• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam hocam, ateşleme konusunda kizoku nasıl önerir misin? Tipi pek bişiye benzetemedim modu ama ne dersin, bi kronik sorunlu durumu varmı

Hoşgeldiniz @alkara

Kizoku 510 pini değer değmez ohm okuyor. Bu çoğu zaman maksimum +/- 0.05 arasında oluyor bende. Eğer ki atonun 510pini kısa ise o zaman çok büyük fark çıkabiliyor. (O atoyu hiç görmeyen baska modlarım var) fakat 3-5 dk bekleyip tekrar ateşleme yapınca o an tekrar ohm okuyup gördüğü doğruyu buluyor.

Yaptığınız sarım değerlerini Steam engine ile kontrol edip modun verdiği ohm ile karşılaşırsanız daha sağlıklı olur. Bir de cihazı kapatıp atoyu takarsanız çok daha tutarlı ohm okuyor.

@ByMERZİFONLU selam hocam
Alinti yaptigin husus disinda kullaniciya "kronik sorun" gelecek bir durum yok.

neler gorece kusur sayilir yada daha iyi olabilirdi;
muadillerinden agir, gece kullaniminda ekran isigi cok guclu geliyor ve stealth mod yok. tcr yok, pil kapagi ince disli takarket dikkat istiyor.

iyi yonleri
cok dengeli bir yapisi var. kompakt ve ergonomik, buyuk atolari oldukca iyi sakliyor, menusu pratik, atesleme cok iyi. yapisi itibariyla cok deforme olacak bir mod degil, yogun kullanimda -sanirim 6 ay falan oldu- goze gelecek bir deformasyon goremiyorum.

hergun yanimda bulundurdugum ve oldukca memnun oldugum bir mod.

muadillerinden agir, gece kullaniminda ekran isigi cok guclu geliyor ve stealth mod yok. tcr yok, pil kapagi ince disli takarket dikkat istiyor.

iyi yonleri
cok dengeli bir yapisi var. kompakt ve ergonomik, buyuk atolari oldukca iyi sakliyor, menusu pratik, atesleme cok iyi. yapisi itibariyla cok deforme olacak bir mod degil, yogun kullanimda -sanirim 6 ay falan oldu- goze gelecek bir deformasyon goremiyorum.

Kizoku mu paramour mu? ????

iyi yonleri

Tcr bu modda önemli değil ama youtube de ni ss gibi tcr modlarını denemişler. Power modda Ateşleme önemli bir konu, iyi diyorsan gideri var.

Ağırlık ss ve zink kasa olması hesabiyle olabilir.

Birde pil kapağı yotube videolarda farklı tr de bir kaç modda gördüm farklı sanırım, prototipi sonradan değişiklik olmuş..

Dur bakalım bize düşecekmi ????

Tcr bu modda önemli değil ama youtube de ni ss gibi tcr modlarını denemişler. Power modda Ateşleme önemli bir konu, iyi diyorsan gideri var.

Birde pil kapağı yotube videolarda farklı tr de bir kaç modda gördüm farklı sanırım, prototipi sonradan değişiklik olmuş..

Bu taraflara yolun düşmüyormu? Bayramdan sonra gelirsen haber ver bana, görüp incelersin ????

Sıcaklık modunda titanyum kullandım fena değil ama yine de tcr tercih ettiğim için verimli gelmedi bana.
Ateşleme konusu güncel çoğu mod iyi artık sadece sevo çipler biraz gecikmeli idi.

Evet benim bildiğim iki tip kizoku var, İngiltere'ye gelenler farklı, uzaktan çıkanlar farklı. @comandante de ikisi de var, foto atar belki

Aslında benim için önemli olan konu hızlı, seri ve sert bir ateşlemesi olmayan modlar ideal benim için. Yani yihi çiplerden bu nedenle uzaklaşmıştım. Aynı durum aegis solodo da var. Bu da beni rahatsız eden bir ateşleme oluyor. Dna bu konuda daha iyi benim için.

Bu durumda mixx, kizoku, paramour üçlüsünde hangisi bana uygundur sizce?

Aslında benim için önemli olan konu hızlı, seri ve sert bir ateşlemesi olmayan modlar ideal benim için. Yani yihi çiplerden bu nedenle uzaklaşmıştım. Aynı durum aegis solodo da var. Bu da beni rahatsız eden bir ateşleme oluyor. Dna bu konuda daha iyi benim için.

Bu durumda mixx, kizoku, paramour üçlüsünde hangisi bana uygundur sizce?
çok göreceli bir soru soruyorsun. işte orada kişisel beğeni ve beklenti önemli.
paramour yok bende.
mixx, kizoku ve stratum balance içinde kendi kişisel tercihim kizoku olur mesela.
bana en ergonomik gelen o.
ama bir başkası da en ağırı o der beğenmez ;)

çok göreceli bir soru soruyorsun. işte orada kişisel beğeni ve beklenti önemli.
paramour yok bende.
mixx, kizoku ve stratum balance içinde kendi kişisel tercihim kizoku olur mesela.
bana en ergonomik gelen o.
ama bir başkası da en ağırı o der beğenmez ;)
Üstad aslında ateşleme farkı önemli benim için daha yavaş ve stabil ateşleme benim için uygun. Ağırlıklara baktım en ağırı ile en hafifi arasında 23 gram oynuyor sanırım. Ergonomi konusunda da; içimi keyif versin kalanına alışılırım.

paramour hiç düşünmedim. daha önce 21700 pil olan vapareso armour kullandım. o zaman 18650 aparatından hoşlanmamıştım. onu direkt eledim mesela.
bence mtl kullanıp düşük watta içen birisi için 21700 pil gereksiz. modun boyutunu büyütüyor.

Geri