes all parts for assembly, wires, and isolation tube wraps.

Weight : 80gr (no atomizer, no battery

Assembly guide link:
Escribe link:

€130.00Price

Bence al toplada gene pahallı ucuzu yokmu ?

Ortalığa yılanı salar ve kaçarım... ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????

MX1 DIY

Ekli dosyayı görüntüle 53097Ekli dosyayı görüntüle 53098

Ekli dosyayı görüntüle 53099Ekli dosyayı görüntüle 53100

The body is 3D printed from Nylon PA12, that gives the body the necessary strength and lightweight.

Genuine Moddog Glitch 510 connection with a brass pin can fit perfectly any RTA atomizers.

Fits up to 24mm diameter atomizer, from 510 to the top of the mod is 48mm. Compatible also with the Cthulhu Genius Squonking system.
Incorporated genuine DNA60 with a big screen including temperature control system and Escribe features. Charging is whit 1Amp micro USB.
Kit includes all parts for assembly, wires, and isolation tube wraps.

Weight : 80gr (no atomizer, no battery

Assembly guide link:
Escribe link:

€130.00Price

Bence al toplada gene pahallı ucuzu yokmu ?

Ortalığa yılanı salar ve kaçarım... ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Stok yok ki olsa 130€ verilesi bir ürün

Geri