Şehir Grubu İstanbul Grubu

Dün gerçekleştirdiğimiz Beylikdüzü buluşmasına mesafeleri göze alarak gelen bütün arkadaşlarıma, kardeşlerime çok çok teşekkür ederim.
Sizleri tanımaktan çok büyük onur ve gurur duydum. Bizleri çok memnun ve mutlu ettiniz. İyiki geldiniz, iyiki varsınız.
Tekrar teşekkürler hepinize :)

Ekleme : Bana katlandığınız içinde tebrikler :D :D

@oXelight @Leo Faonel @Pleasewait @Caganizm @dsanchez @Turk @Cemetery @lvnt74 @sihirbaz @sotw @Superlative @Saldıray Abi @ckaan534 ve süpriz konuğumuz ;) ayrıca yanımızdaymış gibi bizimle olan @HMA @Escobar @Elvis

Son düzenleme:
haber ver tarihi organize olalım üstat ;)

Kesin olmamakla birlikte 23-24-25 Eylül abi. Önümüzdeki Cumartesi diyetisyen randevum var, ondan sonraki iki haftasonu bayram zaten, ondan da sonrakine şu an plan yok. Büyük ihtimalle o hafta sonunu bu geziye ayırabilirim. Tabii kız kardeşimin de orada olması gerekiyor. Yıllık izin kullanacaktı ama ne zaman bilmiyorum. :)

Sevgili @Koba komutanımızın titlesini istanbul başkanı olarak değiştirmenizi rica ediyorum saygılarımla :)
ben Beylikdüzü Filazofu olarak divam edicem. iş çıkarma başıma :D

Kesin olmamakla birlikte 23-24-25 Eylül abi. Önümüzdeki Cumartesi diyetisyen randevum var, ondan sonraki iki haftasonu bayram zaten, ondan da sonrakine şu an plan yok. Büyük ihtimalle o hafta sonunu bu geziye ayırabilirim. Tabii kız kardeşimin de orada olması gerekiyor. Yıllık izin kullanacaktı ama ne zaman bilmiyorum. :)
25 Eylül hariç her tarihe varım. ;) yengenin doğum günü o gün. buluşmaya kaçarsam istanbul dar gelir bana. benide yanında götürmek sorunda kalırsın :D :D :D

25 Eylül hariç her tarihe varım. ;) yengenin doğum günü o gün. buluşmaya kaçarsam istanbul dar gelir bana. benide yanında götürmek sorunda kalırsın :D :D :D

Yanımda götürmek dert değil de yuva yıkmak saçma olur şimdi abi. :D
Olursa 25 Eylül dönüş tarihim zaten. Muhtemelen öğlen falan yola çıkarım. Buluşmayı da ya Cuma, ya da Cumartesi yaparız. Hangisi olursa, diğer günü de diğer arkadaşlara ayırırım. :)

Vay arkadaş ben de diyorum yengeyi neden bu kadar sevdim :) rahmetli dedemle aynı gün doğmuş benimle de 2 gün fark var arada. Burçlar kafalar tutuyor :)))

Geri