comandante
Council
Ö.m. gönderildi ????????????????Ayrıntı için ö.m lütfen ????????
Ö.m. gönderildi ????????????????Ayrıntı için ö.m lütfen ????????
Bir kaç hafta içerisinde bir buluşma organize etmek istiyorum.
Var mı aranızda katılabilecek olan? Yer muhtemelen Avrupa yakasında ve İstanbul eski il sınırları içerisinde olacak, öyle B.düzünde falan değil
Eylül başı Ağustos sonu gibi olur abi. Sen bi sorsana sizin köy kahvesine.Eylülden önce olursa +1
yarın sorarımda. sen gelmiyonmuEylül başı Ağustos sonu gibi olur abi. Sen bi sorsana sizin köy kahvesine.
Sizin buluşmaya gelemem abi, bizim köyde de var bir toplantı. Bayram telaşı yüzünden hasret kaldık, arayı ısıtacağız. Kalk gel sende Çarşamba günü.yarın sorarımda. sen gelmiyonmu
6 kişi kim abi?ilaveten bizden en az 6 kişi kesin gelir diyeyim şimdiden
saldırayabi gelemiyo
Eylül olsun doğum günümü kutlarsınız öyle not geçeyim dedimEylül başı Ağustos sonu gibi olur abi. Sen bi sorsana sizin köy kahvesine.
Kızmasın abi şimdi bilemedim. Yeni modu güzelmiş söylüyordu@Saldıray Abi beylikdüzü buluşmasından @comandante nin fotosunu çektim gizli gizli ????
Ekli dosyayı görüntüle 9151
@Escobar bak kim var burda ????@Saldıray Abi beylikdüzü buluşmasından @comandante nin fotosunu çektim gizli gizli ????
Yaşlı adam işte şarjı bitik ????????Kızmasın abi şimdi bilemedim. Yeni modu güzelmiş söylüyordu
Üffff ateş ediyo komutan yine ????????????@Saldıray Abi beylikdüzü buluşmasından @comandante nin fotosunu çektim gizli gizli ????
Üffff leme de sönmesin ????????Üffff ateş ediyo komutan yine ????????????