Şehir Grubu İstanbul Grubu

Buluşmamıza katılan @Pleasewait (modör ya ilk başa yazmazsam belki kızar) @Caganizm @Leo Faonel @sihirbaz @sotw @lvnt74 @Electro Vape @ByMERZİFONLU @blackohm @pablo @BladeHunter ve @batwo kardeşlerime çok çok teşekkür ediyorum. :love:
bilfiil yanımızda olmasalar bile görüntüleri ile bizimle birlikte olan @yobb ve @Karagezgin sizlerede :love:
Çok iyiydi beeh :love: gelen herkesle tanıştığıma çok memnun oldum ???? çok keyifliydi bende hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ????

Buluşmamıza katılan @Pleasewait (modör ya ilk başa yazmazsam belki kızar) @Caganizm @Leo Faonel @sihirbaz @sotw @lvnt74 @Electro Vape @ByMERZİFONLU @blackohm @pablo @BladeHunter ve @batwo kardeşlerime çok çok teşekkür ediyorum. :love:
bilfiil yanımızda olmasalar bile görüntüleri ile bizimle birlikte olan @yobb ve @Karagezgin sizlerede :love:
Ben teşekkür ederim abi,özellikle de rda ile mahçup ettin.'comandante likitleri inceleme' diye başlık açıp yazacağım yorumları:)
WhatsApp Image 2020-07-04 at 20.47.08.jpeg

Bugünkü buluşmada olan kardeşlerime abilerime teşekkür ediyorum. Uzun zamandan sonra o kadar Keyf aldım ki tarif edemem. Gönlümüz bir kalbimiz bir olsun. İçki dofrasındayım kusuruma bakmayın yazamıyorum. Herkesi tanıdığıma çok memnun oldum. Saygılarımla ????

Ben de daha uzun vakit geçirmek isterdim ama kişisel nedenlerden erken ayrılmak zorunda kaldım. İki muhabbet çalmak iyi geldi ama. Nicelerinde buluşmak dileğiyle. Özlemişim sizleri. Arayı soğutmayalım @comandante abi ;) bu dostluğun katalizörü sensin :) sağlıcakla kalın bir sonraki buluşmaya kadar... [emoji3577][emoji112]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de daha uzun vakit geçirmek isterdim ama kişisel nedenlerden erken ayrılmak zorunda kaldım. İki muhabbet çalmak iyi geldi ama. Nicelerinde buluşmak dileğiyle. Özlemişim sizleri. Arayı soğutmayalım @comandante abi ;) bu dostluğun katalizörü sensin :) sağlıcakla kalın bir sonraki buluşmaya kadar... [emoji3577][emoji112]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dedem o benim dedem....

Geri