Türk
Council
Tabi, ne renk olsun.Fazladqn ml class varsa iyi olur ????
Tabi, ne renk olsun.Fazladqn ml class varsa iyi olur ????
hallettim hallettim. yol kötü uzun ama sonu güzel bekliyorum@comandante abi sen mesh teli hallettin mi? Getireyim mi gelirken? Tabi yol hala gözümü korkutuyor ama gelicem inş
sen gel yeter kardeşim.B.düzü grubu yarın birşey isteyen var mı?
22.8Fazladqn ml class varsa iyi olur ????
Tabi, ne renk olsun.
B.düzü son durak sonra dolmuş.Eligran cafe için hangi metrobüs durağında iniyoruz arkadaşlar?
Benim bulunduğum yerde şuan sis var acaba doğru mu ilerliyorum hangi dolmuş bu arada?B.düzü son durak sonra dolmuş.
2 iklim geçti, yağmur gördüm, güneş gördüm şimdi kar çiseliyor. Daha yolun yarısındayım
Sağ baştaki görsel olarak yaşlı ama ruhen genç @comandante abimiz.
Sağ baştaki görsel olarak yaşlı ama ruhen genç @comandante abimiz.
Sağdan son beyaz gömlekli @Elvis Ustad
Soldan 2. @sihirbaz Üstad.
Fotoğrafa bakmamak için çabalayan 2 arkadaştan bence soldan 3. @Turk
Sol baştaki ve sondaki en masum görünümlü buhardaşlar da sanırım tedarikçimiz Ustadlardan. Kullanıcılarda o kadar masumu yok
Afiyet olsun.
Sol baş saldiray abi, sol son electrovape.. Tedarikçi gelmiyor zarar ederim diye ????????
Sen iyice flashci oldum abi.O da @sihirbaz üstat @azash. Bir beni tutturdun, birde electroyu
şuraya birde son durak resmi atayım
Ekli dosyayı görüntüle 15840
Yok hocam fotoyu çeken benimSağ baştaki görsel olarak yaşlı ama ruhen genç @comandante abimiz.
Sağdan son beyaz gömlekli @Elvis Ustad
Soldan 2. @sihirbaz Üstad.
Fotoğrafa bakmamak için çabalayan 2 arkadaştan bence soldan 3. @Turk Üstad.
Sol baştaki ve sondaki en masum görünümlü buhardaşlar da sanırım tedarikçimiz Ustadlardan. Kullanıcılarda o kadar masumu yok
Afiyet olsun.
beni çok yakışıklı çekmişsin. tişkür ???? ???? ???? ????Yok hocam fotoyu çeken benim
Her zaman ki yakuşukluluğunla çıkmışsın fotoda abi ???? ????beni çok yakışıklı çekmişsin. tişkür ???? ???? ???? ????