ByMERZİFONLU
Community
Yarım saat bi saat sonra Merter sonrası e5 için araçta 2 kişilik yer var, bilgi verirsiniz uyarsa..
Aroması güzel vurum için çantada bitane daha var
Aroması güzel vurum için çantada bitane daha var
Trabzon dan gelirken kuşbakışı bakınca hep bir bana göre ???? ???? ????Allah aşkına bu komutan kıyıda ücra biryer mi seçti buluşmak için? Ve buluşma Beylikdüzünde mi? Beykentte mi? yada esenyurt tarafında mı
Aslında Tekirdağ buluşması bu ????????Allah aşkına bu komutan kıyıda ücra biryer mi seçti buluşmak için? Ve buluşma Beylikdüzünde mi? Beykentte mi? yada esenyurt tarafında mı
Evet evet katılıyorum orti sana.Aslında Tekirdağ buluşması bu ????????
özel uçağımlar gürpınar sahile inceğimTrabzon dan gelirken kuşbakışı bakınca hep bir bana göre ???? ???? ????
Teşekkürler hocam ben gomutana vardımYarım saat bi saat sonra Merter sonrası e5 için araçta 2 kişilik yer var, bilgi verirsiniz uyarsa..
Teşekkürler hocam ben gomutana vardım
Çok iyiydi beeh gelen herkesle tanıştığıma çok memnun oldum ???? çok keyifliydi bende hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ????Buluşmamıza katılan @Pleasewait (modör ya ilk başa yazmazsam belki kızar) @Caganizm @Leo Faonel @sihirbaz @sotw @lvnt74 @Electro Vape @ByMERZİFONLU @blackohm @pablo @BladeHunter ve @batwo kardeşlerime çok çok teşekkür ediyorum.
bilfiil yanımızda olmasalar bile görüntüleri ile bizimle birlikte olan @yobb ve @Karagezgin sizlerede
Ben teşekkür ederim abi,özellikle de rda ile mahçup ettin.'comandante likitleri inceleme' diye başlık açıp yazacağım yorumlarıBuluşmamıza katılan @Pleasewait (modör ya ilk başa yazmazsam belki kızar) @Caganizm @Leo Faonel @sihirbaz @sotw @lvnt74 @Electro Vape @ByMERZİFONLU @blackohm @pablo @BladeHunter ve @batwo kardeşlerime çok çok teşekkür ediyorum.
bilfiil yanımızda olmasalar bile görüntüleri ile bizimle birlikte olan @yobb ve @Karagezgin sizlerede
Asıl biz teşekkür ederiz komutan çok güzel ve keyifliydi herkese teşekkürlerBuluşmamıza katılan @Pleasewait (modör ya ilk başa yazmazsam belki kızar) @Caganizm @Leo Faonel @sihirbaz @sotw @lvnt74 @Electro Vape @ByMERZİFONLU @blackohm @pablo @BladeHunter ve @batwo kardeşlerime çok çok teşekkür ediyorum.
Hocam keyfiniz her daim olsun... Foto yokmu foto???Asıl biz teşekkür ederiz komutan çok güzel ve keyifliydi herkese teşekkürler
Eyvallah karşılıklı olsun keyfimiz yok unuttuk fotoyu bu sever.Hocam keyfiniz her daim olsun... Foto yokmu foto???
@comandante çekti bitane, kendisi girmiyor kadraja..Eyvallah karşılıklı olsun keyfimiz yok unuttuk fotoyu bu sever.
Dedem o benim dedem....Ben de daha uzun vakit geçirmek isterdim ama kişisel nedenlerden erken ayrılmak zorunda kaldım. İki muhabbet çalmak iyi geldi ama. Nicelerinde buluşmak dileğiyle. Özlemişim sizleri. Arayı soğutmayalım @comandante abi bu dostluğun katalizörü sensin sağlıcakla kalın bir sonraki buluşmaya kadar... [emoji3577][emoji112]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi