Mehmet1965
Community
Selamlar arkadaşlar bende halkalı ikamet ediyorum iyi buharlar
Ataşehirden kimler var başka,baktım ama göremedim
An için kayışdağındayım akşam kartal buluşmaya gelebilirim Karabükspordan @shivers var gelebilir mi bilemem@körpebuhar , @Kınamayan Adam, @Sihirbey , @alimerit @traeumt
@Nacruno ve ben (ornekteyim)
Bayram 3. Günü watergarden yapabiliriz
An için kayışdağındayım akşam kartal buluşmaya gelebilirim Karabükspordan @shivers var gelebilir mi bilemem
yarın saat kaçta ?15 kişi var etrafta ????
Ben varim.@körpebuhar , @Kınamayan Adam, @Sihirbey , @alimerit @traeumt
@Nacruno
@Floydiian, @CCaGDaSS, @tunorno, @Ares3535, @S.Okray da yakın ve ben (ornekteyim)
Bana uyar gelebilirim.18:00 iyi mi
@körpebuhar , @Kınamayan Adam, @Sihirbey , @alimerit @traeumt
@Nacruno
@Floydiian, @CCaGDaSS, @tunorno, @Ares3535, @S.Okray da yakın ve ben (ornekteyim)
watergarden Ataşehir değil mi ? Bir karışıklık olmasın gidip bekçi şeyi gibi kalmayayım oradaGenelde beylikduzubde akşam altı yapıliyor yetisemeyen olursa 7 de 8 de katılıyor.. @dsanchez, @Leo Faonel gelcen mi
@Nacruno
Yokluğunu aratmamak için elimden geleni yapıcam emmiŞimdiden iyi eğlenceler dileyelim @Elvis ????
Fatihte otuyorum bende hocam????Fatih/Zeyrek ten selamlar.Fatihli abiler/arkadaşlar yazarsa toplasalim
@Nacruno