Kar yok di mi?Yarına hazırmıyız arkadaşlar.
Yok yok ???? ???? ???? Ama konuşa konuşa yağdıracak gibisin ????Kar yok di mi?
Abi benim kuzen var Beykent’te. Bizim buralara ne zaman yağmur yağsa adam buraya kar yağıyor diyor.Yok yok ???? ???? ???? Ama konuşa konuşa yağdıracak gibisin ????
orada yağarkende burada güneşlenip denize giriyoz bizde ???? ????Abi benim kuzen var Beykent’te. Bizim buralara ne zaman yağmur yağsa adam buraya kar yağıyor diyor.
O zaman yarın şortları havluları kapıp gelelim. ???? @Saldıray Abi @lvnt74orada yağarkende burada güneşlenip denize giriyoz bizde ???? ????
???? ???? ???? ???? ????O zaman yarın şortları havluları kapıp gelelim. ???? @Saldıray Abi @lvnt74
Şort havlu dikkat et ben uyarayımO zaman yarın şortları havluları kapıp gelelim. ???? @Saldıray Abi @lvnt74
gel gel şortun yoksa paçalı don veririzGelebilirmiyim bir yolunu bulup diye düşünürken , olay nerelere kaymış şort felan
Bidaha düşüneyim en iyisi..
Birtane Ekoseli şort var ama ortama uyarmı onu bilemedim ????gel gel şortun yoksa paçalı don veririz
bizde kılık kıyafet serbestisi var. sorun yok dostumBirtane Ekoseli şort var ama ortama uyarmı onu bilemedim ????
geçmiş olsun kardeşim. biran önce iyileşmeni diliyorrum.Keşke kumandan ama beli sakatladım yine yatıyorum evde
Beylikdüzü biraz uzak değil mi
Sağolasın abi, odadan odaya geçmem yarım saatimi alıyor neredeyse dedeler gibi eğri yürüyorum bir dahakine diyelim...geçmiş olsun kardeşim. biran önce iyileşmeni diliyorrum.
sağolsun ordan gelen dostlarımız var. geliş gidişiniz rahat olurdu. neyse kısmet başka sefere öyleyse
azcık uzak o kadar beee. 60 70 km.nin lafımı olur aramızda hem
18 den önce bitmez kesinlkle de en son kaç olur bilinmez ????Saat kaça kadar sürer buluşma ????