Senin rengin sarı zaten yanına da kırmızıyı koydun mu tamamdır Ama onun yolu haydar-okşan ikilisinden geçiyor ????????Vayy arkadaş millet siyaha bürünmüş daha dün buralar cıvıl cıvıldı ben sarı renkle iyiyim kimse ayarlarımla oynamasın ????
Haydar ve okşanla bir türlü anlaşamadım ???? ama komutanım bence bu durumu halleder gibi geliyor ????????????Senin rengin sarı zaten yanına da kırmızıyı koydun mu tamamdır Ama onun yolu haydar-okşan ikilisinden geçiyor ????????
Tekirdağ dan gelen var, çokta şeetmeyin bence ????????Ya yarın gelesim var ama bu 44 durak çok uzun geldi yauuwwww düşünürken bile terledim????
Hocam Tekirdağ oraya daha yakın və metrobüs değil yolculuğuTekirdağ dan gelen var, çokta şeetmeyin bence ????????
Zaten sizin 44 den 3 durak sonrası Tekirdağ ????????Hocam Tekirdağ oraya daha yakın və metrobüs değil yolculuğu
Deneyeceğim çantaya bir iki tişört atarım terlemeye karşı şampiyonlar ligi kaçırmamak lazımZaten sizin 44 den 3 durak sonrası Tekirdağ ????????
Vakit ayırablecekseniz gelin ama, güzel bir ekip var orada ????
Yolluk sefer tası da önemli ????????Deneyeceğim çantaya bir iki tişört atarım terlemeye karşı şampiyonlar ligi kaçırmamak lazım
Üzücü olan likitlerim demlenmedi...Yolluk sefer tası da önemli ????????
Bi damacana su kafiYolluk sefer tası da önemli ????????
Hocam gülüyonda ben sıcaktan koltuğa yapışcam44 durak hey gidi hey güneşin vurmadığı tarafta klimaya yakın ama altında olmayan tekli bir koltuğa oturacaksın ) Ama doğru ya klima açılmıyor sanırım metrobüste bu corona dan sebep
bende çok yapıştım zamanında ona gülüyorum azizim. Yoksa senlik değil yanlış anlamaHocam gülüyonda ben sıcaktan koltuğa yapışcam
şansınız yokmuş ben napim. karşıda otururken ateşli kullanıyodum. o zaman bilmiyordum bu mereti.Hocam gülüyonda ben sıcaktan koltuğa yapışcam
komutan konum atın bakem yetişebilirmiyimşansınız yokmuş ben napim. karşıda otururken ateşli kullanıyodum. o zaman bilmiyordum bu mereti.