Pleasewait
Council
@BearKimya.com kardeşim bizi kırmayıp geldiğin için çok memnun olduk. Herşey Çok güzeldi. Bu yolda allahım yolunu ve bahtını açık eylesin inşallah kardeşim. ????
Estagfrullah ben teşekkür ederim davet edildiğimiz için , bu sayede güzel insanlarla tanışma fırsatı yakaladık hepinize ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim@BearKimya.com kardeşim bizi kırmayıp geldiğin için çok memnun olduk. Herşey Çok güzeldi. Bu yolda allahım yolunu ve bahtını açık eylesin inşallah kardeşim. ????
Başkan hoşgeldin ????Fatih'ten herkese selamlar.
Başkan hoşgeldin ????
Bu işin organizatörü @comandante amcadan başkası olamaz, Beylikdüzü grubunun Fahri LideriDün ataköy sahil baruthane parkındaydım, baya boş müsait alan. Yakınlardakiler B.Düzü de gelirse orada görüşme ayarlıyak.. Güvenlik mangal yakmak yasak dedi dl ciler gelmesin ????
komutanım emekli olmuştuBu işin organizatörü @comandante amcadan başkası olamaz, Beylikdüzü grubunun Fahri Lideri
44 durak metrobüs olayore sanırım hocam bana afiyetler olsunBeylikdüzü buluşuyor. Kaçak göçek değil, alenen ????
04 Temmuz 2020
Saat 14:00' ten itibaren
Eligran Cafe
kapımız arzu eden müsait olan bütün dostlarımıza açıktır.
Corona var korona , söyle sahillere doğru gelsenizde ataköyde baruthane sahilde buluşsak ..
dünyan tersine dönmüş bide bura gelin diyon ???? ???? ????
o benim suçum değil , başkan @Koba nın suçudünyan tersine dönmüş bide bura gelin diyon ???? ???? ????