comandante
Council
anarşa modör nolcekAbem saygı değer moderatörümüz marka ırkçılığı yapıyor.
anarşa modör nolcekAbem saygı değer moderatörümüz marka ırkçılığı yapıyor.
Gelmeyin etmeyin eylemeyin ben ettim siz etmeyinYer : Eligran cafe Beylikdüzü
Tarih 28 Temmuz
Saat : 14.00
şimdiye kadar geleceğini beyan edenler
@comandante @oXelight @Leo Faonel @Caganizm @dsanchez @sihirbaz @sotw @Turk @Etkaize @Superlative @ckaan534 @lvnt74 @Saldıray Abi @Ugur
bize katılmak isteyen bütün arkadaşlarımıza kapımız açıktır.
Ekli dosyayı görüntüle 7802
Ekli dosyayı görüntüle 7801
Beyanda bulunup da gelmeyenlerin cezası nedir hocam ????Yer : Eligran cafe Beylikdüzü
Tarih 28 Temmuz
Saat : 14.00
şimdiye kadar geleceğini beyan edenler
@comandante @oXelight @Leo Faonel @Caganizm @dsanchez @sihirbaz @sotw @Turk @Etkaize @Superlative @ckaan534 @lvnt74 @Saldıray Abi @Ugur @ZextaR
bize katılmak isteyen bütün arkadaşlarımıza kapımız açıktır.
Ekli dosyayı görüntüle 7802
Ekli dosyayı görüntüle 7801
buluruz bişeyler artık haydarla okşan yardımcı olur banaBeyanda bulunup da gelmeyenlerin cezası nedir hocam ????
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? seninki kırmızımıydı @sihirbazTanıştırayım, Haydar ????????Ekli dosyayı görüntüle 7803
kemik 8 limiz var zaten. gerisi misafir. gelen kazanır hocam20 kişi katılırım dese 15 kişi yola çıksa, buluşmada toplam 12 kişi olacağız
O zaman 30 kişi katılıyorum dese, 20 si a noktasından yola çıksa 15 kişi b noktasında toplanmış olarak bulunuruzkemik 8 limiz var zaten. gerisi misafir. gelen kazanır hocam
bugün alan var. kargo yetişirse buluşmada olacakBuluşmaya gelecekler de ion v2 kullanan var mı ????
Alana hayırlı olsun şimdiden ???? bende almak istiyorum da denemeden almayayım diyordum denk gelirse iyi olur o da ????bugün alan var. kargo yetişirse buluşmada olacak
dediğin çıkıyo evrene olumlu mesaj ver hocammmO zaman 30 kişi katılıyorum dese, 20 si a noktasından yola çıksa 15 kişi b noktasında toplanmış olarak bulunuruz
Ben gelene kadar buluşma bitebilir.dediğin çıkıyo evrene olumlu mesaj ver hocammm
güneş doğsun, sen yola devran ol.Ben gelene kadar buluşma bitebilir.
Abi 12 de çıkarım 3 e doğru orada olurum artık.günaş doğsun, sen yola devran ol.
hemen hemen. sen böyle diyince aklıma geldi. burgazdan mertere kayınpederlere gelmiştim 97 98 gibi. kankam da sarıgazide oturuyor. bayram ziyaretine gidelim dedik. arabada yok, metrobüs yok. sabah 10 gibi yola çıktık 3 saat sürdü. 3 saat oturduk 3 saatte dönüş. 9 saat. akşam 7 gibi eve dönmüştük. yuh dedim burgaza eve gidip gelsem daha kolaydıAbi 12 de çıkarım 3 e doğru orada olurum artık.