• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu taraflara yolun düşmüyormu? Bayramdan sonra gelirsen haber ver bana, görüp incelersin ????

Abi şu kangerler den sonra sbs işine hiç bulaşmadım resimler 2018 senesi 3 yıl olmuş.. Üzerinde colossal almışım bana. Ml class sattırdı biliyorsun her yerde derim.

Asmodusun yerine mod koyamıyorum. İnşallah beni tatmin eder..

Hiç demiyorsun kardeşime ayarlıyalım bitane sbs die, öle denemeye olmaz. Mod işi neyse de, sizi görsem iyi olurdu, muhabbetine..
Kizoku Hallettim şimdi Inşallah yarın kargoda gelir biran önce..

IMG_20180903_134336.jpgIMG_20180903_124448.jpgIMG_20180921_124012.jpgIMG_20180903_134731.jpg

Abi şu kangerler den sonra sbs işine hiç bulaşmadım resimler 2018 senesi 3 yıl olmuş.. Üzerinde colossal almışım bana. Ml class sattırdı biliyorsun her yerde derim.

Hiç demiyorsun kardeşime ayarlıyalım bitane sbs die, öle denemeye olmaz. Mod işi neyse de, sizi görsem iyi olurdu, muhabbetine..

Ekli dosyayı görüntüle 53073Ekli dosyayı görüntüle 53074Ekli dosyayı görüntüle 53075Ekli dosyayı görüntüle 53076
kapım her zaman açık. ne zaman istersen gel. sorman ayıp :)

Ekli dosyayı görüntüle 53073Ekli dosyayı görüntüle 53074Ekli dosyayı görüntüle 53075Ekli dosyayı görüntüle 53076
İkinci kez asmodus seven gordum ????

Birtane aldım, SxMini ML Class sattım, yedek mod aradım bulamadım, üstüne bir MLclass daha aldım, ikincisini de sattım okadar diyim..
Ben reborn kullanmıştım çip olarak çok başarılı buluyorum aslında. Dna nın bir altı yihiden üstün bana göre. Ama mod kalitesi cok düşük hen boya atması oluyor, 510 yuvası oynamaya, pin tam oturmamaya başlıyor. Yani çipi alıp lost vape e versen ya da başka firmaya o kadar başarılı mod olur ki tadından yenmez. Bir de adamlar ne zamandır mod çıkarmıyor yeni. Amighty modeli 2 - 3 yıllık

Geri