Bugünkü minik watergarden buluşmasına gelen @Elvis ve @Saldıray Abi ye teşekkürler. Ayrıca @traeumt ve @shivers gibi kaliteli iki birey ile tanışmama vesile olan elektronik sigara topluluğumuza da minnettarım...
Watergarden candır...)))Teşekkürler dostum.
Ben de tanıştığımıza çok memnun oldum. Geleneksel hale getirelim bence Watergarden’ı.
@Saldıray Abi vardın mı eve?
Tabi yakın yeri buldunuz bnm eve çok ters ulaşımda ciddi sıkıntı ama mekan 10 numeroTeşekkürler dostum.
Ben de tanıştığımıza çok memnun oldum. Geleneksel hale getirelim bence Watergarden’ı.
@Saldıray Abi vardın mı eve?
sen beyliklerin düzüne gelmiş adamsın afrikalılara uzatılan kurdan misali, orası sana ancak pirzola sonrası kürdanı benzer başkan ???? ???? @comandanteTabi yakın yeri buldunuz bnm eve çok ters ulaşımda ciddi sıkıntı ama mekan 10 numero
detaylar nerede başkan ‼Ben buralardan uzak kalalı su bahçeleri wotır gardın olmuş
Bayram da bittiğine göre, hazır mıyız büyük bir buluşmaya?
Tabi cumartesi yine bir buluşma var gazlıyosun gibime geliyorsen beyliklerin düzüne gelmiş adamsın afrikalılara uzatılan kurdan misali, orası sana ancak pirzola sonrası kürdanı benzer başkan ???? ???? @comandante
Bu sefer kölnde falan yapın daha yakınBen buralardan uzak kalalı su bahçeleri wotır gardın olmuş
Bayram da bittiğine göre, hazır mıyız büyük bir buluşmaya?
Abi bayram sonu ilk Şişli/Kağıthane buluşmamızda birşeyler netleşir. Senle bol bol oturup konuşacağız bu konuyudetaylar nerede başkan ‼
Valla daha tam netleştirmedim. Kişi sayısına bağlı olarak değişecek ama neticede buluşma İstanbul'da yani Şişli'de yapılacakBu sefer kölnde falan yapın daha yakın
İşte buuu buluşma dediğin il sınırları içerisinde olur sınırı geçmeye 5 kala değil ????????Abi bayram sonu ilk Şişli/Kağıthane buluşmamızda birşeyler netleşir. Senle bol bol oturup konuşacağız bu konuyu
Valla daha tam netleştirmedim. Kişi sayısına bağlı olarak değişecek ama neticede buluşma İstanbul'da yani Şişli'de yapılacak
Sağ köşe @Saldıray Abi mi ????????