sihirbaz
Council
Benim çanta şişe doluydu, herkes aldı ya ????Bobaslar sonradan çıktı siseler havada uçuyordu ben boş şişe getirmediğim için alamadım ????
Tedarikçi gelirse bobas ve boş şişelerle gelsin... ????
Benim çanta şişe doluydu, herkes aldı ya ????Bobaslar sonradan çıktı siseler havada uçuyordu ben boş şişe getirmediğim için alamadım ????
Tedarikçi gelirse bobas ve boş şişelerle gelsin... ????
@CmZ sponsorluğunda test edildi teşekkürler kendisineBuluşmanın bobas sponsoru @Saldıray Abi ye bu cömert davranışından dolayı teşekkür ederiz
Şu anda söz veremiyorum, iş durumumu ayarayabilirsem herkesden önce orada olurum, fazla uzak değilim biliyosun ????Haftaya cumartesi buluşalım diyorum ne dersiniz?
Şişli/Kağıthane grubu olarak alayınızı bizim buluşmaya davet ediyoruz.
İcap ederse ayrı başlık da açarız konu ile ilgili.
Gelmek isteyenler önceden söylesin ki ona göre mekan bakayım.
Sigara serbest pek kapalı mekan yok malum
Denedim ve beğenmedim ???????????? Senden geldiğini bilmiyordum @Saldıray Abi söylemedi bana. Bu arada senin iş noldu. haber vermedin ???? ayıyı göndermişsindir umarım ????@comandante abi sen tadina bakmadin mi
Bence övüldüğü kadar mukemmel degil sahsim adina bunu söylemek isterim
[emoji85] [emoji86] [emoji87]
Nasıl bir iftira masada 4 sefer söyledim. İhtiyarlıktan duymuyor duymuyorDenedim ve beğenmedim ???????????? Senden geldiğini bilmiyordum @Saldıray Abi söylemedi bana. Bu arada senin iş noldu. haber vermedin ???? ayıyı göndermişsindir umarım ????
Nasıl bir iftira masada 4 sefer söyledim. İhtiyarlıktan duymuyor duymuyor
Evet bende duydum. Alın lan aç köpekler size bobas aldım. Daha nerde göreceksiniz bobası, Saldıray abiniz hepinize kıyak yaptı diye hava atıyorduNasıl bir iftira masada 4 sefer söyledim. İhtiyarlıktan duymuyor duymuyor
Kimse sevmedi 1 şahıs hariçEvet bende duydum. Alın *** aç köpekler size bobas aldım. Daha nerde göreceksiniz bobası, Saldıray abiniz hepinize kıyak yaptı diye hava atıyordu
daha yeni buluştuk üstat. duruma göre belki önümüzdeki hafta bişeyler yapabilirizyakın tarihte buluşma var mı?
Burdan haber eyleyin hocam katılmak isterimdaha yeni buluştuk üstat. duruma göre belki önümüzdeki hafta bişeyler yapabiliriz