hic yok ki ????21700 için @@murcix üstad
Paramour'un 510 yuvası sallanmaya başladı, Coldsteel bir anda atomizer okumaz oldu
Paramour sorunu devam ediyormuş bu arada satıcıya sordum ama basit dedi 510 daki iki vidayı sök altındaki pimi sıkıştır tak yerine çözülür dedi ama artık elimi sürmem kizoku beklerim. 21700 diye de takılmam. benim 18650 efest ve 1 gün kıtı kıtına çıkartıyor ondan 21700 diye tutturdumdu.Bu arada elimde 21700 mod kalmadı aslında, bu yıl Coldsteel ve Paramour facia oldu benim için. İkisinide büyük hevesle alıp onbeşer gün kullanabildim, Paramour'un 510 yuvası sallanmaya başladı, Coldsteel bir anda atomizer okumaz oldu henüz açıp kurcalamadım ama yazılıp çizilenlerden ötürü umutlu da değilim.
Aynı dönemde sırf ucuz diye alıp kenara koyduğum Cube S kurtarıcı oldu, şekline şemaline de alışınca hoşuma gitti, 21700 yepyeni piller yatıyor kenarda .
ora bura değil ???? ???? burda sorun çıkınca çöpe atıyosunbende de ilk sorunlu seri denilen (pil kapagi deliksiz) mod var ama sanirim sansliyim ki sorun cikartmadi ve memnuniyetle kullaniyorum.
Paramour sorunu devam ediyormuş bu arada satıcıya sordum ama basit dedi 510 daki iki vidayı sök altındaki pimi sıkıştır tak yerine çözülür dedi ama artık elimi sürmem kizoku beklerim. 21700 diye de takılmam. benim 18650 efest ve 1 gün kıtı kıtına çıkartıyor ondan 21700 diye tutturdumdu.
dokanmam bile ???? ????
bende de ilk sorunlu seri denilen (pil kapagi deliksiz) mod var ama sanirim sansliyim ki sorun cikartmadi ve memnuniyetle kullaniyorum.
coldsteel ise bana gore olmamis bir mod. siyah almistim ve evde kullanmama ragmen daha ilk haftasinda boyasinda dokulmeler baslamisti ve ayrica koltukta atesleme tusunun ustune devrilse bile atesleme yaptigi icin aninda elimden cikartmistim.
Hiç zannetmiyorum üstad. Ama pek gerekte yok sistemi komple alsan daha mantıklı ısı moduna tcr girdisini falan eklemişler. Yani chip baya güncellenmiş bilgin olsun.Acaba buna extrem v3 olur mu
Ekran rozenansı denilmişti. Sorun yok yani, hepsinde var o tık tıkÖncelikle merhabalar ustalar bayağı bir zamandır yokum buralarda. Şimdi bir sorum olacak. Elimde kizoku sbs var ve ekranı aktif halde iken cihazı kulağıma götürünce bir devre-elektrik sesi ve tık tık sesi geliyor. Ekran uyku moduna geçince ses soluk yok. Kizoku kullanan varsa beni yeşillendirebilir mi sizdeki cihazlarda da bu şekil bir ses var mı.
Ayrıca boşuna aranıp durma huzur DANI SBS de. ????Acaba buna extrem v3 olur mu
huzur DANI SBS
Aynı şeylerden bende aranıp duruyorum. Ama işte ulaşım yok ????ooo gune agir ???? ile basladik
çoook pahalı 3k nedir yaw ????????uzur DANI SBS de
Öyle deme, tuşlarının konumlandırması yeter sevdiğimin ????çoook pahalı 3k nedir yaw ????????
hayır çok güzel ama sanırsın benim yerime sarım yapıp "buyrun sör alın için" dese anlıycam ...