Oturduğum yere çok yakın. Zaman bulabilirsem uğramak isterim.4 Ağustos Pazar günü 13: 00 bahçelievler buluşması gelmek isteyenler buyursun
Bekleriz başkanOturduğum yere çok yakın. Zaman bulabilirsem uğramak isterim.
Onay kodu gönderdim başkan geliyorsun demi
Hocam merhaba merak ettim tophanelimisin.Eğer öyleyse kaç yıldır.Beşiktaş ve Karaköy civarlarından selamlar. Hafta içi gündüz tophane civarında olan selam etsin çay bizden.
Abi ben herkesi Tekirdağ'da topladım yaa, unuttukmu sana söylemeyi, tühh ????Nerdesiniz geldim, kimse yok içtimada ????????????
Böyle zamanlarda uzakta olmak kötü vallaİlk etapta 3 harflilerin "çin" yapmış olduğu clonlari tartışırken birden gelen askeri çekik mürettebatınin katkıları neyse bu konuyu sonra anlatırım ☢☣
Cümleten herkesin ayağına sağlık @buharcıbaba nin getirmiş olduğu likitleri hepsini guncukladik emeğine sağlık kesesine bereket olsun güzel bir gün geçirdik hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
@comandante Abimiz saolsun yengemiz ile gelip bütün güzel enerjilerini üzerimize bırakmaları ayrı bir güzellik oldu
Hocam merhaba merak ettim tophanelimisin.Eğer öyleyse kaç yıldır.
Tamam hocam teşekkürler ????Yok hocam kayseriliyim. İşyerim orada ev dikilitaşta.
İlk etapta 3 harflilerin "çin" yapmış olduğu clonlari tartışırken birden gelen askeri çekik mürettebatınin katkıları neyse bu konuyu sonra anlatırım ☢☣
Cümleten herkesin ayağına sağlık @buharcıbaba nin getirmiş olduğu likitleri hepsini guncukladik emeğine sağlık kesesine bereket olsun güzel bir gün geçirdik hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
@comandante Abimiz saolsun yengemiz ile gelip bütün güzel enerjilerini üzerimize bırakmaları ayrı bir güzellik oldu