blackohm
Community
tamam gomutanım
tamam gomutanım
yengeden korkuyoalet edevat nevale hepsi iş yerimde
yapcak bir şey yok komutan herkesin bir korkusu var bu hayatta benimkisi de bu işte napcen ????????????yengeden korkuyo
şişşşt çaktırma bende korkuyomyapcak bir şey yok komutan herkesin bir korkusu var bu hayatta benimkisi de bu işte napcen ????????????
hem böyle daha heyecanlı atraksiyon oluyo her an aha basıldım korkusu ile içiyorum iş yerimde feci adrenalinnn ????şişşşt çaktırma bende korkuyom
açık etme bu kadar da beee dimek yenge tükkanda bastı seni. nişlidinkihem böyle daha heyecanlı atraksiyon oluyo her an aha basıldım korkusu ile içiyorum iş yerimde feci adrenalinnn ????
Görüşelim bir gün hocam. Oturur sohbet ederiz, bir çay falan içeriz.bende merkezde oturuyorum ama sorana Bayrampaşalıyım diyorum iş yerim orda alet edevat nevale hepsi iş yerimde
müsaitseniz bu gün bile beklerim hocam her daimGörüşelim bir gün hocam. Oturur sohbet ederiz, bir çay falan içeriz.
bi gün aradı napiyon dedi iyi tükkandayım sen napiyon dedim bende tükkanın önündeyim ama kapalı dedi hee sen bizim tükkandamısın ben babamın tükkandayım dedim sonrası.. ne sen sor ne ben söyleyeyimaçık etme bu kadar da beee dimek yenge tükkanda bastı seni. nişlidinki
seni gidi fındıkkıran seniiiiiii ???? ???? ???? ???? ????müsaitseniz bu gün bile beklerim hocam her daim
bi gün aradı napiyon dedi iyi tükkandayım sen napiyon dedim bende tükkanın önündeyim ama kapalı dedi hee sen bizim tükkandamısın ben babamın tükkandayım dedim sonrası.. ne sen sor ne ben söyleyeyim
Çok uzak8 Ağustos olarak planlanan Beylikdüzü buluşması bayram ve tatil süreci nedeniyle 15 Ağustos cumartesi gününe ertelenmiştir.
Bilgilerinize
@pablo @blackohm @mascevanje
@blackohm la birlikte gelin işteÇok uzak
Ben getirir gotururum hocam seni,ama 2 tane 10ml tutunlu likitini alırımbenim taksimetre likitle calisiyorAraç yok hocam. Koronavirus zamanı metrobüs falan çekilmez şimdi, helede bu sıcakta
Geçerken beni de alırsan benden 100ml çalışır ????Ben getirir gotururum hocam seni,ama 2 tane 10ml tutunlu likitini alırımbenim taksimetre likitle calisiyor
Abi sen gecen sefer tekirdagdan gelmedin mi?Geçerken beni de alırsan benden 100ml çalışır ????
Tamam tamam 150ml olsun ????????Abi sen gecen sefer tekirdagdan gelmedin mi?
Abi ben karşının taksisiyim,geçemiyom oralaraTamam tamam 150ml olsun ????????