• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Mod-Ato Çeşitleri Kanguru Mod

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CmZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
DOVPO x Suicide Mods Abyss DNA60

Ekli dosyayı görüntüle 55568
Boyutlar: 83 x 53 x 25mm
Ağırlık: bilinmiyor
Kasa malzemesi: delrin + alüminyum alaşım + plastik
Güç kaynağı: 1 x 18650/21700/20700
Chipset: DNA60
Çıkış gücü: 1 - 60W
Voltaj aralığı: 0,2 - 9,0V
akımı: 22A
Modu çalışma: VW, TC (NI200, SS, TI)
Sıcaklık aralığı: 200 ℉ - 600 ℉ / 100 ℃ - 315 ℃
Desteklenen direnç: 0.1 - 3.0Ω
Koruma: düşük / yüksek direnç, aşırı ısınma, kısa devre, yanlış polarite, aşırı deşarja karşı
Bağlayıcı tipi:çelik 510, pin altın kaplama, yaylı
ekran / diyagonal: monokrom, 0.91"
Mikro-USB bağlantı noktası / Şarj: Type-C, şarj akımı bilinmiyor
Renk: beyaz

Ekli dosyayı görüntüle 55569Ekli dosyayı görüntüle 55570Ekli dosyayı görüntüle 55571

dovpo.com/

Hafif p*l kullanım aralığı geniş ,
Çip de iyi.Bana göre pahallı klasik mtl içen biri için okadar üst seviye çip e gerek yok..

Ortalığı karıştırır kaçarım......????????????????????

DNA mızı bozar bunlar. ???? ???? ????

Alayım mı diye çok düşündüm ama bu marka için bir kaç yerde kötü yorumlar görmüştüm kalite açısından.

Modların tetik mekanizması kasaya sıfır veya kasanın bir tık içerisinde kalıyorsa bana göre güzel bir artı. Macro DNA 75 mesela kasaya sıfır, Mixx içeride, Tek Division çoğu modu da öyle.
Bunun yanında 21700 destekli olur ve USB portu da bulunursa(senede bir de kullanacak olsam bulunmalı) harika olur.

Tüm bunları karşılayan ucuz yollu olarak Mechlyfe Paramour var. Ancak bir çok kişi 510'un zamanla gevşediği konusunda şikayetçi. Tek Division çok pahalı zaten, müsriflik geliyor o kadar para vermek bana.

Easy Ambition bozulunca çok üzülmüştüm, şimdi bir Brunhilde aldım ama tetik kısmı istediğim gibi değil, Paramour da olacak yanında ama onu muhtemelen elden çıkartırım 510 derdi yüzünden, daha karar veremedim.

Alayım mı diye çok düşündüm ama bu marka için bir kaç yerde kötü yorumlar görmüştüm kalite açısından.

Evet ecf'de ben de gördüm, biri marka ve kalite hakkında eleştiri yapmıştı. Fakat kendim görmek istedim ki fiyatı da uygun. Bir mixx kalitesi kesinlikle beklemem ama çok kötü bir ürün de beklemiyorum açıkçası. Type C ve 21700 desteği var zaten, ekran da güzel görünüyor. Ateşleme yanda olması benim kullanımım için iyi. Görünüm de güzel, ato siperi olması da Bonus gibi. Bakalım gelince nelerle karşılaşacağım.

Benim paramour ilk seri ve ona rağmen sıkıntı yok. Haftanın en az 3-4 günü tüm gün yanımda oluyor. Üstelik yüzük ile kullanıyorum ki gevşeme olsaydı hemen yansırdı. Şanslıyım sanırım modlar konusunda. ????

Benim paramour ilk seri ve ona rağmen sıkıntı yok. Haftanın en az 3-4 günü tüm gün yanımda oluyor. Üstelik yüzük ile kullanıyorum ki gevşeme olsaydı hemen yansırdı. Şanslıyım sanırım modlar konusunda.
Şimdi böyle olmadı ama, ölü gözüyle bakıyordum :) Üstelik ilk seri imiş sizinki, bendeki revize. Biraz daha düşüneyim kullanma konusunu.

Son düzenleme:
Geri