Yaran Cafe diye okuyanlar beğensin4 Ağustos Pazar günü 13: 00 bahçelievler buluşması gelmek isteyenler buyursun
Ekli dosyayı görüntüle 8342
Abi gece 4 gibi İstanbula ineceğim, bünyeyi kaldırabilir isem geliyorum4 Ağustos Pazar günü 13: 00 bahçelievler buluşması gelmek isteyenler buyursun
Pertin çıkar başkan zorlama kendiniAbi gece 4 gibi İstanbula ineceğim, bünyeyi kaldırabilir isem geliyorum
Ümraniye hayırlı akşamlarMerhaba Dostlar.
Kimler Burada acaba. İstanbul Mecidiyeköy'den selamlar...
@comandante @oXelight @Leo Faonel @Caganizm @dsanchez @sihirbaz @sotw @Turk @Etkaize @Superlative @ckaan534 @lvnt74 @Saldıray Abi @Ugur @ZextaR @Pleasewait @MefistoTR @ErayÇ. @sekoez @NekadarNicokadarThroatHit @Redkan @kahveci @Ares3535 @Uzi Mods @Madaromax @Mihenk4 Ağustos Pazar günü 13: 00 bahçelievler buluşması gelmek isteyenler buyursun
@comandante @oXelight @Leo Faonel @Caganizm @dsanchez @sihirbaz @sotw @Turk @Etkaize @Superlative @ckaan534 @lvnt74 @Saldıray Abi @Ugur @ZextaR @Pleasewait @MefistoTR @ErayÇ. @sekoez @NekadarNicokadarThroatHit @Redkan @kahveci @Ares3535 @Uzi Mods @Madaromax @Mihenk
aklıma gelenler daha fazlası için 5521 yazıp boşluk bırakıp @Cemetery yazmanız yeterli ????
vay abim geliyorsa cümle herkes gelir ????
şimdi bir tek sen sanıyorsun kendini uzak diyarlarda oturduğunu şimdi salacağım sana @Saldıray Abi yi göreceksin @lvnt74 abi de sizin oralarda işte is comingg olm işte diyebilirsin.????Abem erken kalkarsam yanıma bir miktar kumanya alıp yola çıkmayı düşünüyorum
Kardeşim pasaport soruyorlar aklında olsun. ????????Abem erken kalkarsam yanıma bir miktar kumanya alıp yola çıkmayı düşünüyorum
Şehir dışında olduğum için gelemiyorum. Yoksa gelirdim.şimdi bir tek sen sanıyorsun kendini uzak diyarlarda oturduğunu şimdi salacağım sana @Saldıray Abi yi göreceksin @lvnt74 abi de sizin oralarda işte is comingg olm işte diyebilirsin.????
Neredesin abi ????Şehir dışında olduğum için gelemiyorum. Yoksa gelirdim.
AntalyaNeredesin abi ????
Ekiz yatakla Holiday Antalya ????Antalya
Sen gel ben seni 15 dk da görsem yeter özledik Adamın dibi ????