Ahmet
Community
Halk after parti istiyor komutanımBu son organizasyonum. Bi daha yapmıycam zaten.
Halk after parti istiyor komutanımBu son organizasyonum. Bi daha yapmıycam zaten.
Halk after parti istiyor komutanım
Sensiz parti mi olurmuş komutanım ben getmem o zamanthe end işte eğlenin
Niyekine ne güzel toplanıyor millet vesile oluyorsun.Bu son organizasyonum. Bi daha yapmıycam zaten.
Niyekine ne güzel toplanıyor millet vesile oluyorsun.
Sen gençleri cebinden çıkarırsınBenden bu kadar. gençler yapsın birazda
Bitirmek zorunda değilsiniz...@BearKimya.com sağolsun kırmadı bizi. Yerinde hizmet diye buna derim ben ????
Ekli dosyayı görüntüle 28733
Abi ne sen ne ben daha oraya gidemeyiz 40 kere davet ettik, onlar da gelmiyor. En iyisi mi takılalım kapalı devreYok arkadaş bir türlü denk gelmiyor, yok çocukların dersanesi yok annemlerin misafiri (anne-baba alt katımdalar), yok bilmem ne her hafta sonu extra program iteliyorlar, eh Beylikdüzü'de yakın bir mesafe değil geleyim 2 saat oturayım desem yatsı ezanıyla eve girmem demek, neyse bir dahakine inşaallah, size iyi eğlenceler diliyorum canı yürekten.
Ortada bir yerde bulusabiliriz aslında Şirinevler, Yeni Bosna yada Bahçelievler lokasyon olarak uygun, bu mevkilerde bir Kafe ayarlanıp buluşma organize edilebilir.Abi ne sen ne ben daha oraya gidemeyiz 40 kere davet ettik, onlar da gelmiyor. En iyisi mi takılalım kapalı devre
Neden olmasın abi, aslında bahçelievler o iş için en münasip yer ve hatta metrobüs güzergahı ve metrobüs durak yakınında bir mekan olmalı.Ortada bir yerde bulusabiliriz aslında Şirinevler, Yeni Bosna yada Bahçelievler lokasyon olarak uygun, bu mevkilerde bir Kafe ayarlanıp buluşma organize edilebilir.
Şu mod bizi bitirdi beeeeBear Kimya'dan selamlar ;
cumartesi günü beylikdüzü buluşmasından nacizhane kareleri sizerle paylaşmak istedik tekrardan daveti için sn . @comandante üstadımıza teşekkür ederiz.
Bizler için keyifli bir gündü katılım sağlayan dostlarımıza hoş sohbetleri için teşekkür ederiz . SEVGİLER
Ekli dosyayı görüntüle 28870