Fuzuli
Community
Hocam ben tütünlü likit içmiyorum ama castle long yaptım ondan böyleyim azBen getirir gotururum hocam seni,ama 2 tane 10ml tutunlu likitini alırımbenim taksimetre likitle calisiyor
Hocam ben tütünlü likit içmiyorum ama castle long yaptım ondan böyleyim azBen getirir gotururum hocam seni,ama 2 tane 10ml tutunlu likitini alırımbenim taksimetre likitle calisiyor
Tamam o zaman 5-10ml tadımlık ayırırsın ,maksat ayagın alissinustunu komutan tamamlar zatenHocam ben tütünlü likit içmiyorum ama castle long yaptım ondan böyleyim az
Ben en başta Tekirdağ buluşması sanıyordum ????????Bizim Beylikdüzü tayfası niye İstanbul grubuna yazıyorsa ????????????
Düşünün Kurtköy grubu varmış İstanbul grubuna yazıyormuş ne derdik ????
Millet öyle bakıyor bize ????????????
Memleket mi gençliğim mi Beylikdüzü mü daha uzak ????
Edirne ye giderken solda kalıyor diye tarif etmiyor muyuz semti?
Ama toplantılarımız güzel oluyor gelen pişman olmaz ????
Pasaportu unutma ????ukrayna yolu üstü sanırım, ben de uğrarım heralde
pasaportta kurtköy damgası olanları almıyolar diyorlar ama bilemedim :/Pasaportu unutma ????
Ben avrupadan katılıyorum buluşmalara sıkıntı olmuyor ama senin asya dan girişinde problem olurmu bilemedim ????pasaportta kurtköy damgası olanları almıyolar diyorlar ama bilemedim :/
senede yaklaşık 60 kere kurtköyden igaya gidiyorum , iş harici ilk kez karşıya geçeceğim sanırımBen avrupadan katılıyorum buluşmalara sıkıntı olmuyor ama senin asya dan girişinde problem olurmu bilemedim ????
Buradan sorsam olmaz mı ?Beylikdüzü
22 Ağustos 2020
Saat : 14:00 ten itibaren
Eligran cafe
Ayrıntıları özelden sorabilirsiniz.
izinmi istiyon sormayaBuradan sorsam olmaz mı ?
Özelden güvenemedim pek ne çıkacağı belli değilizinmi istiyon sormaya
sen tlf.den gel o zamanÖzelden güvenemedim pek ne çıkacağı belli değil
oha daha kötü görüntülü falan öyle özledim bir yazayım dedimsen tlf.den gel o zaman
Abi okul dönemi malum 2 ay çok yoğun olacağım. Yazmıyorum ama takipteyim gelip bakınıyorum. İlk fırsatta geleceğim inşallahgelebilirsen gel @Saldıray Abi özledik
Abi okul dönemi malum 2 ay çok yoğun olacağım. Yazmıyorum ama takipteyim gelip bakınıyorum. İlk fırsatta geleceğim inşallah
ya şu yerin hazırı demeyeydin iyiydi Şuan yerimde @sihirbaz mı oturuyor Tamamdır abi müsait olduğumda inşallah geleceğim.yerin her daim hazır biliyorsun eylül içinde ataköy / bahçelievler tarafında büyük bi buluşma düzenlemeyi düşünüyorum. şimdiden kar suyu iteliyim kulağına