comandante
Council
sizin ordan kuzenim gelcek, kargo parası da virmezsin. bu kıyağımıda unutma
sizin ordan kuzenim gelcek, kargo parası da virmezsin. bu kıyağımıda unutma
gitti @MoNoT10 geldi @GaziHazar ???? ???? ????@comandante komutanım şimdi konumuız malum kizoku dedin de buna şimdi 24 mm ato tam oturuyor mu ona bakıcam mümkünse sen bana beyaz olanı gönder ben bi 1-2 yıl kadar deniyim hem sen de bu kadar uzun kullanım sonuçları konusunda da yorulmamış olursun...
amaç sana hizmet yanlış anlaşılmasın
Heryerde sen ????gitti @MoNoT10 geldi @GaziHazar ???? ???? ????
Avatarindaki gibi super guclerin varsa...O da varsa tabi en az beş yılın var daha ????hayda ben yazana kadar nasıl borçlandım yaw
genç yaşında kepenk indirmişsin ???? üzüldüm bak şimdi. ???? neyse umudunu kesme. vardır bi çaresi elbetHeryerde sen ????
Kapattik kardeşim kepenkleri de görmüyor ????
@murcix in yanina kaçasım vargenç yaşında kepenk indirmişsin ???? üzüldüm bak şimdi. ???? neyse umudunu kesme. vardır bi çaresi elbet
gel didim kaç defa gelmedin. sen gel takviye yaptırırız sana@murcix in yanina kaçasım var
Coğrafya kaderdir dilediğimiz atoyu modu deneyemiyoruz...
Sonra sen geliyorsun aklıma abi
Ben seni birakip nerelere gidem ????
vardir sende kepenkleri kaldiracak yanarlı dönerli nasilsa ????
gel gel okşanla haydar tozlanmıştı ???? ????
Var da komutan bosa commander olmamis. Redkit ten hizli yazdiAvatarindaki gibi super guclerin varsa...O da varsa tabi en az beş yılın var daha ????
Kanguru onun kirmizi çizgisi
Ha bi de majör ????
Bi de true efsanesi var o cok uzun sonra bi ara anlatırım ????????????
Soyle kulunclarima kulunclarima lutfen ????????gel gel okşanla haydar tozlanmıştı ???? ????
Soyle kulunclarima kulunclarima lutfen ????????
senin hesap kesilince duvalete bile gidemezsin ???? ???? ????@yobb bizim hesap neyse kes hesabi gidecem ben de ????????
Sakalasiyoz dimi 2 gun sonra kapida siyah giyen silahli adamlar belirmesin de ????????????senin hesap kesilince duvalete bile gidemezsin ???? ???? ????
öylemi sanıyodunSakalasiyoz dimi 2 gun sonra kapida siyah giyen silahli adamlar belirmesin de ????????????