Ugur
Community
Güzeel saat 3 gibi gelicem bi aksilik olmazsa18 den önce bitmez kesinlkle de en son kaç olur bilinmez ????
Güzeel saat 3 gibi gelicem bi aksilik olmazsa18 den önce bitmez kesinlkle de en son kaç olur bilinmez ????
bizde kılık kıyafet serbestisi var. sorun yok dostum
" Gel, gel, ne olursan ol yine gel " Ebu Said-i Ebu'l-Hayr
Çok gelmek isterim ama bu kadar kısa sürede schengen almak mümkün değil .Beylikdüzü doymuyorrrr ????????
Tarih : 4 Ocak Cumartesi
Aynı yer
Aynı saat
Bilen bilmeyene anlatsın
Beylikdüzü doymuyorrrr ????????
Tarih : 5 Ocak Pazar
Aynı yer
Aynı saat
Bilen bilmeyene anlatsın
Biz geçen buluşmaya katılmak için cuma yola çıkmıştık.Aha Pazar günü toplanıyorlar.. Bende mi gitsem..
bi soruverem bizimkilereŞu buluşmayı Pazar yapalım biraz daha İstanbul ortası şurası olsun güzel kapalı mekan miss.. Tam ortada.. Sağdan soldan gelsin insanlar ????
Kütük Ev Cafe & Restaurant
Bahçelievler mah, Şht. Yaşar Erol Akansel Sk. No:8, 34180 Bahçelievler/İstanbul
(0212) 643 98 06
Kaç kere niyetlendim Beylikdüzüne gitmeye bir türü nasip olmadı akşam için mutlaka bir program çıkardı evdekiler, Bahçelievler güzel fikir erken gelir vakitlice kalkarım ben + 1 diyorum bahçelievler içinŞu buluşmayı Pazar yapalım biraz daha İstanbul ortası şurası olsun güzel kapalı mekan miss.. Tam ortada.. Sağdan soldan gelsin insanlar ????
Kütük Ev Cafe & Restaurant
Bahçelievler mah, Şht. Yaşar Erol Akansel Sk. No:8, 34180 Bahçelievler/İstanbul
(0212) 643 98 06
Geliyorum bakalım.Yarın saat 13.00 da Beylikdüzü Eligran cafede buluşuyoruz. Mekan ayrıntıları yukarıdaki mesajlarda var. Arzu eden gelebilir. Bilgilerinize
abi cafeyi fazla buhar altı yapmaGeliyorum bakalım.
dl yassahhhhhh ???? ???? ???? ????abi cafeyi fazla buhar altı yapma
ferhat abi bu abi poşetten her şey çıkabilirdl yassahhhhhh ???? ???? ???? ????
o da va dabikim. yarın fıstığa binsin sadece @Pleasewaitferhat abi bu abi poşetten her şey çıkabilir
Kardeşim ne yapayım. Çetin Abide DL' ci oldu artık. Bir tek ben değilim. Olsun be buhar maksat gönüller bir olsun. Sizleri görünce keyif alıyorum mutlu oluyorum. Güzel zaman geçiriyoruz muhabbetin dibine vuruyoruz güzel oluyor.abi cafeyi fazla buhar altı yapma
Çıkartırız beya ne yapalım. @sihirbaz abeme bekliyorum. Bakalım bize ne çıkartıcak şapkadan. ????????????????ferhat abi bu abi poşetten her şey çıkabilir