Pleasewait
Council
Fıstık dediğin ne dirki gülüm ben fıstıksızlığa alışmışım. @comandante ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????o da va dabikim. yarın fıstığa binsin sadece @Pleasewait
Fıstık dediğin ne dirki gülüm ben fıstıksızlığa alışmışım. @comandante ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????o da va dabikim. yarın fıstığa binsin sadece @Pleasewait
Yola çıktım abi ????hazırmıyız
Mantıklı olur Bahçelievler. Hele bir de metrobüs yakını ise tadından yenmezKaç kere niyetlendim Beylikdüzüne gitmeye bir türü nasip olmadı akşam için mutlaka bir program çıkardı evdekiler, Bahçelievler güzel fikir erken gelir vakitlice kalkarım ben + 1 diyorum bahçelievler için
tam kesin olmamakla beraber 8 yada 15 Şubat diye düşünüyorum büyük ihtimal 15 i olur sankiHaftaya buluşak mı dedem @comandante
15 i samsun yolcusuyumtam kesin olmamakla beraber 8 yada 15 Şubat diye düşünüyorum büyük ihtimal 15 i olur sanki
Saat 11:00-12:00 gibi başlarsa ben okeyim8 Şubat desem ne dersiniz
8 de evden çıkman gerekecek ???? ???? ????Saat 11:00-12:00 gibi başlarsa ben okeyim
Vardiyalı sisteme geçelim abi , bir kısmımız sabah diğer kısmımız öğleden sonra gelsin ????8 de evden çıkman gerekecek ???? ???? ????
zaten hemen hemen öyle oluyo. bi ben sabitim geri kalan değişkenVardiyalı sisteme geçelim abi , bir kısmımız sabah diğer kısmımız öğleden sonra gelsin ????
8 de çıkarsam yetişemem abi ???????? sabah namazına mütakip yoldayım inş8 de evden çıkman gerekecek ???? ???? ????
Haftaya buluşak mı dedem @comandante
8 Şubat desem ne dersiniz