Nickname mezarlık kıyafet astronot seviyorsun bu hayatı bebeeem ????Bende geliyorum astranot kıyafetimi aldim
Mezarlıklar müdürlüğü ne bağlı astronotumNickname mezarlık kıyafet astronot seviyorsun bu hayatı bebeeem ????
Abi ilk yakıt deposunu bırakırken haber ver, durağın orada kahveye düştüm benMezarlıklar müdürlüğü ne bağlı astronotum
Ahahah mezarciyim diyorsun ha ????Mezarlıklar müdürlüğü ne bağlı astronotum
ben Ankara'dayım bana bile uzak ????Beylikdüzü inanılmaz uzak olmasaydı atlar gelirdim ????
haber ver tarihi organize olalım üstatBir cuma günü öğleden sonrasına izin patlatıp, kaçıp gelmek istiyorum İstanbul'a. Pazar da dönerim. Mis gibi olur.
haber ver tarihi organize olalım üstat
Şu mesajı erken göreydim tel bitti sipariş vereceğime senden alırdımYarın ki B.düzü buluşmasına gelecek arkadaşlar, ihtiyacınız olan bir şey varsa lüffen yarın sabaha kadar haber verin getireyim
Likitti aromaydı pamuktu falandı filandı, çekinmeden yazın he
ben Beylikdüzü Filazofu olarak divam edicem. iş çıkarma başımaSevgili @Koba komutanımızın titlesini istanbul başkanı olarak değiştirmenizi rica ediyorum saygılarımla
25 Eylül hariç her tarihe varım. yengenin doğum günü o gün. buluşmaya kaçarsam istanbul dar gelir bana. benide yanında götürmek sorunda kalırsınKesin olmamakla birlikte 23-24-25 Eylül abi. Önümüzdeki Cumartesi diyetisyen randevum var, ondan sonraki iki haftasonu bayram zaten, ondan da sonrakine şu an plan yok. Büyük ihtimalle o hafta sonunu bu geziye ayırabilirim. Tabii kız kardeşimin de orada olması gerekiyor. Yıllık izin kullanacaktı ama ne zaman bilmiyorum.
ben Beylikdüzü Filazofu olarak divam edicem. iş çıkarma başıma
25 Eylül hariç her tarihe varım. yengenin doğum günü o gün. buluşmaya kaçarsam istanbul dar gelir bana. benide yanında götürmek sorunda kalırsın
tamam o iş bendeYanımda götürmek dert değil de yuva yıkmak saçma olur şimdi abi.
Olursa 25 Eylül dönüş tarihim zaten. Muhtemelen öğlen falan yola çıkarım. Buluşmayı da ya Cuma, ya da Cumartesi yaparız. Hangisi olursa, diğer günü de diğer arkadaşlara ayırırım.
tamam o iş bende
Vay arkadaş ben de diyorum yengeyi neden bu kadar sevdim rahmetli dedemle aynı gün doğmuş benimle de 2 gün fark var arada. Burçlar kafalar tutuyor ))ben Beylikdüzü Filazofu olarak divam edicem. iş çıkarma başıma
25 Eylül hariç her tarihe varım. yengenin doğum günü o gün. buluşmaya kaçarsam istanbul dar gelir bana. benide yanında götürmek sorunda kalırsın