Kartal buluşmaları için evet hocamSelamlar hocam buluşmalara 1 kişi daha ekleyeyim mi
Kartal buluşmaları için evet hocamSelamlar hocam buluşmalara 1 kişi daha ekleyeyim mi
Neden olmasın abi. Bi bakayım duruma göre haberleşiriz.
Katılmayı bende çok istiyorum işten kaçabilirsem gelicem ????
18-19 a kadar oradayız. beklerizKatılmayı bende çok istiyorum işten kaçabilirsem gelicem ????
Evyapçıyız biz k0p gel. Gus ı da al gelirkenGelirim gelmesine ama benim öyle afilli modlarım, zilyon liralık atolarım, hayk premenyon likitlerim yok. Hor görürsünüz
Gus ile yolları ayırdım. Artık sek nbase içiyorumEvyapçıyız biz k0p gel. Gus ı da al gelirken
yolu biliyorsun o zaman. ne zaman istersen gel kapımız açık8 sene beylikdüzünde kalırken siz nerdeydiniz ey ahali sorarım bunları
Benim bu ara gelmem imkansız.Arada bir şirkete uğramam gerekiyor
kaydını aldık. bekliyoruz cumartesi o zamanaaaa bir İstanbul'lu olarak kayıt yaptırmamışım. Şöyle usulca ben bi köşe kapayım şuradan. ????
Selamlar
Ah be keşke gelebilsem. Sizin gibi güzel insanları tanımak güzel olurdu ama benim iş buna müsait değil.kaydını aldık. bekliyoruz cumartesi o zaman
kapının önüne çık. ilk gördüğüne comandanteye gidicem de. seni getirirBende gelmek istiyorum. Ama yolu bilmiyorum bana tarif edebilirmisiniz acaba?
kapının önüne çık. ilk gördüğüne comandanteye gidicem de. seni getirir
ibb ye haber virdim. kar temizleme aracı takviyesi yaptılarCumartesi kar falan yağmaz inşallah. Kış lastiği yok arabada, kalmayalım oralarda.
Hava durumuna göre gözükmüyor ama orası İstanbul olmadığı tahminlere çok da güvenemiyorum.
ibb ye haber virdim. kar temizleme aracı takviyesi yaptılar